Brann troner alene på topp

Så kom kampen endel fryktet , den utsatte kampen mot Ranheim skulle spilles , ett Ranheim lag som hadde bak seg gode resultater og med seier mot Brann hadde de da inntatt tabelltoppen.Frykten var imidlertid ubegrunnet , Brann begynte som i de andre bortekampene de har spilt , med og presse høyt og går i strupen på motstanderen . Denne gang lyktes det for Skålevik og han setter inn 1-0 i første omgang etter ett flott innlegg av Barmen. Komson og Teniste var solide på sin side og Ruben jobbet som en helt selv om han var halvskadet. I andre omgang eide Brann kampen de første 25 og kjørte rundt med Ranheim , allerede etter 11 min satte Skålevik inn sitt mål nr 2 i kampen etter nok ett flott innlegg , denne gang fra den solide backen Teniste. Brann forsatte og presse selv etter de ledet 2 -0 og Ranheim slet med og komme med i kampen , men på slutten røynet det på selv for solide Brann og bytter var naturlig , Ruben og Barmen sammen med Skålevik ble byttet , 2 av de halvskadet , men de hadde gjort manns jobb hele veien. Idag fikk vi se hvilken kapasitet Komson er , han gjorde en knallkamp og kom seg rundt på kantene ved flere anledninger , han og en opplagt lagkaptein var utrolig gode idag , men vi må trekke frem lag maskinen Brann, de jobber utrolig godt sammen med høy moral. Dette er faktisk den beste serieåpningen Brann har hatt i sin 110 år lange historie så vidt jeg vet. Vi gleder oss til fortsettelsen , Sandefjord er neste , borte førstkommende søndag . Bør være overkommelig spør du meg , og så er det duket for hjemmekamp mot Tromsø , her bør stadion fylles. HEIA BRANN