0-0 I ÅR SOM I FJOR

Brann vs Vålerengen 0-0 , det ble dessverre bare ett poeng på Brann i denne kampen , akkurat som tilsvarende kamp i fjor , tross i ballonger og et stadion i regnbuens farger , ble det til tider en ræva fotballkamp , lite spill , mye dueller , ett Vålerengen lag som brukte litt av Brann sine knep , med og presse høyt uten at det ble mye sjanser av det ,men nok til og stoppe Brann . Brann kunne hatt scoring med Komson tidlig i første omgang , da han fikk stå helt alene , men klarte og heade ballen utenfor , enda en stor sjanse var det når Vålerengen selv satte ballen i egen stolpe , utover det ble det noe tilløp med Orry , og noen skuddforsøk bort i hampen.
Brann fikk ikke riktig taket på dette laget , Vålerengen har hatt en brukbar periode og visste nok hva de gikk til , oppskriften var nok og hente ett poeng og det klarte de litt for enkelt syns jeg , men for all del , Brann er fortsatt ubeseiret, men for mange uavgjorte kamper hjemme vil nok gi de pes fra lagene bak , Ranheim er nå bare 5 poeng bak , Haugesund har meldt seg på og i skrivende stund har Rosenborg ennå ikke spilt , de har Tromsø borte , vinner de der så er ledelsen skrumpet inn til 4 poeng , så der må vi håpe på uavgjort eller at de går på en smell , Tromsø er ofte gode hjemme , så lov og håpe . Nå blir det Vm pause frem til 25 juni , da venter en vanskelig bortekamp mot Odd , før de møter er formsvakt Molde hjemme på stadion 1 juli . Vi satser på at Brann er i støtet og har alle skadefri til disse kampene.Bare og bruke tiden godt på laget frem til disse kampene , både på trening og motivasjon. Vi er der oppe og der tror jeg nok laget har lyst og bli. Vil nevne dommeren litt på slutten her , han blåste omtrent på alt , hjelpe meg , må jo være lov med kroppskontakt og takle , himmel og hav , tenk deg denne dommeren i championship i England , der det meste er lov , med hans toleranse i kamp der borte hadde det knapt vært spillere igjen på banen ved kampslutt , bare nevner det , man må jo tåle litt i denne idretten , men ok , vi gleder oss til fortsettelsen , nå begynner Vm , blir mye moro og følge med på der i mellomtiden.