Brann tilbake på tabelltoppen

Brann vs Start 4-1 , Brann vant fortjent 4-1 over Start og tok med det tilbake tabell ledelsen , etter Rosenborg lånte den ett par dager , Brann åpnet kampen solid og allerede etter 3 1/2 min satt Fredrik Haugen inn 1-0 med ett frispark i krysset , ett frispark som hadde internasjonal klasse over seg , samme mann satt nesten inn 2-0 like etter men i tverrligger og ut , banens beste var Fredrik i dag med masse innlegg og kjempet og slet gjennom hele kampen , herlig og se denne karen i dag. Ordagic gjorde en god 1 omgang i dag og scoret attpåtil , falt litt bort en stund i 2 andre omgang , som resten av Brann laget gjorde , Start reduserte til 2-1 og det snek seg inn en følelse av at det kunne ende uavgjort da Brann var tamme og falt nedpå en god periode i 2 omgang , rart syns vi da Start ikke hadde mye og by på , men så scoret Komson sitt første mål i serien for Brann , det var sikkert utrolig deilig for han da han slet med og lykkes med det meste ellers i kampen , og så fastsatte Marengo slutt resultatet til 4-1 på overtid , med litt hell kunne både Orry Larsen og Kjelsrud scoret på tampen. Uten en meget omtalt Sivert Heltne Nilsen leverte Brann varene og Barmen klarte seg bra i Heltne sin rolle . Det kom frem at det var en forhandlings sak om forlengelse av kontrakten til Sivert som hadde strandet og dermed ble han solgt til Horsens av alle steder , en vanskelig sak for trener Nilsen som både far og trener i denne saken hadde treneren innrømmet , at ting kunne vært gjort annerledes i denne saken var det og svart ja på , Nilsen ville beholde Sivert , det var det gjort klart utrykk for men som nevnt strandet forhandlingene og han ble solgt . Han er gått fra Brann og spiller nå i Danmark , så det er vel ingen vits og bruke mer tid på denne saken , nå må man se fremover , man leder tabellen og har tøffe tak som venter utover høsten , Molde allerede neste helg borte , da må man ha fokus på det , ikke bruke mer tid på spillere som har takket for seg og valgt andre klubber. Vi støtter laget og står på , alt kan skje og vi tror og håper