Spenningen er tibake , Brann vant

Stabæk vs Brann 1-2 ( burde kansje vært 3-4) .Man fikk vondt i magen omtrent fra avspark , feil idømt straffe mot Brann som Stabæk heldigvis blåser over mål , rettferdigheten skje fyllest spilte nok en rolle her , for straffe var det ikke. Men omgangen går ikke inn i historie bøkene som noen bra greie av Brann , laget var helt ute og kjøre , Stabæk kunne ledet både 2 og 3-0 etter sjanser og spill , kritikerne rundt i presse og på sosiale medier fikk nok vann på mølla når de så det overraskende laguttaket og at det overhodet ikke fungerte i 1 omgang. Jeg hadde en viss forståelse for at LAN ville prøve noe annet siden det hadde fungert veldig dårlig i angrep i de siste kampene , kamper som hadde endt med både tap og flere uavgjorte mot antatt svakere motstandere. Hylekoret var høylytt når lagoppstilling ble kjent , uten Bamba på topp , men Kjelsrud Johansen sammen med Daniel Braaten som ikke hadde spilt på lenge , men i trenerens hode var disse ett godt alternativ siden de hadde vært gode på trening i de siste og han tok sjansen på og starte med de. Første omgangen var en katastrofe som nevnt , og starten på andre omgang var katastrofal med mål i trynet før treneren hadde kommet seg på plass . Da tenkte nok de fleste at dette ville gå til helvete , spesielt etter de hadde sett på begredelighetene i første omgang . Men Brann kjemper seg inn igjen i kampen , løfter spillet opp og får trøkk på Stabæk sitt forsvar , og nettopp de 2 utskjelte i laguttaket er de som er tone angivende og utgjør forskjellen slik at Brann får utligne , nettopp pga Braaten som gjør en strålende omgang og Kjelsrud Johansen som utligner , akkurat den unte jeg den karen , heia han. Bytter kommer når de skal i denne omgangen i en periode Brann har massivt trøkk på Stabæk og burde scoret flere mål før byttene. Gilli og Bamba kommer inn og vipps , så setter Bamba inn målet som avgjør hele kampen. Drit i første omgang , her teller kun resultatet etter Rosenborg nok en gang avgir poeng . Nå er det bare 2 poeng opp til barte gjengen , og vi møter de førstkommende søndag i en utsolgt kamp ( skulle bare mangle) .
Ett skår i gleden er at Haugen må stå over den kampen pga for mange gule kort , alternativet her er vel og flytte frem Yttergård -Jensen som har pasningsfot. Eggen Rismark gjør nok en gang en bra kamp , har en tabbe som kunne gått helt galt , men gikk bra , keeperen var fra himmel til helvete til tider , men vi vinner , det er saken nå , vi gleder oss til søndag , noe så jævlig , her blir det kok , fikk også med meg at Lillestrøm ba om unnskyldning med nytt banner på Åråsen i dag etter skandalen i Bergen , fint at de hadde skjønt alvoret , tok grep og krøp til korset som vi alle forventet . GULLHÅPET LEVER I BERGEN