Odd sin første seier på stadion siden 2014

Brann v Odd 1-3 , Bakenga , 49min,72 min,88 min Tveita 81 .
3193 hadde hentet ut sine billetter til denne kampen ble det opplyst , mens man kunne hatt 5000 . Det sportslige og at ikke alle gidder styret med testing osv for og komme inn på kampen , må vel ta skylden for dette fremmøte . Det skal legges til at store stå gjorde en formidabel innsats på tribunen , med en fantastisk stemning på tross av hva de fikk servert ute på banen .

Dette ser virkelig stygt ut , enten vi vil innrømme det eller ei . Kun en seier på 9 kamper , syv av de med tap ligner ikke på ett lag som vil overleve i eliteserien , så ærlig må vi være . Når man ikke vinner hjemme mot lag som Odd , som sjelden har vunnet her , og sist tilbake i 2014 kan man lure på hvordan man skal klare dette . Brann evner ikke i øyeblikket , i tillegg har de spilt en god del flere kamper enn resten av lagene de kjemper mot , så hvordan dette skal ende slik de fremstår nå tør jeg ikke spå .

Laguttaket kan diskuteres , Forren og Barmen fra start mot Bakenga gikk tydeligvis galt , mye pga tempoproblemer .. En grov feilvurdering vil jeg si som trener teamet må ta på sin kappe , helt ukritisk til hva trenerne gjør kan vi ikke være . Kolskogen var ikke god i forrige kamp , den ser jeg , men akkurat i denne kampen  har han  mer og fare med når det gjelder fart . Byttene kommer i tillegg altfor sent , som vi har opplevd i flere kamper , burde vært gjort noe allerede på 0-1 , da så vi de åpenbare tempo problemene og ett angrep som ikke fungerte  . Skal legges til at det vi har på innbytterbenken skremmer nok ikke vannet av noen i eliteserien  , og det er vanskelig og få til en snuoperasjon i en kamp med de vi har til rådighet av spillere i øyeblikket . Brann må ha forsterkninger , men overgangsvinduet er ikke tilgjengelig før i august , så her kan tiden løpe fra oss.

Keeper Holmen Johansen kan vel ikke lastes for målene , hadde redninger som gjorde at Odd ikke vant mer enn de gjorde . Stort sett svakt i forsvaret dessverre , angrepet holder ikke mål heller , i første omgang hadde Brann ingen skudd eller treff direkte på mål . Nærmest var Simba ved to anledninger , men den berømte ryggsekken var på og ballen fant veien mot måsene . Mye bedre i 2 omgang , mange sjanser men avslutningene holder ikke mål , bokstavelig talt . Bamba er ikke med , han må dessverre kunne tåle at man sier det , for det fungerer rett og slett ikke . Kasper hadde ikke sin beste dag , Strand bedre og løper mye , uten at vi får for mye ut av det . Det vil seg ikke for Brann , og det begynner og haste , det er krise dette . Det må Kåre innse , sammen med sine . Veldig trist er ordet .