Ustoppelige Brann , ny scoringsrekord

Brann v Stjørdals-Bli 5-0 , Heggebø 54 min . Finne 67, 78 , 92 min , Rasmussen 84 min .

Brann er utilnærmelig i OBOS , ingen tvil om det , ny scoringsrekord og det var Finne som satt inn det historiske målet som skulle gi Brann denne rekorden som nå er på 84 scorede mål i en sesong i OBOS , slår altså Bodø-Glimt sin gamle .Finne satte fart på Brann laget , ingen tvil om det og enda kan den bli forbedret siden der er flere kamper igjen , så det kan faktisk bli nærmest en uslåelig rekord .

1 omgang ble litt sånn som vi har vært inne på før , motstanderne legger seg lavt , meget lavt for og nekte Brann scoring , og prøver seg på noen kontringer/overganger med lykkes sjelden og aldri med det. Rett og slett en kjedelig omgang men Brann bare maler på og tilslutt sprekker byllen og det renner inn , som i dag og. Brann laget kunne hatt mål i 1 omgang , men pytt pytt , ka gjør nå det , de kom jo i 2 omgang . Blomberg kunne hatt det 5 målet før Finne , han burde scoret på den sjansen når de var igjennom en hel gjeng alene fremme der , han hadde god tid men satte den på keeper dessverre , shit happens . Finne ordnet iallfall biffen med sine 3 mål , attpåtil som innbytter , hat trick ble det , ikke helt ekte hat trick siden Rasmussen hadde en scoring  i mellom de 3 til Finne . Brann var soleklart best og kunne og burde som sagt hatt noen flere mål , uansett , dette er herlig .

Lagets kaptein , selveste sjefen på dette laget og motoren i en velsmurt maskin hadde bursdag denne søndagen 2 oktober ” Han ble 31 år , han har ganske bra med hår , ikke Osing” . Gratulerer Sivert Rambo Heltne Nilsen .

Dyngeland , kunne slått oppe en parasoll , hatt med en stol og sett kampen fra målområdet , totalt arbeidsledig

Pallesen Knudsen , trengte vel verken dusj , deodorant eller ekstra klær med , helt arbeidsløs han og

Ruben , er lagets anker  og sikrer alt , uten at han måtte stresse noe i dag

Crone , litt ymse i begynnelsen , noe samarbeid med Niklas , en god assist til 4-0 vil jeg si

Wolfe , mye jobbing uten uttelling , men gjør ikke  en svak kamp direkte

Rasmussen , nesten fra himmel til helvete , eller omvendt , svak i store deler av kampen , men kom med på slutten , assist og scorer selv 4-0 målet

Sivert Heltne Nilsen , bursdags gutten , stålkontroll og hakket over alle de andre i 1 omgang , ingen tvil om det , jeg bare digger denne fantastiske fyren

Myhre , vi har vel sett han bedre , langt ifra det jeg håpet på i dag av han

Niklas , ny posisjon og rolle på banen , noe kunne man sikkert plukket frem , men imponerte ikke idag , vanskelig mot ett lag som lå så lavt og tett i perioder , men ingen fare , denne gutten kommer igjen , han har det i seg

Heggebø , fikk jo ikke verken baller eller hjelp , lite involvert av den grunn dessverre , men fikk nå satt inn ett mål som åpnet ballet

Castro , i likhet med en del andre , ikke helt i støtet i dag

Skaanes , inn i pausen , ikke noe fra eller til her heller

Bård Finne , uten tvil banens beste med kun 28 min på banen , 3 mål og det uten og komme på en eneste spillerbørs rundt om siden han ikke var lenge på banen , helt rått dette Bård , attpåtil toppscorer i OBOS sammen med Rasmussen , og da stort sett som innbytter for Brann laget , sier alt om denne karen , helt konge .

Mjøndalen er neste , ett lag vi slet med i mange år , men banket de sønder og sammen på stadion i år , borte møte bør gå veien også , 4 kamper igjen , vi nærmer oss mer og mer og kunne gå helt ubeseiret gjennom en hel sesong . HEIA BRANN