Seier på overtid

Brann vs Kristiansund , 1-0 til Brann etter en tilnærmelsesvis knokkelkamp i duskregnet på Brann stadion . En første omgang med lite spill og masse unoter , skubbe kamper , nedrivninger og gule kort , ett bortelag som var vanskelig og kjempe ut av stilen med deres fysiske fotball og til tider sabotasje av spillet. Laget brukte masse tid på døballer og innkast og så ut som de var kommet for og hente ett poeng eller være heldig og få med seg alle 3. Man satt med inntrykk av at 2 omgang kunne umulig bli verre enn første omgang. Ble litt mer fotball etter hvilen , men fremdeles mange dueller og harde tak som resulterte i skade på Steffen og hodeskader på både brannspiller og Kristiansund spiller , sistnevnte måtte gå ut mens vår egen Nilsen ble igjen i krigen med turban bandasje på hodet.Tøffing. Kjelsrud Johansen kom inn for en skadet Skålevik og kom til ett par gode sjanser i samarbeid med Haugen men ballen ville ikke i mål . Kampen gikk mot 90 min og det ble opplyst om 9 min tillegg i tiden etter nevnte skader og avbrekk i kampen. Man øynet ett håp da men kampen fortsatte i samme sporet selv om Brann hadde det meste av spillet og fikk flyttet laget mer opp. Det hele så ut til og ende i ett uavgjort 0-0 resultat da ulykkesfuglen fra Godset kampen dukket opp på bakerste og knaller inn 1-0 med hodet 8 min på overtid og går fra syndebukk til helt på stadion , love u Bismar. Sjelden har en scoring smakt bedre , det kunne man se på trener og resten av laget pluss oss fremmøtte .
Herlig og vinne slike kamper på denne måten , og spesielt mot ett lag vi tapte begge kampene mot ifjor . Scoringen var derfor verd både inngangsbillett og fremmøte.
Dette reddet dagen for meg . Bør dukke opp mer folk på neste hjemmekamp for og støtte laget vårt . HEIA BRANN