Ny spiss til Brann

Da har Brann signert ny spiller , Henrik Kjelsrud Johansen ,spiss , 24 år , kommer opprinnelig fra Gjøvik ,signert ut 2020. Diskusjonene har versert i sosiale medier med mye negativitet rundt dette når det ble kjent at han var linket til Brann.Klubben trenger en spiss , vi har Skålevik og Karadaz men oppstår det skader er vi i store problemer vil jeg tro.Karadaz holder neppe 90 min selv om jeg er veldig glad i den mannen , håper selfølgelig 2018 blir en bra sesong for Skålevik , men vi må ha noe og gå på og Brann kan ikke velge og vrake hverken økonomisk i Norge eller i utlandet da kvoten for utlendinger er full.Kler denne karen på seg Branndrakten så må vi ta godt imot han og støtte han. Miljøskifte kan være det som gjør hele forskjellen for denne spilleren. Han kommer fra Vålerengen uten den store suksessen i den klubben , men andre på nettopp det laget har heller ikke levert noe særlig de heller når det gjelder målkontoen. Vi har vært heldig med spillere før som er kommet nettopp fra denne klubben , og jeg velger og tro at karen er tent og vil bevise han har noe og fare med. Stå på Henrik Kjelsrud Johansen , velkommen til oss . Gi jernet

Nordsjømesterskapet

Da var vi tilbake etter ett vellykket karaoke cruise med Fjordline . Vi arrangerte ett cruise med karaoke og noe attåt . Vi hadde quiz ,vi hadde karaoke for alle som ville være med og synge , vi hadde karaoke konkurranse hvor vi skulle kåre en Nordsjømester i karaoke, vi hadde country show med Kai Texafir and The Sheriff og båten sitt eget band som virkelig imponerte , Baythoven het bandet. Gitar og vokal prestasjoner i øverste divisjon og ett meget bredt repertoar og ikke minst , en fantastisk gjeng som hadde meldt seg på cruiset , bare de var en attraksjon alene , engasjert , utrolig flinke karaoke sangere og tilskuere som holdt stemningen oppe under hele turen. Tusen takk for at dere ble med. Der var ny påmeldings rekord av sangere til konkurransen hvor vi var opp i over 60 personer som ville synge , slik at kvalifiseringen til finalen måtte gå over 2 dager.Det ble en svært krevende jobb for dommer panelet som skulle plukke ut finale deltagerne. Marginene var svært små når man skulle finne topp tre til slutt da kvaliteten var svært høy på de fleste , deltagere fra Bergen og Stavanger imponerte stort og engasjerte publikum til de grader. Dommer panelet som besto av Kai Martinsen , musiker og country artist, Atle Tellevik som representerte Fjordline , og Frank Nordstrøm , musikk elsker og Dj ble tilslutt enig om følgende plasseringer :
Vinner og Nordsjømester i karaoke , Sindy Økland, på 2 plass , Veronica Cecilie Landøy , og på 3 plass , Frank Neri Næss som med litt problemer med stemmen etter en heftig lørdag ombord likevel imponerte dommerne. Han er til vanlig og finne som karaoke vert på Fotball puben hvor han gjøre en strålende jobb. Vi gratulerer på vegne av arrangør Fjordline og Frode Hellebø , undertegnede. Konkurransen var åpen for alle som ville delta. Vinner er direkte kvalifisert til NM finalen 2018 hvor der skal kjempes om en plass i Vm som går i Las Vegas i år, litt av en ting og strekke seg etter.

Jeg vil takke dommerne , deltagerne , Thomas Sellevold Øystad som gjorde en strålende jobb for meg , til vanlig og finne som karaoke vert på Zachen, jeg vil takke mannskapet ombord som hjalp oss med det meste for og få dette til , en strålende gjeng , og ikke minst alle som reiste med oss på cruiset som bidro til at dette ble suksess og moro, uten den gjengen hadde det nok ikke blitt det samme ombord.

Det var heftig aktivitet i barene under hele cruiset , slik at Stavangerfjord gikk tom for den berømte Frode drinken allerede lørdags kvelden , men mannskapet kjente sin besøkelsestid og fikk skaffet til veie nye forsyninger til søndagen , ikke minst pga søndagen var Frode navne dag og etterspørselen var stor.

Vel blåst kan man si etter mange timer på scenen ( der var det faen varmt, kokte i nøtten) , vi håper dette kan gjentas . Love you all som bidro på cruiset

Brann og helg

Brann spilte treningskamp i dag mot Sarpsborg08 , vant 3-2 etter min mening 2 unødvendige baklengs. Offensivt ser det bra ut om dagen , Komsoon er en resurs som vil skape mye fremover i årets sesong , flott mål av han i dag , og et meget flott mål av Heltne Nilsen , uvant fra den karen. Første 20 min var ikke allverden og se på men så ble det litt fart i laget og sjansene kom. Skålevik , populært kalt Skårevik i Start fikk gleden av og bli matchvinner idag. Han bør være det åpenbare førstevalget på spissplass med de vi har til rådighet i dag , la han spille seg varm så kommer målene, og bytte der fremme stadig vekk er ikke veien og gå syns jeg . Så lenge Brann ikke får inn en meget god kapasitet der fremme , bør Skålevik ha den plassen. Han løper og løper , er rask og villig.Haugen virker påmeldt og har som jeg har vært inne på før , gode spillere med seg på kantene. Det kan bli gull verd. Lørdagen står foran meg nå med cruise ombord i Fjordline. Skal ha med meg karaoke folka på tur med sang konkurranser ombord , quiz og live musikk med vår venn Kai Martinsen og hans makker Sheriffen og dans med Dj’s . Alt fra country til 90 talls musikk blir og høre på cruiset. Undertegnede er arrangør og ser frem til ett par dager med musikk og moro. Skuten forlater havnen i Bergen denne lørdagen 17 februar kl 13.30 . Ikke aller verst vær på turen , så de engstelige angående bølger osv kan slappe helt av. Ombord i båten er der litt i overkant 400 passasjerer , inklusiv min gruppe med deltager , så det er duket for full trøkk ombord. Siste sjanse til og hive seg på er bortimot frem til båten går. Bare og sjekke på Fjordline sine nettsider eller facebook. God helg til alle fra meg, blogg om hvordan cruiset gikk vil komme.

SK BRANN

24 dager til seriestart i eliteserien , partoukort salg i full gang . Alle brikkene er nok ikke falt på plass i Brann laget , flere nye spillere kan fremdeles dukke opp i sportsklubben Brann , Daniel Chima Chukwu , mangeårig spiss i Molde er linket til Brann . Skal han komme åpner det for salg av Skålevik til eventuelt Aalesund , jeg personlig ville sett Steffen Lie Skålevik i Brann drakten denne sesongen og beholdt han. Han virker påmeldt og scoret masse mål for Start i Obos ligaen , selv om mange snakker om nivået der , bidro han faktisk med mye av det som gjorde at Start er tilbake i Eliteserien. Vi har som sagt fått endel andre spennende nykommere i Brann , takket være blant annet gavmilde Trond Mohn , han bidrar for Brann stadig vekk og for bredde idretten . Hva skulle man gjort uten han her i byen ? I vanskelige økonomiske tider åpner han kontoen og hjelper de som trenger det. Brann har fått veldig mye hjelp av denne karen , det skal de være veldig glade for . Mange spillere går gratis fra Brann , mange lokale spillere og talenter forsvinner fra Brann gratis til tider , det svekker økonomien i avdeling sport til og erstatte disse . Det er veldig synd at slikt skjer. Klubber som Sarpsborg08 , Strømsgodset med flere , livnærer seg på spillersalg og holder klubben oppe i toppen da de har midler til og kjøpe eller skaffe nytt blod i klubben hele veien . Disse klubbene har jo mindre kapasitet på tribuner osv enn det Brann har , så spillersalg er deres viktigste inntektskilde , og klarer hele tiden nå og fremskaffe nye spillere som har salgsverdi og er gode. Brann er avhengig av bidragsytere for og få inn nytt blod , er en vei og gå før Brann blir selvforsynt på det området. Vi Softball er iallefall svært glade for at vår første investering til Brann , Fredrik Haugen , har tegnet kontrakt på 3 nye år i klubben. Han vil at klubben og supporterne som har bidratt her , skal få noe igjen for han med tiden uten og forsvinne gratis . Han har ambisjoner men er meget motivert for ny sesong i klubben og vi ser frem til hans bidrag på banen , samspillet med nykommer Koomson blant annet har vist glimtvis at dette kan bli noe stort . LAN sier selv at kan han beholde spillere over tid og få flyten , kan Brann bli ett topplag , iallefall oppe blant de beste . Vi håper det beste , ser frem til ny sesong , i skrivende stund bare 24 dager unna. Vel møtt på stadion

For en helg

Sitter her søndag morgen , kroppen er ikke helt igang enda etter heftig helg på Jack’s Country Saloon i Bergen. At helgen skulle bli heftig var sheriffen foreberedt på (undertegnede) da eliten innen norsk fjøs country skulle innta Bergen og Fyllingsdalen , Gunslingers ,Rotlaus og Vassendgutane var på vei med en hale av tilreisende fans , pluss lokale forventningsfulle fans . Konsertene skulle gå av stabelen lørdag , men mange hadde funne veien til byen allerede fredagen og da ble Jack’s Saloon det naturlige samlingstedet for mange . Her var sheriffen klar med country i alle sjangere , fra classic country til ny country og norsk country relatert til helgens begivenheter.Stemningen var god utover fredags natten og det var ingen tvil om hvor mange av de tilstedeværende skulle neste dag utifra musikk ønskene som kom.
Ved stengetid fredagen var det bare for sheriffen og komme seg hjem og forberede seg på en forventet invasjon av tilreisende fans som garantert ville ta turen innom Bergen sentrum og Jack’s for litt vorspiel før kveldens konserter. Dette visste jeg kom til og bli en 18 timers lang økt på jobb i sheriff uniform , Stetson hatt ,cowboy skjorte, retro sløyfe og håndjern (håndjern kun til internt bruk ). Vi hadde foreberedt oss godt i barer og cowgirlsene bak disken var klare. Været viste seg fra den beste side du kunne tenke deg , drømmedag for de av de tilreisende som ville få meg seg litt av byen når de først hadde tatt turen hit. Besøket på Jack’s gikk litt i rykk og napp på dagtid , nettopp pga dette , men fansen kom innom i grupper og slukket tørsten , alle med ett utrolig godt humør . Da klokken begynte og nærme seg konsert start var Jack’s full av forventningsfulle fans som gledet seg til kvelden, utsolgt USF med Gunslingers og Rotlaus , og andre som måtte finne seg transport til Fyllingsdalen for og gå på Vassendgutan og Ausekarane. Undertegnede tenkte at når fansen var begynt og gå på konsert for kvelden , ville det bli noen kjærkomne rolige timer , men der tok jeg skammelig feil ( heldigvis) , lokalet ble fylt opp igjen av andre country interesserte som enten ikke hadde billetter eller skulle på byen uansett så her var det bare og kjøre på musikk maskinen med god blanding av country i alle sjangere. Dansegulvet var allerede pakket når fansen returnerte for nachspiel etter konsertene , køene utenfor minnet om 17 mai , cowboy hatter og smil inn dørene , invasjonen var ett faktum. Snakk om kok i lokalet når det kom igang med denne gjengen , her var det bare og kjøre på med låter fra nevnte band og allsangen tok av , mindre stemning ble det iallefall ikke når musikere fra Gunslingers og Rotlaus dukket opp og hev seg på mikrofonen og sang med på låtene , da snakker vi om sild i tønne på dansegulvet og mobiler som lyste opp da de fikk filmet gutta. For en stemning , hinsides, låter med tekster som kunne utløst skred av varslingsaker innen det politiske miljø hadde de blitt avspilt på deres sammenkomster , men her var blodfansen til stede som skjønner ironien i låtene og dyrker det , herlig.En fantastisk helg har dette vært , konserten på USF fikk til og med skryt av en ellers kynisk kultursnobb av en anmelder i BT som faktisk syns dette var meget bra. Ett utrolig publikum på USF og på Jack’s , takk til alle som var innom , takk til musikere fra de respektive band som dukket opp på Jack’s , håper ikke det blir lenge til neste gang. Nå skal sheriffen ha seg en velfortjent cowboystrekk etter 2 heftige dager uten at håndjern eller arrestasjoner var nødvendig for han og ta i bruk.