CUP EXIT

Så kom sesongens første tap , cup exit med 4-1 tap mot Lillestrøm , uvant for meg og blogge om tap i år , faktisk det første , men sånn gikk det med ett slitent Brannmannskap idag , 5 mann ute med skader og sykdom , men fremdeles hadde mann ett brukbart mannskap og starte med på Åråsen , og de hang godt med i første omgang , faktisk var Brann strået vassere enn Lillestrøm i første omgang og burde hatt scoringer , blant annet med en kjempemulighet til Acosta , men det ville seg ikke. Lillestrøm tok ledelsen 1-0 i andre omgang etter ca 50 min spill men 2 min etterpå dukket Azar opp og utlignet , da øynet man ett håp at Brann skulle snu dette som de hadde gjort før i år men slik gikk det ikke , Lillestrøm var mer opplagt og ville mer , Brann begynte om mulig og bli enda mer sliten enn de var i utgangspunktet og hang ikke med på Lillestrøm sine overganger og 4-1 tap var ett faktum. Ett tap måtte vel komme , synd og bli slått ut av cupen rett før kvartfinalen , men det er ikke noe og dvele med lenger for ett lag som topper tabellen , nå må troppene samles , benytte den pausen som er og mobilisere laget til og henge med i serien hele veien inn.
Første motstander er Vålerengen 10 juni , her håper vi Brann laget er kommet til hektene igjen og at kaptein Wormgoor og flere er tilbake og klar for kamp .Motivasjonen bør være til stede når dette laget skal gjeste stadion . Heia Brann , vi kommer tilbake
.

VEIEN TILBAKE

Er nå kommet hjem fra sykehuset. Veien tilbake til ett normalt liv og til jobben jeg elsker er påbegynt. Nå gjenstår trening og atter trening , medisiner , frisk luft og turer i nærområdet der jeg bor . At jeg har blogget om min sykdom er for og opplyse alle og gi en advarsel til dere om at denne sykdommen kan ramme hvem som helst hvis man ikke passer på kroppen sin og lytter til dens signaler. Denne sykdommen tar liv , brått og ubarmhjertig hvis man ikke får hjelp snarest. Jeg var heldig , ikke alle som har vært det , bare så det er sagt. I dag har vi heldigvis god ekspertise på Haukeland og i Norge ellers på dette området , og sykdommer på hjertet generelt , men sykdommen rammer brått og er man alene eller langt unna hjelp , er det mange ganger for sent til og bli reddet. Det beste er og unngå denne type sykdom . Du kan selv forebygge hjerte infarkt og andre plager med hjertet med enkle grep i ditt daglige liv : RØYKEKUTT( ikke så enkelt det da , jeg har kuttet det ut) UNNGÅ STRESS.
JOBB NORMALT.IKKE PRESS EN KROPP SOM IKKE VIL . SOV NÅR KROPPEN SIER DEN TRENGER DET. LA IKKE OMGIVELSENE PÅVIRKE DEG ELLER KROPPEN DIN, LYTT TIL DENS SIGNALER.KOSTHOLD ER VIKTIG ( er ikke det som har utløst min sykdom , jeg spiser fornuftig mat )FOR NOEN ER DET KOSTHOLDET SOM FREMBRINGER DENNE TYPE SYKDOM. SPIS SUNN MAT. ( du finner på nett kosthold som kan forebygge). GÅ EN TUR HVER DAG , 4 TIL 6 KM TILSAMMEN. ( kan gjøres med og gå til jobb hvis det er mulig og kun ta bussen en vei , eller en spasertur i nærområdet der du bor , gjerne med en nabo eller familiemedlem, da blir det lettere og motivere seg til og gjøre det)HA EN SUNN HOBBY.MIN HOBBY ER BRANN. DEN GIR MEG LIVSKRAFT
Jeg lyttet ikke til kroppen , jeg kjørte på i åres vis , smellen kom , nå må jeg leve med dette resten av livet , men skal klare det for jeg var heldig.
Håper du lytter til mine råd , jeg vet nå hva som kan skje , unngå at det skjer deg , du er kansje ikke like heldig
Takker for alle hilsninger i forbindelse med min sykdom , og håper andre kan lære noe av dette som jeg har skrevet om .
Sheriffen har begynt reisen tilbake .

Sheriffen gikk på en smell

Når man sjelden er syk , og sykehus er noe du bare hører andre må ta i bruk , og du føler deg i form , da er det ett sjokk og få hjerteproblemer som lyn fra klar himmel , ikke helt da men nesten. Man jobber i bransje som er veldig resultat orientert , og det legger ett hvis press på en kar som meg , og jeg er ikke sen og be , jeg ofrer meg for stedet og gjestene , for at det skal gå rundt , for og skape trivsel for gjestene , bidra på alle mulige måter . Dette har jeg gjort lenge nå og aldri satt bremsene på , ofte døgnet rundt , lite søvn ,jobben i hodet hele tiden , Jacks Country Saloon , fotball , events osv , alt surrer oppi hodet mitt hele tiden , stadig på jakt for og gjøre ting bedre , prøve og yte mer og mer , hjelpe alle jeg kan , gjest eller ansatt.Så kommer smellen , som lyn fra klar himmel , følt meg litt sliten i en periode , uvel osv , men det har skjedd før, dette er noe helt nytt , mens jeg kjører og mine kone sitter på , får jeg store smerter i brystet , mister følelsen i armene , kaldsvetter og kvalm , skjønner fremdeles ikke alvoret , og kjører hjem med bilen og legger meg for og sove det av meg , men det skjer jo ikke , dette vedvarer så jeg må krype til korset og kjøre på legevakten , fremdeles er det meg som kjører for jeg aner jo ikke hva som feiler meg , og får hjelp på stedet. Ekspertisen der skjønner hva som er galt fatt , en sprøyte med morfin og ambulanse blir rekvirert , diagnose , hjerte stans , infarkt . På akutten på Haukeland blir jeg kjørt rett på labben hvor de holder på med meg i 4 timer
og redder meg fra det som kunne vært det skjebnesvangre utfallet , takk og farvel . Tusen takk Haukeland sykehus , for ett personale , utrolig bra.
Jeg blir liggende der en uke , og i skrivende stund får jeg snart komme hjem , nedlesset i piller som skal brukes i lang tid fremover , noen resten av livet. Å ligge på sykehus er jo en belastning i seg selv mange ganger , spesielt når man deler rom med andre syke, da må man ta hensyn og også akseptere andre sine plager , selv om man som jeg, ikke for sove for noen snorker med lyder som fra ett godstog over Dovrefjell og andre slepper ut nok gass til og fylle en rørledning fra Statfjord A plattformen til Mongstad , men sånn er det på sykehus , misunner ikke de som ligger der i månedsvis. Jeg var heldig denne gang , jeg lever , nå gjenstår det en prosess med og trene seg opp igjen da hjertet har fått en trøkk og en skade , diagnose jobbstress og livsstil. Røykekutt er allerede gjennomført , det fysiske skal påbegynnes så snart som råd er , Sheriffen skal tilbake til sin kjære Jack’s Country Saloon , til sine utrolige barkeepere han er så glad i , til sine trofaste gjester som betyr alt for Sheriffen , han savner alt og alle allerede , kan ikke være uten . Kampen skal jeg ta , så jeg garanterer at jeg returnerer til jobben jeg elsker , til mine barkeepere jeg elsker , til gjestene jeg elsker og som gir meg mening på jobb, og til andre andre vakter og ansatte på huset som jeg er blitt så glad i og ikke minst til min elskede kone som alltid er der for meg , uten henne tror jeg at sheriffen hadde vært gone.. I WILL RETURN.
En advarsel til andre , lytt til kroppen før det er for sent , stress ned , lev normalt , jeg gjorde det ikke ,men var heldig , det er man sikkert ikke 2 ganger.

JAAAAA, SEIER PÅ LERKENDAL

Brann slår Rosenborg på Lerkendal , Brann leder med 6 poeng på nettopp Rosenborg , de andre lagene sakker akterut , hvor langt kan dette gå.
En ting er sikkert , dette laget vil henge med helt inn i år , ingen tvil om det , for en lagmoral , for ett lag , for en jobb , ligger under og snur kampen på 6 min, på Lerkendal, har ikke ord. Riktignok blir RBK feilaktig avblåst for offiside som kunne gitt 2-2 , men hvor ofte får ikke Rosenborg mye gratis der oppe , på tide noe går vår vei og , vi fortjener det med den viljen som bor i laget , litt rufsete start på andre omgang av det ellers solide forsvaret til Brann gir Rosenborg 1-0 . Men så skrur Haugen rolig en ball rundt alle og Rosenborgs keeper står bare og ser på , rundlurt . Innkast høyt oppe på Rosenborgs halvdel , Orry knekker alle i luften og header over keeper og i mål , vidunderlig. Vi vinner 2-1 , ikke den lureste kampen for meg og se som ligger innlagt på hjerteavdelingen på Haukeland og nettopp stått over en krise , man kan trygt si at pumpen kunne fått seg en ny alvorlig knekk under en sånn match som jeg må se på medbragt lap top i sykesengen . Gleden er i alle fall stor , elsker dette laget , kansje den medisinen jeg trenger , skal i alle fall kjempe meg tilbake fra denne sykdommen. Neste kamp hjemme er mot Vålerengen , håper jeg er i stand til og være ringside der . Heia dette laget , heia disse gutta som ofrer alt , elsker de

NEKTER OG TAPE

Lillestrøm vs Brann 1-1 , her slapp vi med skrekken , ett heltent Lillestrøm lag kjempet Brann ut av stilen , pakket inn vingene våre og nektet innlegg i boksen , der en Steffen løp seg ihjel til liten nytte mot midtstoppere på 2 meter som plukket alt omtrent. Midtbanen ble ikke helt den samme uten krigeren Heltne Nilsen , Ordagic klarte ikke helt og fylle den rollen på Brann laget , Lillestrøm kjempet som bare det og tok en fortjent 1-0 ledelse etter 35 min , de kunne faktisk hatt flere mål i 1 omgang. Brann hadde ett par sjanser , men ble for upresist eller de forsøkene de hadde , ble blokkert . 1-0 til pause til hjemmelaget var absolutt ikke ufortjent. 2 omgang begynte litt på samme måten , Lillestrøm var farlige mens Brann slet med tempo og innlegg , her måtte noe gjøres , muskler måtte settes inn , og ganske riktig så kom byttene, inn med kraftkaren Azar , Kjelsrud og til slutt Vega , dette betalte seg , Brann fikk flyttet opp spillet , begynte og vinne baller fremme og åpninger begynte og komme.
Brann utligner på ett nydelig mål av Marengo som vipper den over keeper , vorspielet av Komson , som handser før ballen blir spilt frem blir ikke blåst på , heldigvis , og Marengo kommer på ett sykt løp og scorer som nevnt over. Lillestrøm fansen ble harnisk naturlig nok , men Brann ble snytt for straffe , iallefall Wormgoor som ble revet ned i feltet , og kansje også Kippe som ser ut til og handse i eget felt , Wormgoor sin er iallefall soleklar , så uavgjort i feile avgjørelser. Det ble hett på slutten , Azar i ren brytekamp med Kippe , ikke en kar som gir ved dørene denne Azar vi har . Mot slutten kunne faktisk Marengo gitt 2-1 , men header utenfor dessverre. Dødball til Lillestrøm på slutten kunne og vært skjebnesvanger , men det hele ebber ut 1-1 og Brann er fremdeles ubeseiret før møte med trønderne neste søndag kl 20.00
Det blir nok en tøff kamp , uten tvil . Klarer vi poeng der og , ja da kan alt skje. Flere antatte medalje kandidater gikk skikkelig på tryne idag , Molde tapte , Vålrerengen tapte , Odd tapte og Godset er i fritt fall ,dessverre også Haugesund som brente ett straffe mot nettopp trønderne. Tett program i det siste , så noen dager her uten kamp blir nok kjærkomment frem mot kampen til helgen , da får vi se om Heltne og eventuelt Ruben er tilbake , Braathen har nok ett stykke igjen til det Ruben er god for på backplass. Vi tar poeng på en dårlig dag , og nekter og tape , det er beholdningen idag , så får vi håpe at laget klarer og tukte disse trønderne borte, ikke lett , men viljen er nok der i dette laget vi har . HEIA BRANN

HEFTIG 17 MAI HELG

For oss som jobber i den berømte restaurantbransjen ble det en heftig helg på jobb i det fine været , folk stimer til byen når solen titter frem , mer heldig med været i en by som Bergen kunne man knapt nok bli , ikke de helt store temperaturene på 17 mai alle steder , men gunstig for folk i bunader og dress , og de som vandret i 17 mai togene , da ble det ikke for varmt.Min maraton helg begynte 16 mai , først Brann kamp naturlig nok , så bar det på Jacks Country Saloon for og underholde allerede 17 mai klare mennesker , ble en artig kveld og natt på jobben . Ca 0400 var jeg på vei i seng , sovnet vel rundt 04.30 , opp igjen kl 0700 for og lage frokost/17 mai lunsj til 4 unger og 5 voksne , må si jeg angret at jeg hadde sagt ja til akkurat det når jeg begynte på eggerøren og rømmegrøten , øgene som vi sier var 2 streker , og vet ikke helt om jeg hadde fått av meg cowboyhatten enda , ugh. Heldigvis har jeg en kone som bidrar og støtter sin mann , så noe hjelp fikk jeg før jeg var på vei til og svime av på kjøkken benken. Familien og unger kom , og alle var meget happy med mat og alt annet som ble satt frem . Slikt gir motivasjon. Etter denne berømte frokosten , kombinert 17 mai lunsj bar det rett på jobb , med det fristet lite og gå på jobb da jeg visste hva som kom til og møte meg. Byen var stappfull av fest stemte folk , stedene på Zachen var fulle i det øyeblikket vi åpnet , Taket som er en attraktiv uteplass , hadde kø på linje med en konsert på Koengen , det kokte nede på Jacks country , rift om stoler og sol plass , toalett køer på linje med en Bruce Springsteen konsert i Bergen , men sånn er 17 mai . Undertegnede måtte bare hive seg på ryddingen , øl glass og iskrem begere i skjønn forening måtte ryddes bort etterhvert , ellers vill det hope seg opp. Jeg ble faktisk stående som heisvakt på huset i en periode , da trøkket på den tok helt av , heisen skulle være en redningsplanke for oss med og få ned varer vi gikk tom for etterhvert , men det var slettes ikke enkelt på en dag som denne, med barnevogner og fest stemte ungdommer . Personale jobbet som gale , ryddehjelper løp som piskete rotter , jeg, må berømme vårt fantastiske personale denne dagen , de måtte ta imot mot mye skitt fra utålmodige gjester , det er ikke alltid like enkelt og svelge , men de taklet det fint stort sett.
Utover dagen begynte selfølgelig noen og kjenne at de hadde drukket , mange som er på byn 17 mai , er ikke ofte ute , og takler ikke helt konsumet , så Sheriffen måtte begynne og sortere litt for og få ro i rekkene , men der oppstår alltid episoder man ikke trodde var mulig , jeg påkalte en vakt for og ta ut en person som tydeligvis hadde nådd grensen , i det vakten ber han gå ut legger han seg rett ned og later som han har hjerteproblemer , vaktene tar dette på alvor og begynner og tilkalle ambulanse og assistanse , men jeg får heldigvis stoppet dette , mannen spiller syk for og slippe og bli kastet ut , er det fu*******ing mulig ? Jeg kjenner til mannen litt fra før , så jeg fikk heldigvis vaktene til og innse at de var blitt lurt , og mannen blir geleidet ut på vanlig måte , utrolig hvor oppfinnsomme folk er for og unngå og bli kastet ut , men der fins da grenser , hjelpe meg. Utover kvelden er der en del damer som sikkert så veldig fin ut i bunaden når de gikk til byen om formiddagen , men sent på kvelden når bunaden er blitt folleskjørt , og sminken er fikset på , med promille , da er de ikke like fin lenger så jeg, spesielt en da som prøvde og få seg noe i bunaden på dansegulvet , slett ikke noe enkel sak i den påkledningen og heller ikke enkelt når de herrene hun ville ha under bunaden ikke var villige , snakk om Metoo# sak med en dame som den skyldige, men hun ble ikke gammel på stedet da , som hør og bør seg fikk hun beskjed og gå hjem , hjelpe meg sier jeg bare , blir man så desperat ? Tydeligvis . 17 mai ble en fest iallefall og masse blide og fest stemte mennesker som fikk byen og utestedene til og leve . Flertallet oppfører seg og gjør dagen perfekt , Brann keeper Samuel Sahin-Radlinger og hans kone hadde aldri opplevd maken der de gikk i toget med Brann , sykt med folk sa de , vakkert , nydelig og stemning. God stemning på Jacks og undertegnede avsluttet da 17 mai , natt til 18 mai som Dj og Sheriffen på Jacks , som seg hør og bør. Konge dag , takk til alle venner og kjente gjester som var innom og bidro til denne flotte dagen og til det fantastiske personalet vi har på huset . Ser allerede frem til neste 17 mai , selv om endel andre tenker ikke akkurat det nå og drikker noen liter med cola og vann idag. Vel blåst

1-1 DAGEN FØR DAGEN

Forventningene var nok store blant ett fullsatt stadion denne 16 mai dagen , nærmest hysteri for og få tak i billetter til kampen , mye pga tradisjon og innskrenket kapasitet under riving av gammel og bygging av ny tribune , og også selfølgelig Brann sine resultater hittil i år . 1-1 var nok ikke det folk håpte på , Brann kjørte nok spillet i første omgang , men de helt store sjansene uteble , Komson var nesten helt igjennom i begynnelsen av kampen , men ett utrolig billig frispark ble blåst mot han.
Ble endel pipeblåsing på denne dommeren under kampen , for forseelser som de fleste ikke hadde blåst på , selv om det ikke var grunnen til Brann sin poengdeling ,
det kan man takke de første 20 min i andre omgang for ,ett Brann lag som vanligvis går rett i strupen på motstanderen , ble møtt med samme mynt, Haugesund presset på for og få Brann sitt forsvar til og gjøre feil , og det lykkes de med da det glapp for Gilli Rolantson , og Haugesund fikk score . Brann virket en smule slitne i denne kampen , mye som ikke stemte , mye pasninger som ikke fant veien , heldigvis klarte Barmen og heade inn en utligning slik at vi unngikk sesongens første tap , ble første poeng tap på syv kamper , men heller det enn tap . Haugesund er ett lag som ofte spiller jevnt med Brann , så helt uventet var det ikke for oss som har følgt med Brann i åresvis. Savnet av våre backer var større enn de sikkert er villig til og innrømme der opp i idrettsveien , med skade både på Ruben og en formsterk Teniste merkes , de har vært gode hittil i år , men skader er en del av gamet . Orry Larsen er ikke helt patent , Kjelsrud Johansen sliter med skader innimellom og blir ikke helt frisk til kampene , Heltne Nilsen fikk skade i denne kampen , men fikk og karantene , så han er uaktuell mot Lillestrøm 2 pinsedag uansett . Rosenborg og de andre lagene bak , vant sine kamper , så forspranget er skrumpet inn til 5 poeng . Tøffe kamper står foran oss nå , borte mot Lillestrøm , borte mot Rosenborg og attpåtil borte mot Lillestrøm i cupen , slettes ikke det letteste programmet slik Brann fremstår nå , med skader og slitne. Vi håper selvsagt det beste , er ikke mulig og spasere seg gjennom serien , så ett poeng tap her og der , og ett tap også må man regne med i år , men jeg tror personlig Brann vil bite seg fast oppe i toppen og henge med til siste slutt i år , de har vilje og ett sammensveiset mannskap . Gleder oss til fortsettelsen , og håper Brann klarer og mobilisere frem mot kampen på mandag som går på Åråsen , blir tøft her og , mot ett lag som tapte klart på Lerkendal , de vil nok prøve og reise seg etter 3-0 tapet der oppe. Vi er sterk troen enda , vi har enda ikke tapt , og fremdeles beste sesong åpning for Brann noensinne . HEI BRANN

BRANN FOSSER VIDERE

Ett Brann lag som nekter og tape , vinner nok en bortekamp , og leder tabellen med 10 poeng i skrivende stund , man kjenner fremdeles litt lukt av gull kan man si.
Jeg var i utgangspunktet litt nervøs foran akkurat denne kampen , Start var en såret dyr , men mange kamper uten poeng og få scoringer , jeg regnet med de ville
opptre desperate og kyniske , og med det , krige til seg poeng. Slik utartet kampen seg og , men Brann malte på og kjørte rundt med de til tider , ingen vakker affære denne kampen , men slik blir det når hjemmelaget fremstår på denne måten .Jeg ble helt kvalm da en av Brann sine beste spillere i år , falt med hodet først i bakken , det gikk ett gufs gjennom hele meg , så ikke pent ut dette fallet , Teniste havnet på sykehus , og brudd i en hånd er konstantert , og ett brudd i ryggen , men han er fremdeles under utredning.Blir ett stort tap for Brann hvis han blir ute lenge , vi har Ruben skadet og , så backplassene begynner og bli tynt belagt selv om Braaten fremstod meget bra på backplassen da Teniste måtte ut , han har jo enorm rutine , og kan tydeligvis spille hvor som helst på banen. Banens beste , Marengo er tydeligvis i knallform , en artist med ballen til tider , Komson veldig smart da han stjal ballen og fikk slått pasning på 1-0 målet , innbytter Orry Larsen involvert her og med skudd som keeper måtte gi retur på og der sto måltyven Skårevik og avgjør kampen , sitt sjette mål for sesongen . I følge treneren til Rosenborg , Ingebrigtsen så vil Brann få problemer i år fordi laget ikke hadde brukbare spisser , men faktum er at Skålevik har scoret flere mål enn de såkalte super spissene i Rosenborg , så jeg tror han skal lukke nebbet sitt en stund fremover denne karen fra barte og trønder sodd land. Skuffende fremmøte av hjemmefans i Kristiansand , ikke mye støtte og få for ett lag som sliter , så faktisk ut som de var flere brannsupportere på kampen enn hjemmefans , godt at våre er trofast Vi gleder oss til 16 mai når vi tar i mot Haugesund på hjemmebane , der blir det garantert trøkk med fulle hus , nok en vanskelig kamp , men Brann har flyten og viljen nå . En by , ett lag .

BRANN LEDER MED 7 POENG

Brann er tydelig i støtet for tiden , 22 poeng etter 8 kamper spilt er det kun Rosenborg som har klart , da i 69 , 95 og 2003 , eneste som har hatt full pott etter 8 runder
er Fredrikstad tilbake på 50 tallet , så dette er historisk sett det beste Brann har prestert i serien etter 8 kamper noensinne , og med 15 -2 i målforskjell er det rett og slett imponerende , som kaptein sabeltann synger i sangen , ” nå kan vi lukte gull ” , men farlig og ta av helt enda vil jeg tro. Brann har 7 poengs ledelse på Rosenborg nå , men kan reduseres til 6 poengs ledelse til Molde hvis de skulle vinne mot Sarpsborg 08 mandag kveld. Laget fremstår som en enhet , jobber for hverandre , kompakt bak , gode kantspillere og de har faktisk en benk som kan erstatte de fleste lagdeler ved skader eller karantener , det har ikke laget hatt på lenge , så det ser jo utrolig lovende ut . 3-0 mot ett Tromsø lag som var sjanseløse var moro og se på , Brann rett i strupen på de , og Tromsø var knapt ute av egen sone de første 20 min . 1-0 ble til slutt ett selvmål av tidligere Brann spiller Wangberg , han hadde bursdag og fylte 27 år denne kvelden , men neppe den bursdagen han vil huske tilbake som noe jubel da han attpåtil ble skadet og måtte ut. Skuddet til Gilli var innom Wangberg og i mål . Komson er på på gang , for ett rykk på 3-0 målet , mer heldig på innlegget på 2-0 , men hvem bryr seg om det så lenge ballen er i mål og banens beste er på rett plass . Meget god kamp av Skålevik med 2 mål og løper ett helt maraton i kampen . Mange etterlyser en klassespiss på laget , men virker ikke som det er det største behovet akkurat nå , Steffen står på og få betalt til slutt , dessuten har laget andre som kan score mål og , både midtstoppere og andre på laget har vist det. Den største sjansen Tromsø hadde var keeper Radlinger som skapte med en dårlig boksing i feltet som havnet hos motspiller , ikke akkurat Brækhus nivå på boksingen til denne keeperen , men ka gjør nå det når Acosta står som en klippe midt i målet og redder skuddet med hodet , og nekter Tromsø mål. Vil først og fremst trekke frem laget Brann , for en samspilt gjeng med høy moral og nekter og tape , jobber for hverandre utrettelig, herlig og se på. Eneste negative nå er tilskuer fremmøte , 9700 er overhodet ikke godkjent med ett lag som har den beste sesong åpningen noensinne , 16 mai er utsolgt da , men det er tradisjon , folk må begynne og fylle tribunene på de andre kampene og for dette kan bli en kanon sesong , så please møt opp og støtt dette laget vi har nå. Onsdag venter Fyllingsdalen i cupen , Brann starter sikkert denne kampen og med de såkalte reservene , bør kunne dra dette greit i land også selv om laget de møter slo ut Sogndal i forrige kamp i cupen . Lørdag venter Start borte , som har hatt en trøblete start på sesongen , uten vi skal ta seieren på forskudd i denne kampen heller , hardt arbeid må til for og kapre poeng her og , og så er det Haugesund på stadion 16 mai , den kan bli spennende , Haugesund er i bra form , men jeg holder en knapp på Brann her og , med den vilje og guts laget har i øyeblikket. Laget mitt er i støtet , gleder meg til fortsettelsen , HEIA MITT KJÆRE BRANN