Vil seg ikke mot Rosenborg

Brann vs Rosenborg 1-2 . Ikke siden 2014 har Brann tuktet RBK på eget gress . Heller ikke denne gangen skulle man lykkes etter en god åpning på sesongen . Rosenborg lå nede , trener måtte gå , og det som ofte skjer er at det snur seg for ett lag som bytter trener , noe jeg var urolig for på forhånd , og med rette , for det var jo selvfølgelig Brann som måtte forære Rosenborg sine første 3 poenger for sesongen , ydmykende og jævlig kjipt .

Brann åpnet kampen best , Bamba var påmeldt og fulgte en ball han så ville komme i bakrom etter en duell og han for slått til Komson som setter ballen kontant i mål . Alt så rosenrødt ut og Brann var gode , men i 15 min ca . Da begynte Rosenborg og få ballkontroll og hadde ballen i store perioder selv om de ikke skapte noe , men vi vet alle at de er farlige på dødball , spesielt mot Brann . Strand lager frispark ute på sidelinjen , Helland slår inn foran mål, Hovland styrer den inn og det står 1-1 , litt for enkelt syns jeg , men 1-1 står på tavlen 2 min på overtid i første omgang , da begynte det og snike eg inn en dårlig følelse av undertegnede , og den var vond og når man sitter hjelpeløs bak en tv og ikke kunne være på stadion og ta del i sakene , skrike , rope , heie , rett og slett grusomt.

2 omgang tar Rosenborg mer fatt i kampen uten og skape det helt store , Brann er bare med sporadisk og får lite til . Brann bytter ut Forren og Bamba , sistnevnte skjønte jeg ikke hvorfor han ble byttet , men uansett så er det nok sånn at Forren holder ikke en hel kamp enda , og Acosta som kommer inn gjør 2 alvorlige feil igjen , som han gjorde mot Aalesund , og ene feilen idag resulterer i scoring til Rosenborg av Holse som skyter omtrent i foten til Barmen og ballen går i bue over keeper og tapet er ett faktum . Utrolig skuffende syns jeg , når man taper mot ett middelmådig Rosenborg lag , som stort sett hadde lite og komme med offensivt , dette burde vi tatt hjem syns jeg . I natt sover jeg dårlig .

Brann ga vekk poeng

Aalesund v Brann 2-2 , elendig forsvarsspill ved to anledninger , var nok til og gi Aalesund sitt første poeng denne sesongen. Er ikke første gang Brann driver med hjelp til lag som sliter , jævlig irriterende spør du meg . Ett tannløst Brann lag i første omgang , med omtrent null sjanser , men muligens frarøvet ett mål etter 15 min da Acosta satt ballen i mål etter corner , men ble annullert for frispark til Aalesund keeper , vi skjønte ikke helt den da . Isteden har Acosta ett håpløst ball tap på egen halvdel og Niklas Castro kan tuppe inn 1-0 til Aalesund mens 4 Brann spillere står og ser på , helt god natt . Det gavmilde Brann dukker nok en gang opp igjen , som de gjorde ved flere anledninger forrige sesong .

2 omgang startet bedre selv om Brann hadde det meste av spillet i 1 omgang også . Brann hadde taket på Aalesund og Fredrik Haugen rullet en fin ball ut til Petter Strand som slo ett nydelig innlegg til Bamba som ikke hadde for store problemer med og sette inn 1-1 . 3-4 minutter senere var kampen snudd , Barmen vinner i luften , ballen detter ned rundt Bamba , og etter litt klabb og babb og Bamba klarer han og få ballen i mål , 1-2 står det på tavlen . Da virket det som Brann hadde rimelig kontroll på dette , men da Acosta igjen ikke følger med i timen , og klarer ikke følge løpet til Holmbert Fridjonsson , og da i tillegg en sliten og lite løpskraftig Forren , ( burde kansje vært byttet en stund før denne episoden ) som heller ikke kunne bidra til og stanse nevnte Holmbert , kommer karen igjennom alene og setter inn 2-2 på Brann . Brann’s keeper kan neppe lastes for noen av de 2 målene Brann slepper inn. Brann presset på for seiers målet uten og lykkes , så da var uhjelpen ett faktum mot ett lag som hadde sluppet inn 11 mål og sto uten poeng før denne kampen . Ergerlig og gi vekk poeng til slike lag .

Bamba må kunne sies og være Brann sin beste i denne kampen , forsvaret får ikke godkjent , bortsett fra Petter Strand , og Ruben Kristiansen som ser ut til og ha bra form for tiden . Vi får håpe at gutta skjerper seg når barte gjengen fra Trondheim kommer på besøk på stadion førstkommende søndag . Da holder det ikke med en god omgang foran mål, da må vi ha to , og unngå gavepakker i egen sone . Heia Brann

Nok en Brann seier

Brann v Viking 3-0 . Man kan vel kalle seg vestlandets konger Brann akkurat nå , med seier mot både Haugesund og Viking . 1 omgang er vel noe av
det kjedeligste jeg har sett og minnet lite om fotball , iallfall fra Brann sin side . Viking var best selv om de var elendig de og , og sannsynligvis snytt for straffe da Alis Ahamada treffer Even Østenstad midt i trynet med neven .
Brann ble snytt for 3 straffer ifjor borte mot Viking , så greit og få en refundert kan man si .
Egentlig det eneste og nevne om første omgang , for den var begredelig .
En mangel på kreativ kraft og en tilrettelegger som og kan slå gode pasninger var åpenbar , så savnet av Haugen før hvilen var stor.

Ting snudde heldigvis i 2 omgang og Brann så friskere ut , og fikk mer tak på Viking laget , som slett ikke imponerte . Etter 52 minutter fikk man spilt Bamba igjennom , og lobber nydelig over Viking sin keeper og Brann leder 1-0 , 9 min senere setter Komson ballen kontant i mål og det er plutselig 2-0 og helt fortjent . En smule spenning hvis man kan kalle det noe sånt , dukker opp da Ali nok en gang er involvert i straffe diskusjon og denne gangen blåser dommer straffe med rette , etter Ali feller Tommy Høiland , som tar straffen selv , og legger den omtrent midt i armene på Ali , elendig straffe kan man si . Fredrik Haugen og Hustad blir byttet inn , Haugen markerer seg med kreativitet og gode pasninger . Hustad får feks en fantastisk slått ball av Fredrik som han burde scoret på , men setter likevel inn 3-0 på overtid og vi er lykkelig . Alltid herlig og slå Viking , og enda bedre med en Berisha på laget som var helt usynlig i sitt første møte med stadion etter han forlot Brann . 2 av 2 mulige og 6 poeng er musikk i mine ører , nå gjelder det og holde fokus borte mot ett i øyeblikket svakt Aalesund lag , og hjemme mot ett Rosenborg lag som sliter. Blir en spennende uke dette ., Hei Brann

Hodeskade og vinner med 10 mann

Haugesund vs Brann 1-2 , en thriller avslutning med 10 mann og Brann avgjør kampen 6 minutter på overtid i seriepremierenn med 5 debutanter fra start . Største overraskelsen var vel at Forren startet kampen , med lite trening og kamp grunnlag , men gjorde jobben solid i 1 omgang før han måtte ut med skade etter hvilen , slik skjer når man gambler en smule . Sjansefattig 1 omgang , men solid forsvars arbeid av nevnte Forren som viser han kan bli en ressurs for Brann . Ruben Kristiansen og debutant Kolskogen leverte også gode takter bak i forsvaret sammen med Teniste .


Brann sitt første mål kommer etter innlegg fra venstre siden av Kristiansen som treffer Barmen som header inn foran mål og der er debutant Taylor og setter den i kassen . Herlig .
Haugesund kommer inn i kampen igjen da man kan si at Kolskogen gir bort ett straffe , veldig synd siden han ellers gjør en god kamp
Ikke en kamp med mye sjanser , men Brann var best og vinner fortjent , lagkaptein Daniel Pedersen avgjør kampen som sagt 6 min på overtid , da Brann har kun 10 mann på banen pga skade . Det smaker fantastisk og vinne på den måten . Høy arbeidsmoral i laget som lover godt i år , så det er nesten for jævlig at vi ikke kan gå på kampene pga dette viruset . Jeg sliter for tiden pga det i arbeids sammenheng , så det var fantastisk befriende og kunne oppleve noe positivt med mitt Brann lag , nesten som medisin. Viking bør feies av matten førstkommende søndag , vi gleder oss selv om tv er eneste løsningen . Heia Brann