Det var viktig og befriende og få åpnet Jack’s igjen.

Det var en enorm lettelse og få åpnet Jack’s Country Saloon igjen . Denne unike saloonen plassert midt ved fisketorget på Zachariasbryggen var ett stort savn for mange , ikke minst for undertegnede . Ikke mange steder i Norge har hatt stengt så lenge sammenhengende under pandemien som vårt kjære country saloon. 1 år og nærmere 7 måneder var stedet stengt. Det ble en psykisk påkjenning til slutt for oss som har vårt virke der . Stedet med sin spesielle atmosfære , stedet kun country musikk er spilt der hele uken . Stedet med så mange stamgjester som savnet plassen si . Saloonen ble nesten som ett symbol på pandemien da det var stengt fra Norge stengte ned 12 mars i fjor til Erna åpnet Norge igjen 25 september kl 16.00.

Jeg måtte ta andre jobber når saloonen til Sheriffen var lukket og låst . Utenom at man måtte permittere seg til tider , ble det jobber som drifts ansvarlig på Zachen , med tilretteleggelse av smittevern , registering av gjester , utkaster , munnbind ekspert , (var så lei munnbind at det holdt på og klikke for meg) i det hele tatt , alt annet enn det man skulle gjøre , nemlig og lage det hyggelig for folk , skape stemning og kos. Man ble rett og slett lei seg når man kom på jobb og så stedet man egentlig skulle være på var stengt . Ingen god påminnelse til stadighet .
Det var i overkant tøft denne tiden vi var igjennom . Jeg slet med helsen til slutt . Gjenåpning kom i grevens tid kan man trygt si .

Stemningen var i allefall i taket til tider disse dagene og helgene vi har hatt åpent igjen . Smilende og blide country frelste har inntatt plassen sin igjen . Man har hatt tilreisende fra hele Norge som har fått med seg historien om Jack’s på tv2 og ellers i media, og som da ville besøke oss . Utrolig kjekt og få slik støtte . Jeg er nærmest rørt .

My kø problemer enkelte dager om helgene nå . De yngste har inntatt byen i en periode og laget store køer utenfor utestedene . Alle disse ville ut på en gang , forståelig nok da noen av de gikk glipp av feks  20 års dagen sin i fjor , eller 18 års dagen da alle discotek og lignende var stengt i fjor . Disse ville nok ta igjen dette nå , mange av de har ikke vært på ett utested med discotek før . Da måtte det bli sånn . Dette har i stor grad skremt en del mer voksne fra og ta turen ut i helgene , forståelig nok , men det vil normalisere seg etter hvert nå , vi så i allefall tendenser til det nå i helgen . Når det gjelder Jack’s har vi en egen inngang nå ved Wave , slik at man kan unngå og stå i lang kø med de yngste som skal på discotek , så løsninger fins det for og komme inn .

En del holdninger man har tatt seg til håper jeg og forsvinner etter hvert , tilgrising utenfor utestedene og i gatene er blitt ett stort problem . Fest stemte ungdommer fyker rundt i byen og hiver tomflasker og boss fra seg overalt . Noen av de stemte sikkert MDG ved valget på toppen av det hele , så her må det skjerpings til . Dette er noe alle kan være med og få en slutt på . Ligger nok igjen litt av dette som var under pandemien , at det var allmenn akseptert og innta byens parker og grise og tilbringe tiden der sammen med andre når restriksjonene hindret de og delta i ett normal uteliv. Vi får bare håpe at disse uvanene forsvinner .

Det vil forhåpentligvis nok gå seg til etter hvert nå , vi er i allefall overlykkelig og være tilbake i drift . Mye moro er i vente , man kan melde seg på Froden’s julebord 18 desember. Det begynner og bli fullt på det nå , så her må man være veldig rask for og kunne få plass , arrangementet finner man på facebook på Jack’s Country Saloon sine sider , eller ved og søke det opp . 23 oktober blir det feiring av Jack’s sine 7 år i markedet . Dette arrangementet finner man også på facebook ved og søke etter Jack’s Country Saloon feirer 7 år 23 oktober . I tillegg legger man ut på bøljan blå med selveste country bandet Hilljacks . Froden’s Julecruise går av stabelen 20 nov , det blir en knall tur av de sjeldne . billettlink til det er : https://www.fjordline.com/nb/opplevelser-til-sjos/8137/julecruise-frode.bergen-stavanger
Man kan og gå på fjordline.com og søke på opplevelser til sjøs , så finner man det der også . Nå er alle restriksjoner borte også , så det blir hæla i taket .

Masse gøy i vente , nye jenter har og tatt plass bak baren , vår nyeste og smilende Jenna er attpåtil flink og synge og tar seg til tider en låt for våre gjester . Vi koser oss nå , vi skal komme oss over kneiken vi hadde . Livet skal leves igjen . Dansegulvet fylles og musikken strømmer ut i lokalet . Gleden er tilbake . Velkommen til oss

Sjansesløseri , forbannelsen lever videre

Mjøndalen v Brann 1-1 , Taylor 0-1 , Larsen 1-1 .
At det er mulig og rote vekk seieren her er nesten ikke til og tro . Total dominans hele første omgang og sjansesløseri av en annen verden i 2 omgang , er rett og slett for jævlig . Skal ikke være mulig og rote det til slik som dette, nok en gang mot Mjøndalen som scoret på sin bortimot eneste sjanse. Utrolig skuffende , dette trodde jeg faktisk vi hadde kontroll på , men den gang ei .

På denne banen har ikke Brann vunnet siden 1975 , og heller ikke slått Mjøndalen siden 1992 . Den nå så omtalte forbannelsen lever tydeligvis videre . Og gi vekk poeng i denne kampen er bortimot utilgivelig.
Her burde man feid all tvil til side . Når man har total dominans i første omgang , og Mjøndalen får utvist Alvin Sporrong helt på slutten av omgangen og Brann kan spille 11 mot 10 i hele andre omgang burde dette vært tatt hjem , egentlig uten altfor store problemer , men det ville seg altså ikke .

Alt lå til rette denne søndagskvelden , 6-700 rødkledde hadde inntatt tribunen bak det en målet , ett fantastisk syn som varmet mitt Brann hjerte . Endelig var det slik vi ville se, en vegg av rødt med innsats og støtte for laget i ett helvetes vær. Det bøttet ned , man ka gjør nå det , vi er best for det. Utrolig bra innsats. Noen bluss burde ikke lage problemer i etterkant , gleden av og kunne samles igjen for laget på en bortekamp burde være unnskyldning god nok . Man hatt få eller ingen muligheter til dette under pandemiens strenge regelverk og tiltak .

Brann var best , nydelig scoring av Taylor med regissør Heggebø med en utsøkt pasning. Dominans av Brann frem til pausen . Etter hvilen skulle Brann altså spille mot 10 mann . Det ble litt avventende syns jeg i begynnelsen av 2 omgang . Man burde lagt mer trykk på fremme , for og gå for scoring nummer to som kunne avgjøre kampen , men slik ble det ikke . Isteden bokser Grill en tilsynelatende enkel ball rett i bena på Lars Olden Larsen som enkelt lobber den i lengste hjørnet og det står 1-1 . Er det mulig ??????.
Da våknet Brann etter hvert, byttene kom  . Simba kom inn , Rasmussen kom inn , sjansene kom , men ingen gikk i mål . Nærmest utrolig . Simba igjennom alene , ballen settes utenfor , Simba da ! slike sjanser skal settes i mål . Man blir bare frustrert av sånt , Taylor hadde flere muligheter , burde kansje slått pasning til noen  andre i bedre posisjon på ett par av hans muligheter , ble litt ego ved ett par anledninger . Rasmussen burde satt en sjanse han hadde , Simba hadde attpåtil en som gikk i stang /tverrligger helt oppe i krysset , heller ikke den skulle gå inn . Helt sykt spør du meg .

Brann gir vekk poeng her , uten tvil , Mjøndalen fortjente ingenting  , men fikk det likevel . Kvalik har vi fremdeles , med Tromsø 4 poeng foran oss. Muligheter er der enda, men det skulle og burde vært 3 poeng i dag for og gjøre det en smule lysere . Vi får bare krysse fingre , og ikke gi opp . Heia Brann og heia våre fantastiske supportere. Neste kamp er hjemme mot Stabæk 17 oktober kl 17.00 . Den må vinnes , møt frem og støtt laget nå !!!!!