Kjipt tap

Alltid kjipt og tape , spesielt mot Odd for mange av oss. Det laget og dens trener er ikke populære i Bergen blant de fleste som heier på Brann.

Drømmeåpning etter 58 sekunder med scoring av kampens beste spiller , Vito , som attpåtil hadde 2 mål i kampen uten at det hjalp dessverre. Brann hadde kontroll på Odd i 40 min ,men ikke bra nok foran mål og da fikk man ikke det 2-0 målet som kunne gitt kampen ett helt annet resultat. I stedet falt Brann lengre og lengre bakover , slik man ofte så i fjor høst. Litt feige og baktunge gikk det som så ofte før , man får en i trynet etter og hatt bra kontroll på kampen , jævlig irriterende.

Selvfølgelig er det Brann floppen Børven som setter 2 mål på Brann . Historien gjentar seg ofte med eks Brann spillere , de scorer mot oss etter klubb skifte. Skikkelig surt. Kjelsrud Johansen jobber godt i første omgang uten av vi får noe ut av det. Kansje burde Brann begynt med Haugen og Bamba ( sistnevnte litt ryggplager, men kunne åpnet kampen og heller blitt tatt ut når han gikk tom) nettopp mot dette Odd laget. Haugen kunne åpnet dette Odd laget med sine pasninger , det har han gjort før mot nettopp disse gutta , og scoret og mot dette laget.

Skjønner LAN sin strategi i utgangspunktet , bruke løp sterke Løkberg og Petter Strand for og løpe Odd i senk på en måte , men uten og lykkes med det . I tillegg fikk vår keeper en dårlig start i Brann målet , det var synd for han syns jeg , men la han få en sjanse til i neste kamp så ikke han mister selvtilliten. Både Oslo aviser og aviser her på berget mener at både Molde og Rosenborg har større gullsjanser enn Brann da de har bedre keepere , det gir sikkert ikke mer selvtillit og lese sånt , så vi må bare håpe at gamle gode Opdal og Eirik Holmen Johansen vokser med oppgaven utover sesongen.

Ett tap er nødvendigvis ikke noe krise ,men man må heve seg når Godset kommer på besøk neste helg, der må 3 poeng bli hjemme i Bergen, samme er det med kampen hjemme mot Kristiansund onsdag 10 april. Helgen etter er det nemlig Viking i Stavanger , det har aldri vært lett