Så du grottefesten komme Høie ?

Vi er ett hardt prøvet folkeslag , vi i våre bransjer , kultur , uteliv og reiseliv. Månedsvis med restriksjoner tærer på menneskene som er involvert i dette , som jobber med det til dagen . Meter regler , redusert drift , antibac og ikke lov til ditt eller datt. En krevende jobb og håndtere disse påleggene , men vi gjør det og vi tar kampen for og overleve , selv om det sliter vel så mye mentalt som fysisk på oss . Man går regel rett på nåler på jobb , redd for at tiltakene vi har satt igang ikke er gode nok for skjenkekontrollen, stadig angst for nye pålegg og restriksjoner , vi er faktisk i bransjer som har tatt den strengeste dugnaden , fordi der serveres alkohol . Da er risikoen for smitte størst mener Høie og hans rådgivere. Og ta turen på Ikea en lørdag med 10 000 mennesker innom dørene er ikke farlig , heller ikke overfylte busser med folk fra alle samfunnslag , folk du treffer hverken før eller siden , folk som brøyter seg vei til kassene på kjøpesentre i stor skala , folk som brøyter seg vei inn på bybane og busser , hoster og nyser , null sperre og regler er opp til enhver og holde . Det er en dobbel moral man ikke kan skyve under teppet.

 

Vi har en ny næringsminister som sier det er ingen krise i våre næringer , det er bare og tenke nytt sier Iselin Nybø . Tenk om det var så enkelt , tenk om disse politikerne som blir tildelt disse postene hadde noen form for kompetanse innen vanlig arbeid og innen våre bransjer , da hadde de skjønt at så enkelt er det ikke . Hotell næringen har tomme rom utover høsten , turistene kom aldri og kurs og konferanse bestillinger er kansellert pga korona regler , og vi snakker om tap rundt 250 millioner. Så hva skal man tenke nytt her ? Rommene står tomme , hva kan man leie ut til ? Lage dyre pensjonat og leie ut til hunder og katter ? Man kan jo spørre seg . Utelivet da ? Hva skal de tenke nytt ? Bransjen er basert på at folk kommer sammen i sosialt lag , sammenkomster , dans og eller ta ett glass øl eller vin med kjente og venner. Hvordan skal man tenke nytt her ? Det som er aktuelt på ett utested er jo nærmest forbudt nå . Krisen Iselin Nybø,  er de pålagte reglene vi har fått , den innskrenkede åpningstiden , at vi står uten kompensasjon fra 1 september selv om reglene opprettholdes . Bare der jeg jobber nå , mister omtrent halvparten jobben fra 1 sept  da høst og vinter gir for lite inntekt til og holde hodet over vannet med slike regler og dermed ikke mulig og opprettholde arbeidsplassene . Uten kompensasjon vil flere utesteder gå under . Er kun reiseliv som er lovet noe hjelp etter 1 sept. Det er tungt for meg og miste gode folk som man ikke har råd til lenger , folk som har vært med oss i lang tid . Utrolig trist..

Skjenkestopp kl 24.00 , ett tiltak Høie forsvarer enda , selv med ett økende antall fester og ulovlige sammenkomster med null kontroll , noe av det garantert umulig og drive smitte sporing i etter tid skulle det dukke opp noen som er blitt smittet. Den meget omtalte ulovlige grotte festen kunne hatt dødelig utgang , den føyer seg inn i rekken av ulovlige underground arrangementer i kjølevannet av innskrenkede tilbud til ungdom og tidlig skjenkestopp som gjør at folk foretrekker disse alternative festene og sammenkomster. Der er det null kontroll på skjenking og regler , fritt frem og smitte er bekreftet på endel av disse festene . FHI kan bekrefte det , men kan ikke bekrefte at utelivet er den største faren , der fins ingen beviser for det . Det vil si at vi stenges ned på antagelser , at våre arbeidsplasser ikke er viktige , at 200 000 som jobber innen dette er helt uvesentlige , at innspill fra byråden i Bergen og Oslo er totalt uinntressant og helt neglisjert på tv debatter osv . Byråder som legger frem bevis på økende arbeidsmengder for politi pga utstrakt og økende festing hjemme , nedsatt sikkerhet pga tapte inntekter og arbeidsplasser som står i fare . De mener skjenking er best i kontrollerte former men taler til døve ører . Med nærmest arroganse forsvarer Høie og co tiltak som kan bevises er spilt falitt. Jeg er faktisk forbanna på slike holdninger , jeg er forbanna for de bryr seg ikke om vi havner på gaten , det viktigste er tydeligvis ikke og gå tilbake på noe selv om det hadde vist seg og være det rette. Der kommer både kommunevalg og stortingsvalg i fremtiden. Hvem som har lagt inn søknad om og få våre stemmer , er i skrivende stund innlysende . Undertegnede er mentalt sliten av denne kampen , av de meningsløse tiltakene og sint på de arrogante holdningene de viser nå . Nok er nok , noen må ta til vett . Av 10611 personer som har vært smittet av korona i Norge , er 95% friskmeldte , bare så det er nevnt  .

Mye og glede seg over tross 1-1

Brann v Strømsgodset 1-1 , mål Strand 33 min , Hove 42 min.
Skuffende er nok resultatet isolert sett , dette burde vært tatt hjem. 1 omgang er vel det beste Brann har levert iallefall i år. Flott angrepspill , en helt annen offensiv strategi som gir tosifrede målsjanser . Problemet er at der er ingen der fremme som setter de , virker som de ikke har den nødvendige roen i det avgjørende øyeblikk . Fotball har man fulgt med i en manns alder , og i hovedsak handler det om og sette ballen i mål . Der er vi ikke helt enda , men lovende utsikter slik laget fremstår , dog bare i en omgang . Total dominans , Strømsgodset var til tider helt parkert , og Strand scorer ett flott mål . Dessverre kommer der en glipp , og det var nok til og gi Strømsgodset poeng på stadion , i år som ifjor .

Petter Strand er slått i full blomst nå når han blir brukt i indreløper posisjonen , han er helt unik og må være blant det beste vi har i landet når det gjelder den rollen han har fått nå , helt fantastisk . Problemet er at resten av laget er ikke helt der enda . Etter 2-0 seier borte i Stabæk hadde jeg forhåpninger denne lørdagskvelden , i beste sendetid , trodde kansje det hadde løsnet for Bamba , men det ble litt sånn som det har vært omtrent hele sesongen . Finner ikke helt roen og ballen havner aldri der den er tenkt eller skal være . Håpet er at Kåre for jobbet litt mer med han , så vil det løsne litt mer . Der er ett alternativ på benken , en spiss som kansje kunne passet inn i Ingebrigtsen systemet , men foreløpig har ikke han fått prøvd seg og i tillegg vært syk . Tveita jobbet som en helt og hadde null igjen i kroppen ved kampslutt . Laget gir alt , ingen tvil om det , så på sikt er jeg overbevist om at dette blir bra . 2 omgang er ikke så mye og skrive om , mye rot , lite spill som handler om fotball og trøkket de hadde i 1 omgang var helt borte . Uansett så gleder jeg meg til fortsettelsen , for jeg er overbevist om at dette blir bra .

Kåre sin første seier

Stabæk vs Brann 0-2 , målscorere Taylor 62mn, Bamba !!! 90 min .
Da var Kåre’s første seier som Brann trener ett faktum . Første omgang var nok ikke mye og skrive hjem om , ett gjesp til tider og masse feilpasninger , Stabæk var nærmest med stolpeskudd og burde kansje ledet til pause. Man fikk litt bange anelser når Opdal måtte kaste inn håndkleet før avspark etter en smell under oppvarming . Markus Pettersen ble satt inn, han klarte seg overraskende bra og var både god og heldig , som en keeper skal være .

Som sagt ikke mye og skrive hjem etter første omgang , men det begynte og se mye bedre ut etter avspark , Barmen kom inn og tok tak i tingene , overgangene kom etterhvert og det så i det hele tatt lovende ut . Brann kontrer inn 0-1 på en nydelig måte , Taylor bryter på midten og fosser fremover med ballen , uegoistisk slår han ballen til Bamba selv om han kan skyte selv , Bamba setter den i stolpen , heldigvis havner ballen hos Taylor igjen , og han hamrer ballen i mål fra en 5 meters hold. FANTASTISK. Noen spillerbytter blir det , Kolskogen sliter litt og Rismark må inn , Teniste får noen minutter . Etter Bamba sitt stolpeskudd satt jeg med en følelse av at han ikke skulle lykkes i dag heller , etter 2 måneders måltørke . Heldigvis tok jeg feil . Forren ( god som gull ) bryter på egen halvdel og slår en herlig ball til Bamba som løper fra Stabæk spilleren Solheim og runder av keeper Sandberg og setter ballen i mål . FANTASTISK . Dette trengte Bamba , og man kunne se av bildene at han løp til trener Ingebrigtsen i pur glede , han har sikkert jobbet veldig med Bamba denne uken , både psyken og ellers . Det betalte seg tydeligvis . Meget godt jobbet av Brann . Vi har fått ett lag med en annen innstilling tydeligvis og det lover godt for fortsettelsen. Det varmet og høre Brannsupportere som sto og sang ved gjerdene utenfor banen . Respekt til dem . Viser bare hvor kjipt det er at bare 200 kommer inn , og det er hjemmefans. Hørte godt våre egne uansett der de sto på utsiden . HEIA BRANN

NORGE VS KORONA

So far the coaching exchange program was hitting a few snags.

Kampen går i Norge , korona kommer godt i gang og får en tidlig scoring. Norge sliter litt og litt usikker på hva de skal gjøre , men så kommer de i gang og sliter seg til 1 og 2 og 3 mål før pause . En skikkelig dugnad innsats måtte til og hele laget står opp . I pausen setter korona inn ett par ukjente import spillere som Norge ikke har tatt høyde for . Norge for sin del , setter inn spilleren “Hurtigruta” , en spiller med potensiale , men veldig ujevn og ikke alltid til og stole på. Byttene forandrer kampen , import spillerne scorer , og jammen scorer ikke “Hurtigruta “selvmål . Norge gjør grep , tar ut en stopper som har fungert som første forsvarer og setter inn Festus , en nykommer , nå skal det spilles festfotball så det holder. Kampen står og vipper , ” skyld ikke på oss om dette går gale,roper de norske spillerne , “denne taktikken er svært forvirrende for dugnads gjengen utpå der . Den norske lagledelsen er døv for kritikk , nærmest arrogant der de står på sidelinjen , kan dette går bra ? Det er tid for drikke pause i 2 omgang . Klarer den norske lagledelsen nok en gang og få samlet laget til en skikkelig dugnad igjen ? Da må faktisk kommunikasjonen med spillerne bli mye bedre og lagledelsen må være villig til og lytte . Her må man følge med videre , her er det prestisje som står på spill tydeligvis

Tap i trener debuten

Brann v Mjøndalen 0-1 . Vi hadde nok større forventninger til denne kampen enn hva resultatet ble . Mjøndalen komplekset fortsetter , selv med ny trener i Brann . Personlig hadde jeg forhåpninger i dag etter innsatsen i Molde forrige kamp hvor de kjempet for livet og tok med seg 3 poeng i en by de ikke hadde vunnet på mange mange år . Sett på bakgrunn av det må jeg si dette var skuffende . 2 gode muligheter hadde Brann i en ellers kjedelig første omgang . Ingebrigtsen hadde terpet litt på angrep mot etablert forsvar , og eventuelt fått flyttet midtstopperne litt mer opp i banen for og få pasninger i lengderetningen , og komme bort fra det Brann har slitt med , at angrepspillerne ofte må motta ballen med ryggen mot mål , eller i beste fall få noe pasning i det hele tatt . Ble slått endel fremover , men ble mye rot syns jeg . Bamba stakkar har fullstending måltørke, han jobber og herjer , men vil seg ikke , og uten spiss som leverer og rot i pasningspillet , hjelper det ikke med 70/30 i banespill når man ikke scorer mål.

Mjøndalen la seg kompakt , kjempet til de fikk krampe, la seg som forventet lavt , og klarte ta Komson og Taylor til tider ut av kampen , og nektet Brann mål . Tydeligvis gjort hjemmeleksen nok engang om Brann laget . Brann hadde endel sjanser i 2 omgang også , blant annet i stolpen , men masse baller som ikke fant veien til våre gutter fremme der. Mye ballbesittelse hos Brann , men fremdeles mangler det noe i boksen , noe som heter og score mål . Mjøndalen hadde en sjelden visitt på slutten av kampen , forsvaret vårt var sovnet og Lars Larsen fikk slå inn fra høyre og Kolskogen hadde en sjelden glipp i markeringspillet og Andreas Hellum scoret kampens eneste mål , og de kan juble hele veien hjem til Mjøndalen , mens den nye Brann treneren må fortsette jobben med og bli bedre kjent med laget som helhet og spillerne , og få sakte men sikkert innført sitt system i spillet . Var tendenser i dag , men ble som sagt mye rot innimellom da det er nytt for guttene . Brann og Ingebrigtsen kommer nok sterkere tilbake ,jeg ble skuffet idag, men kampen viste at man kan ikke ta noe for gitt innen denne idretten her.

MIRAKELET I MOLDE

Molde v Brann 1-2 , hvem hadde trodd det , bortsett fra Forren og spillerne selv , for de ville mye i denne kampen , omtrent med livet som innsats , utrolig kamp og se på , overganger , kjemping , kontringer , tilfeldigheter og seier , utrolig herlig for oss hardt prøvede supportere , og spillere , attpåtil med en smilende ny trener Kåre på tribunen . Kunne man få en bedre mandags kveld , Brann var heldig med sin andre scoring , som burde vært frispark til Molde før Brann fikk corner , men Molde sitt mål var offside , så litt opp i opp .

Branns desidert beste var Håkon Opdal , en av sine beste kamper og holdt Molde fra livet . Tveita med sin første kamp fra start på 388 dager , og leverer målgivende og setter inn vinnermålet til Brann , hva var oddsen på det før kampen , helt fantastisk , en spiller som ikke har fått vist seg mye frem i Brann drakten pga skader osv , men vi visste han var god fra tiden i Sarpsborg , kommer nok til og starte flere kamper . En utrolig innsats fra hele laget , kunne hatt flere mål hadde Bamba lykkes med alle overgangene og kontringene Brann fikk , låst seg litt for han for tiden , får håpe Ingebrigtsen kan få gjort noe med det .

Forren var nok tent på denne kampen etter exiten i Molde , og han gikk på med dødsforakt , litt overtent til tider , men hva gjør nå det , han ville vinne dette og reddet oss ved ett par anledninger . Elsker spillere med slik innstilling , Forren ruler .

Molde sitt første hjemmetap på 2 år ,er 62 kamper siden Molde ikke scoret i en kamp ,utenom i fjor høst hvor de spilte 0-0 mot nettopp Brann . En strek i regningen og tape hjemme med problemfylte Brann når man har gull ambisjoner , men desto herligere for oss . Dette ga meg den gode følelsen tilbake, dette viste vi kan krige og oppnå noe hvis vi vil . Dette er engasjement ikke bare fra oss , men også fra de på banen. Har ikke hatt gode mandager i disse korona tider , utslitt etter jobb i min utsatte bransje i helgene med pålagte regler som sliter på det meste , men dette ga meg troen og gleden tilbake , måtte det bare fortsette eller hva Kåre ?

Hvorfor ikke hente trener i egne rekker ?

Fotball , Tippeligaen 2014 , Elitesereien , portrett , portretter , Brann , Hassan El Fakiri
Foto Astrid M. Nordhaug

Hvorfor ikke hente trenere i egne rekker ? Hassan El Fakiri har lyst og er klar for og trene Brann , bred erfaring med klubben , nærmest som Bergenser og regne etterhvert . En solid fotballspiller opp igjennom årene og erfaring fra Europa .Trener ungdomslaget nå. Azar Karadas er i klubben , trener Brann 2 med Roger Naustan, en populær kar med lang erfaring i Brann , spilt i inn og utland , som Bergenser og regne han og etterhvert . Disse 2 må jo kunne være kandidater , enten sammen eller hver for seg . De er godt likt av supporterne og har sett klubbens problemer på nært hold , og har nærkontakt og godt forhold til spillergruppen i Brann . Det burde holde i massevis og har alle forutsetninger til og rette på det som gikk galt , iallfall i en overgangsperiode slik at det ikke blir haste ansettelser som kullseiler før man har kommet i gang . Rosenborg har feks hatt mest suksess med trenere fra egne rekker , enten spilt på laget eller tilknytting til byen og området . Når de skulle prøve en utenfra, Horneland , så gikk det galt . Kansje disse 2 jeg nevner her kan være løsningen, de har ambisjoner , kjenner som sagt klubben og spillerne på godt og vondt , og kjenner meget godt til ledelsen i klubben . De kan få humøret tilbake i spillergruppen, de kan få stort engasjement blant supporterne da de er helter i Brann .

LA MANGA, SPAIN – MARCH 09: Azar Karadas of Team Brann FK during Photocall on March 9, 2017 in La Manga, Spain. (Photo by Trond Tandberg/Getty Images)

Daglig leder sier der ikke er økonomi i klubben til og kjøpe fri trenere under kontrakt, en eventuell ledig trener kan ikke ta med egne folk , men må beholde det trener teamet som Nilsen har hatt og andre før han. Da blir det garantert færre trenere og velge mellom , mange vil ha egne folk med seg for og snu trenden og skape sitt eget opplegg . Jeg personlig er ikke tilhenger av og hente trenere som har vært innom halve Norge sine fotballklubber , og til slutt havnet uten jobb , og lever av og være sidekommentator på tv . Hadde de vært så attraktive hadde de nok trent ett lag pr idag . Bruker man Hassan eller Azar , eller sammen har du ferdig pakke , trenerteamet kjenner de til som fremdeles er i Brann, de har og egne folk med seg fra lagene de trener hvis ønskelig , alle jobber jo i Brann i øyeblikket , en bedre økonomisk løsning er der vel ikke . Og sette andre folk til deres nåværende jobber , er billigere enn og hente trener til A laget . De kan og hentes i egne rekker , deres assistenter feks . Jeg er overbevist om at dette kunne løftet klubben , om ikke permanent men iallefall ut sesongen , da kunne de samtidig vist om de var moden for fortsettelsen . Vi har alle en mening om Brann , kalles engasjement , uten engasjement fra oss på sidelinjen , er fotballen fattig . Dette syns jeg kunne vært en løsning man kunne levd med . Aksepterer selvfølgelig andre løsninger som klubben og spillerne kan leve med , men gi disse gutta en sjanse syns jeg.

Trist sorti , etter 5 år i klubben

 Lars Arne Nilsen sine dager i Brann er over . Han er den som har sittet lengst som trener etter Mjelde gjennom tidene.
Han kom inn som redningsmann da Brann fristet er tilværelse på 9 plass i Obos ligaen og Brann kunne faktisk vært på vei ned en divisjon til , da forgjengeren Rikard Norling hadde kjørt seg helt fast og mistet helt grepet om laget . Han fikk klubben opp igjen på første forsøk , det står det respekt av , for hadde ikke det skjedd , kunne historien til Brann sett enda mørkere ut. Opprykk , sølv , 5 plass og bronse er status til Lars Arne , ikke mange trenere i Brann kan vise til slik CV opp igjennom årene .Det håper jeg han vil bli husket for .Han beklaget i ett intervju at den fotballen de ville legge opp til nå ,ble for tøft for han som trener og få til .

Vi i softball-brann har alltid hatt en god dialog med Lars Arne , vi var med og hente Steffen Lie Skålevik til Brann under Lars Arne sin ledelse , og vi var med og fikk Fredrik Haugen til og forlenge  med Brann etter opprykket i 2015 , en spiller vi softball var med og hente fra Løvham i sin tid , spillere vi er veldig stolte av . For oss har Lars Arne fremstått som en kjerne kar , og det er trist at det ender slik , han kunne vi kommunisere med , hvilket var ganske umulig med forgjengeren , for han var ikke lett og forstå seg på , selv om han og var en grei kar i utgangspunktet , men lykkes ikke med laget , det forteller historien alt om .

Det er ikke lett og være trener i Brann , det vet de fleste om som har hatt den jobben i Brann , Mjelde måtte feks gå etter faktisk og ha tatt seriegull med klubben, mange andre har måtte forlate stadion når resultatene har uteblitt og misnøyen har gjort seg gjeldene. Lars Arne har nok kjørt seg litt fast de 2 siste sesongene , han fikk beholde jobben i vinter etter mange diskusjoner, men ble vel pålagt en oppgave han ikke kunne utføre eller stå inne for, den type fotball man ville forlange var nok ikke helt hans greie , og spesielt ikke når spillerne heller ikke henger med . Tilliten blant spillere og supportere virker borte, da går det som regel slik det ser ut nå. Nå er det vel diskusjonen om ny trener som vil prege avisene fremover, og forhaste seg i den saken tror jeg nok ikke er lurt , denne sesongen er nok spolert på mange måter allerede , og ønske trener fra Bodø -Glimt som mange snakker om , er uaktuell , og han ser i øyeblikket ut som han surfer seriegullet med Bodø- Glimt inn enkelt i år . Hva som blir resultatet av trener jakt gjenstår og se, og umulig og spekulere i , alle har en mening der , trenere som har vært innom de fleste klubber i Norge er vel ikke helt greien syns jeg, ett friskt pust er det vi trenger , kansje en fra utlandet , kansje en fra lavere divisjoner som er ambisiøs og påmeldt ? Kansje en i egne rekker ? Hvem vet .

Jeg takker iallefall Lars Arne Nilsen for alt han har gjort for klubben , Brann er klubben i hans hjerte , det kan ingen ta fra han . Vi husker han som en kjernekar , fotball verden er nådeløs når ting butter i mot , det fikk Lars Arne merke de siste sesongene. Takk for de bidrag du har gjort for klubben , takk for at du gjenreiste Brann når vi var i knestående i Obos. Vi har faktisk mye og takke deg for .

3 straffer og tap

Brann vs Vålerengen 1-2 . Det begynte så bra på stadion , Taylor og Komson hadde en kjempesjanse som havnet til corner , corneren setter Brann kapteinen i stolpen , Vålerengen var kjørt rundt med . Så skjer det noe man aldri hadde trodd , den ikke helt populære dommeren Svein Oddvar Moen blåser straffe til Brann etter at Vålerengen forsvarer  holder rundt Bamba  , en situasjon man sjelden blåser på og ser billig ut . Man tror ikke sine egne øyne og følelsen av og ha vunnet i Lotto gjør seg gjeldene etter kun 3 min spill , Barmen setter ballen enkelt i mål. En ny straffe situasjon oppstår noen minutter senere , den ser mye klarere ut da Barmen blir bokset i hodet av keeper , en keeper uten sjanse til og nå ballen , her blåser imidlertid dommeren ikke merkelig nok . Man får en følelse av at snart kompenserer nok dommeren for den første straffen og ganske riktig så får Vålerengen straffe i den 31 minutt da en ball blir skutt opp i hånden til Taylor og Bård Finne av alle , setter straffen i mål , 1-1 til pause blir det  . Brann er gode i 25 minutter , så kommer Vålerengen mer med i kampen og det blir som det har vært i mange kamper i år , ikke godt nok .

2 omgang starter på tragisk vis , Ruben lager straffe i det 47 minutt , riktignok først på ballen , men dommeren tolker det som at han tar beinet på motspilleren samtidig og blåser . Nok en gang er det det eks Brann spiller Finne som setter ballen i mål og Vålerengen har snudd det . Da skjønte vi at det var for godt til og være sant at Moen skulle bidra for Brann . Da sniker det seg inn en følelse av at dette blir tap , Brann er dessverre ikke kjent for og snu kamper de ligger under i , spesielt ikke de siste sesongene . Det blir en heller trist affære resten av kampen , Brann opptrer som de har gjort en stund nå , 5 kamper på rad uten seier , 15 poeng etter 12 kamper , 8 plass på tabellen enn så lenge , alle har ikke spilt 12 kamper enda , og vi klarer ikke slå Vålerengen etter de 8 siste kampene mot de . Bamba opplever måltørke , som vi har vært inne på før , men nå er den åpenbar , kan ikke si han får for mange pasninger og jobbe med heller men burde spilt kampen ut da han er den som kansje kunne scoret når Haugen kom inn , en som kan slå litt baller der fremme . Det smerter og se gliset til Fagermo og Finne  , det beholder de sikkert på hele veien tilbake til Oslo . Her hjemme tilspisser kritikken seg mot trener og styret , og LAN har nok presset på seg nå naturlig nok, det er ikke og komme unna slik pressen og andre fremstår nå . Skikkelig trist er det at vi ikke presterer bedre enn dette , i fotball er det prestasjoner det dreier seg om og i øyeblikket er dessverre Brann langt unna det vi håpte på . Ting må gjøres , trenden må snus , eller blir veien veldig kort ned til nedrykk striden og veien opp synes uoppnåelig . Det er opp til styret og den sportslige ledelse hvilke valg som må taes nå , det haster vil jeg tro , skal vi snu dette .Om spillerne har tillit til treneren fortsatt  får man nok ikke helt svar på  ,men de sier at det er ikke bare hans skyld dette , de har ett ansvar ute på banen også , alle spillerne  .