Endte med Bronse

Brann vs Odd 1-0 , ingen stor forestilling denne iskalde lørdagen på stadion , en tid på året mange kom fra lysfest og noen på vei til julebord ,lovlig sent på året og avvikle siste runde i eliteserien syns jeg , en runde mye sto på spill for spesielt nedrykks kandidatene, burde vært spilt en runde midt i uken da , tidligere i høst ,så hadde man sluppet denne pausen på 14 dager pga landskamper. 3 min tok det før Bamba satt ballen i mål da en Odd spiller rotet det til og Bamba sa tusen takk og fintet ut resten og plasserte ballen i mål , stort mer enn det varmet ikke i denne kampen. Før sesongen ville nok snakk om bronse vært godkjent , men slik det utviklet seg , med ett Rosenborg lag som virket parkert og ett Molde lag som lå lang bak , så er det vel litt blandete følelser i jubelen over bronse . Vår sesongen ga Brann den 3 beste poengfangsten i historien , bare 2007 og 61/62 sesongen var bedre , det er nå noe og ta med seg vil jeg si. Markus Pettersen ble av Bataljonen kåret til årets yngre spiller , mens vi i SOFTBALL-BRANN er stolt over at spilleren vi kjøpte til klubben , Fredrik Haugen ble kåret til årets spiller av Bataljonen , meget fortjent etter nok en god sesong i drakten , og ikke minst for sin lojalitet til klubben. Vi får glede oss over medalje , det er fasit . Vi ser frem til en ny sesong hvor jeg er overbevist om at Brann vil henge med i toppen , nye spillere er på vei inn , og de vi fikk sent i år vil nok stå enda bedre rustet til neste sesong , da vil de nok være mye mer fortrolig med klubben og hvordan ting fungerer . Europa venter og på oss , så vi gleder oss til 2019 , men ny flott tribune på vårt stolte stadion anlegg. Vel møtt i 2019 , forny eller kjøp partoukort , det lønner seg.

Bronse blir vel greien , Brann er fornøyd med det

Kristiansund vs Brann 3-1 , ville seg ikke i denne kampen , som så mange andre siste halvåret , straffebom , svakt kamp av Komson , som har vært svak lenge vil jeg si , rart at ikke det er rom for og finne benken en periode til han , men resten var jo heller ikke all verden , Bamba ville mye , fikk en scoring , men brente en viktig straffe dessverre , Haugen burde holdt hodet kaldt og kansje scoret på den muligheten han hadde ,Teniste var god , Coly fra Kristiansund burde hatt rødt etter han plantet albuen i trynet og halsen på Teniste , om han ikke fikk kort i kampen , kan straffen komme i ettertid sies det nå fra NNF , greit det , men det hjalp ikke Brann under kampen.Nok en god kamp av Eggen Rismark , han har vist seg og være en god spiller over en periode nå. Gullet glapp , sølvet ser ut til og være tapt, tror neppe Sandefjord , som allerede er rykket ned kan by Molde på kamp i siste runde. Da står vi igjen med bronse , noe som LAN sier seg fornøyd med slik jeg forstår det, sikkert ikke alle som enig i det slik sesongen utartet seg .Kansje vi overpresterte i vår , kansje salget av Heltne spilte inn , kansje , kansje , faktum er at vi ledet med 7 poeng en periode , og 10 poeng på Molde , i tillegg har Rosenborg prestert dårlig til tider uten at Brann har benyttet seg av det , og Molde har kommet sakte men sikkert bakfra. Sett på bakgrunn av det syns jeg at det er litt skuffende , muligheten var der i aller høyeste grad , er ikke gitt at den byr seg igjen neste år. Vi har Odd i siste kamp , vi møter frem og håper Brann slipper seg løs i den kampen , bronsen er der uansett , selv om den ikke gir så mye i kroner og øre som gull og sølv , den gir Europa cup , det er nå en bonus da, klubben svikter vi aldri enten det er sånn eller sånn , vi står på og støtter laget igjen vi når sesongen er i gang igjen , sånn er det bare.
HEIA BRANN

Brann slo Godset meget fortjent

Brann vs Strømsgodset 3-1 , med det resultatet har Brann fremdeles 2 plassen på tabellen og sølvmedaljer er innen rekkevidde , er da Europa cup spill på gang til 2019 sesongen også , gullet er nok tapt da Rosenborg slo Odd i denne runden , men sølv er ikke og kimse av det heller , blir det sølv i år og , har vi 2 sølv på 2 sesonger etter opprykket fra Obos ligaen , ikke mange ville spådd det på forhånd . Anført av en opplagt Haugen og Eggen Rismark ble Godset ett nummer for liten , grådig irriterende at Haugen måtte stå over kampen mot Rosenborg pga gule kort , han ville nok absolutt gjort en forskjell fremme i angrepet. Han er stort sett alltid spillbar og slår bedre pasninger enn andre som ble brukt i hans posisjon i den kampen. Scorer ett flott mål i dag på ett langskudd. Litt ujevn 1 omgang av laget , de siste 20 min av den omgangen var den beste underholdningen en katt om hadde forvillet seg inn på banen , tenk om alle kunne løpt slik den gjorde. 2 omgang eide Brann uten tvil , Eggen Rismark tilfører laget en ny dimensjon med sitt blikk for spillet og er våken fremme på dødball og scorer attpåtil mål nummer 2 i kampen .Han vil bli en populær kar i Brann , Bergens beste trønder kan man si . Bamba vil mye men lykkes ikke helt , har en målgivende. Gilli god i 2 omgang og scorer ett flott mål , Brann var mye nærmere 4-0 en Godset redusering , men ble likevel ett unødvendig reduserings mål pga en tabbe av Grøgaard , men han var brukbar ellers i kampen. Venter fremdeles på at Komson skal komme mer enn han gjør , blir ikke helt slik vi ønsker han skal være . Fint innhopp av Vega for en skadet Orry , litt ego til tider men er god med ball når han først lykkes. Fredrik Haugen og Eggen Rismark kampens store profiler , uten tvil . 2 kamper gjenstår , vanskelig kamp borte mot Kristiansund først kommende helg , jeg var der oppe i fjor, overhodet ikke noe koselig tur den gangen , med tap og 4 årstider under kampen , sol , regn , vind , snø , huff , og en lang jævlig kjøretur hjem igjen i nedsnødde veier , ble til og med stoppet i promille kontroll midt i ødemarken , slik at jeg ikke rakk en del ferger , da var jeg lite bli kan man si . Siste kamp denne sesongen er midt i julebord sesongen , den 24 november mot lite populære Fagermo og hans Odd , her bør det bli fullt hus og full pott. Heia Brann.