Seier 6 min på overtid

Skeid v Brann 2-3 , Pallesen 0-1 , 30 min , Buduson 1-1 , 39 min , Rasmussen 1-2 , 58 min , Romsaas 2-2 , 61 min , Moberg 2-3 , 90+6

Dette ble vel i overkant spennende , men er jo sykt deilig og vinne på denne måten også da. Brann tok ledelsen både en og to ganger mot ett Skeid lag som ga alt og mer til . Slike lag vil bli Brann sin hodepine i Obos ligaen når det gjelder opprykks mulighetene . Slike lag som Skeid er der en del av i divisjonen , og de har neppe ambisjoner om noe opprykk men og slå Brann vil de alle , det er liksom sesongens høydepunkt , og de spiller til krampen tar de når Brann kommer besøk , heldigvis holdt det ikke helt inn for Skeid i dag . De var godt kjørt på slutten. Moberg som innbytter og matchvinner gjorde susen. Utrolig viktig scoring , uten tvil .

Opprykks rivaler som Sogndal ( 2-1 over Bryne ) , Mjøndalen ( 2-1 over Stjørdals/Blink ) Sandnes Ulf ( 4-1 over Kongsvinger ) og Stabæk ( 4-0 borte mot Åsane ) gjorde alle jobben sin , så uavgjort i denne kampen mot Skeid ville ikke vært noe jubel . Heldigvis spilte Brann til fløyten gikk , det er veldig positivt og ta med seg selv om de gjorde det vel spennende for seg selv , og ikke minst for oss som så på kampen . Pulsen gikk opp noen hakk underveis kan man si .

Pallesen Knudsen gjorde noe helt uvanlig for og være han , nemlig og gi Brann ledelsen etter 30 min , men dessverre skapte Buduson mye trøbbel for Brann forsvaret og like før pause klønet dessverre Brann back Crone det skikkelig til , ballen havnet på bakerste stolpe hvor Buduson banket Skovgaard i luften og 1-1 var ett faktum . I 2 omgang var det full gass , Skeid åpnet best , men Brann tok ledelsen ved Rasmussen før Skeid nok en gang slo tilbake med Romsaas og det sto 2-2 . Heldigvis var Moberg ett sjakktrekk som innbytter og hadde ett par sjanser før han satt inn vinnermålet langt på overtid. Fantastisk

Dyngeland , godkjent kamp , kan ikke lastes for baklengs målene

Svenn Crone , direkte svak i dag , balltapet før 1-1  var helt krise , og upresis i det meste han tok seg til

Pallesen klarte og beine ballen i mål , derfor får han vel godkjent idag selv om han var litt ubesluttsom til tider når ballen er langs bakken

Skovgaard var en av de som ikke ikke hadde dagen , knust i luften og sleit jævlig med Buduson

Ruben får godkjent for 2 målgivende pasninger , ellers var han hakket under der han skal være syns jeg

Rasmussen , flott og viktig scoring , men mye kunne vært gjort bedre ellers i pasnings spill osv

Heltne , kjefter og smeller , knuser til på gjenvinninger av ballen , digger den fyren

Wassberg , dessverre ikke hans kamp dette , vi spilte med 10 man så det ut som , byttet var uunngåelig , han kommer nok sterkt igjen

Børsting , helt på det jevne , grei jobb

Heggebø , skuffende , svak kamp

Castro , Brann beste i tillegg til Moberg , han har faktisk enda mer og gå på , det lover godt for Brann

Moberg , sykt bra innhopp , ga Brann seieren , ett eventyr

Supporteren imponerer igjen , både med fremmøte og trøkk på tribunen , ville tilstander på Brann sitt seiersmål , slik liker vi det. Sogndal på lørdag , her må det mobiliseres . Den kampen er viktig når det gjelder opprykk selv om alle kamper vil bli det utover i sesongen . Sogndal er nok og regne som opprykks rival .

Supporterne imponerte , dessverre gjorde ikke laget det

Brann v Åsane 1-1 , Fredriksen 0-1 etter 50 min , Heltne 1-1 etter 54 min .
Den best besøkte fotballkampen hittil i år uansett divisjon med over 11 000 på tribunen var direkte imponerende , men der stoppet det dessverre , for utpå banen var de ikke klar for fest , der ble det litt sånn luen i neven og tafatt . Her lignet Brann mer på laget som rykket ned enn ett lag som vil opp igjen i eliteserien , skal man ha ambisjoner om det , må slike kamper som dette vinnes . Publikum var påmeldt og ville jage laget frem , men forgjeves , spesielt i første omgang , den var direkte tragisk når sant skal sies . Resultatet var mindre overraskende enn det folk forventet , ett typisk lokal derby der ingen vil tape , og ett Åsane lag som sikkert ser det som sesongens høydepunkt og slå storebror på Brann stadion , noe de heldigvis ikke klarte . Etter Åsanes 1-5 tap på hjemmebane mot Start og Brann sin imponerende 4-0 seier i Ranheim var nok forventningene en smule hauset opp , og ganske mange kunne bare kaste odds bongen sin , for der satt nok mange med sikker hjemmeseier.

 

Svenn Crone var ikke påmeldt , våknet forsent i kampen og skuffende .

Pallesen Knudsen stort sett feilfri og er en av de få som følger opp slik han fremsto kampen i Ranheim , kunne og avsluttet på en sjanse , men det viser hvorfor han er forsvarspiller og ikke noe målscorer .

Andreas Skovgaard Larsen leverte sin hittil svakeste kamp for Brann og dansken var direkte skuffende.
Ruben var like preget som resten av laget , stresset og svak .

Den ellers så gode Rasmussen hadde ett par avslutninger , men ellers i kampen , under pari dessverre .
Sivert var involvert i Åsane sin scoring , da han mistet ballen i forkant . Rettet opp en del av sitt svake spille i denne kampen ved og utligne til 1-1 og redde Brann fra tap med pannebrasken sin , heldigvis .

Finne var faktisk hakket opp fra forrige kamp , jobbet godt, men samarbeidet med Crone funker dårlig , nest sist på Brann sin scoring , godkjent

Felix Horn direkte svak og ett langt tilbake steg fra forrige kamp .

Aune nærmest arbeidsledig og fikk lite og ingenting og jobbe med der fremme , man kan lure på hvorfor det er så vanskelig og slå en ball frem til spissen , andre fotball lag klarer jo det .

Alt i alt ikke godkjent av Brann denne lørdags kvelden , og man kan trykt si at Horneland bommet med det han hadde lagt opp til , tror neppe laget fremsto slik han han hadde tenkt , og hadde lite mot trekk mot Åsane som stilte med en helt annen formasjon enn det han hadde sett for seg før kampen, så her ble han nok tatt en smule på sengen .

Fasit etter denne kampen er at supporterne nok en gang imponerer , men laget klarer ikke følge opp festen Bataljonen har lagt opp til . Den fantastiske Ove Thue marsjen og hyllesten til en legende kunne gitt hvem som helst tårer i øynene , en musiker og Brann supporter undertegnede hadde masse med og gjøre opp i gjennom årene både i byen og på cupfester og finaler i Oslo .Han har laget sanger som aldri vil dø ut og alltid vil bli fanget opp av nye generasjoner . Bataljonen imponerer stadig vekk for tiden , men flotte ideer og tifo på store stå , de legger ned ett imponerende arbeid med supportersjef Erlend Vågane i spissen og fremstår slik jeg liker det og selv la opp til i min tid med Bataljonen. jeg bøyer meg i støvet , ingen over , ingen ved siden når det gjelder denne supporter gjengen .

Nå er det bare og legge dette resultatet bak seg , lære laget og tåle trøkket fra tribunen og samle seg igjen om det altoverskyggende målet , som er tilbake til Eliteserien etter denne sesongen .Er mulig, men det må jobbes mye bedre enn i denne kampen .

Pangstart for Brann i serieåpningen

Ranheim v Brann 0-4 , Rasmussen 0-1, 29 min Tromsdal 0-2 selvmål, 48 min Heggebø 0-3 straffe , 53 min , Wassberg 0-4 , 87 min .
En herlig seier i Ranheim , og fullt fortjent . Ikke mange hadde tenkt tanken at Brann skulle vinne hele 4-0 mot Ranheim , selv jeg var ikke inne på den tanken , men fy f—- , dette var magisk , helt kanon . Dette trengte vi virkelig for og kunne realisere drømmen om og dra direkte tilbake til Eliteserien etter denne sesongen . Ja , det er langt igjen , men dette viser iallefall at vi har noe på gang . Her blomstret hele laget , iallefall halve . Etter ett tungt cuptap , og etter noen elendige treningskamper så vi lys i tunnelen i treningskampen mot Sogndal . Der så Brann veldig bra ut og dette har guttene tatt med seg videre . HERLIG .

 

Pallesen hadde vel ikke den mest arbeidskrevende jobben mot dette Ranheim laget , mulige frostskader i snøværet kunne fort oppstått med så lite og gjøre , men vitner om full kontroll .
Svenn Crone ser ut til og være en bra kar vi har fått , ikke helt samspilt med Finne enda , der mangler en del kommunikasjon enda , men gode initiativ .
Andreas Skovgaard Larsen er vel den spilleren vi ha manglet defensivt og viser enorm styrke .
Ruben er nå Ruben , vært trofast hos klubben lenge nå og har enorm rutine . Var nesten avskiltet , men jammen er ikke karen tilbake der han skal være – Knallkamp
Mathias Rasmussen var god på midten , glad han ikke gikk tapt for oss før sesongen. Satte inn 1-0 .
Sivert Heltne , du iskalde kompis , du herlige råtass som og viser kreativitet i denne kampen , blant banens beste
Felix Horn Myhre !!!! Himmel for en forandring , flyttet fra back til midtbane , snakk om og treffe blink med akkurat den omdisponeringen , ingen tvil om hvor han bør spille . Knallkamp .
Fredrik Børsting , løp som en maskin , så rotete ut men faen så effektivt .
Aune og turbanen ble en hit , iskald på straffen , tåler en trøkk og tar kampen , gullgutt . Spilte med åpent kutt i bakhodet og måtte sy etter kampslutt .
Bård Finne er vel den eneste lille skuffelsen jeg kan finne , mangler en del på og forsvare plassen sin , den står vel litt i fare , han har mer og gå på , det vet han nok selv

Dette var skikkelig opptur . Som tidligere supporter sjef i Bataljonen må jeg si det varmet og se så mange Brann supportere på en bortekamp i snøvær i lille Ranheim , de var helt fantastiske slik de ga på med støtte fra tribunen , jeg elsker den gjengen der , for alltid