Mistet tabelltoppen

Vålerengen vs Brann 2-0 , helsvart i hovedstaden , keeper tabbe , scoring av den minst målfarlige Amin Nouri på Vålerengen , eks Brann og takk for sist , jeg ble direkte kvalm. Direkte svak kamp av Brann , Oslo laget vinner fortjent , det er enda mer irriterende. Brann har klamret seg fast til tabelltoppen siden 21 april , men Rosenborg har spist seg innpå litt etter litt da Brann har spilt en del uavgjorte kamper og hatt som vi vet , katastrofe tap mot Molde , borte og hjemme , men dette tapet var mye surere og svelge. Og ta tilbake tabelltoppen vil nok bli mye vanskeligere nå , man kan ikke tro at Rosenborg taper noe særlig med kamper fremover , Brann må nok vinne sine og eventuelt da slå Rosenborg i hjemmekampen på stadion , det kan bli tøft .Yttergård Jensen ble byttet inn , Daniel Braaten og Bamba kom også innpå .Braaten var bra de siste 15 min , Bamba havnet i gul sone etter 2 min på banen og det var vel det han fikk til på de 25 min han fikk spille .Er altfor tidlig og si hvordan disse spillerne vil bli for Brann , vanskelig og komme inn på ett lag som ikke har dagen. Til tider en dårlig kamp , spesielt i 1 omgang , Brann fikk lite og ingenting til foran mål. Upresist og litt luen i neven . Skriver ikke mer om denne kampen , er bare jævlig trist og ryke mot nettopp dette laget .Tapet må man bare legge bak seg , reise seg igjen med en gang , få de nye spillerne til og komme inn i systemet og forholdene slik at de kan bidra for oss utover høsten .Skal prøve og ikke ligge våken i natt og irritere meg , men det blir ikke lett . I forkant av kampen fikk vi høre at en Brann supportere hadde skadet seg alvorlig og kritisk , mine tanker går til han og hans nærmeste , og håper inderlig at han blir bra igjen ,. Det er viktigere enn alle fotball resultat

Brann reiste seg etter katastrofen i Molde

Brann vs Sarpsborg 08 2-0 , Wormgoor og Steffen satte inn målene. En strålende opplagt kaptein scoret ett nydelig mål og ga med det beskjed at denne karen er på gulljakt , banens beste spiller i dag uten tvil . Det ble med den ene målet i første omgang selv om spesielt Komson burde utnyttet sjansen sin bedre han fikk på ett flott fremspill. Han er ikke helt påmeldt i dag, litt egoistisk og svak til tider , kan bli benken nå for og skjerpe seg og bli sulten , og da er det kansje duket for hardt prøvede Vega igjen. Han har så lyst og spille og vise at han duger. Den nye backen Grøgaard gikk rett inn på laget helt uproblematisk som erstatter for Ruben Kristiansen som sliter med en strekk han ikke blir kvitt og må ta en pause. Han var meget positiv og løste oppgaven sin meget bra. Datt veldig sammen hele kampen siste 20 min av første omgang. Lite intensitet og Sarpsborg fikk trille ball og Brann lå lavt så ble ett litt sånn kjedelig kampbilde. 2 omgang fikk i alle fall Steffen Lie Skålevik betalt for hard jobbing og scoret 2-0 målet , han ble glad han . Etter alle diskusjoner i aviser og presse , og på sosiale medier at Brann må ha inn ny spiss , viste Steffen hvorfor han ikke ville gå til Start. Han er tøff og vil ta opp kampen og hjelpe Brann til edelt metall . Løp som en gal og jobbet utrettelig . God kamp Steffen. Yttergård Jensen og Bamba fikk sin debut med 20 min igjen av kampen. Trenger nok noe dager til for og komme inn i systemet , viljen var der hos Bamba , Jensen kommer nok etter hvert med sin bakgrunn . Man kan ikke forvente så mye av 2 mann som omtrent ikke har pakket ut kofferten enda og fått tak over hodet. Men de fikk nå føle litt på opplegget her på stadion. Brann vant nok fortjent mot ett Sarpsborg lag som har vært gode i det siste. Rosenborg henger på som en klegg så det blir tett og tøft i hele høst. Molde meldte seg ut i dag og Haugesund med uavgjort i Lillestrøm , så det er nok Rosenborg som er utfordringen i øyeblikket. Borte mot Vålerengen neste helg er tøft, alltid tøft i Oslo selv om Vålerengen er ustabile , så skjerper de seg alltid mot Brann , så her kreves enorm innsats av Brann laget. Troen har vi.
I England feier City laget av gårde som i fjor , 6-1 over Huddersfield er massakre . Chelsea og Tottenham vant sine kamper i går mens Arsenal sliter i øyeblikket.
Manchester U tapte mot Brighton , fortjent faktisk ,så nå spørs det om media og odds folket får rett i at Mourinho er den første manager som ryker i premier League. Tålmodigheten er ikke lenger til stede i den klubben, den må ha resultater snart. Liverpool så bra ut sist , og er nok kansje den reelle utfordreren til City i år , men da må de unngå tap mot antatt svakere motstandere som de ofte har hatt de siste sesongene. Det vil kampen borte mandags kvelden mot Palace gi en indikasjon på.
I Championship tok Leeds sin 3 strake , laget ser meget bra ut i år , det har hengt med tidligere i sesongene før jul , men så gå fullstendig på trynet. Denne sesongen har jeg på følelsen at de henger med helt inn , det ville gledet meg sykt mye , fått play off eller tilbake i øverste divisjon , og i tillegg ett gull i Bergen , ja da hadde jeg nok blitt helt frisk i kropp og sinn . Troen er der , håpet lever og man gleder seg til fortsettelsen

Kan det bli La Bamba Show på stadion nå ?

Brann fikk napp i jakten på spiss i siste liten ved hjelp av midler fra den gavmilde Brann venn Trond Mohn da spilleren ville koste Brann 8-9 mill, en knall signering sier mange , andre litt skeptisk , en drømme spiss for Lars Arne sier jeg. Noen er redd for at vi har kjøpt en ny Demba-Nyren’ , som var ett fiasko kjøp men det tror jeg neppe er tilfelle her. Denne karen har spilt i eliteserien , scoret en del mål for en antatt svakere klubb enn Brann så han er ikke fersk i eliteserien og vet hvordan det foregår her. Med medspillere som Komson , Gilli og Marengo på kantene , ballfordeler Haugen på midten , kan denne karen gi Brann angrepet en helt ny dimensjon og gi oss masse gleder utover høsten , det har jeg klokketro på . Dette blir LA BAMBA på stadion , gleder meg allerede . En ny Kim Ojo i emning selv om han ikke er helt samme spillertypen som Ojo som ble suksess i Brann , kan han få det til og løsne skikkelig for Brann foran mål.
Brann har signert mange spillere nå , mange rett før overgangsvinduet stengte , noen er signert for og komme i januar , en av de som skulle komme i januar er klar allerede nå . Den meget gode venstre backen Thomas Grøgaard kommer ett halv år før tiden , Brann har løst han ut nå da de mener Brann er sårbare for skader på backplass ( det så vi når Teniste var ute i lang tid) og Ruben Kristiansen er og usikker på sin fremtid i klubben da hans kjære vil hjem på hjemplassen deres etter det jeg har forstått . Thomas Grøgaard er bare 24 år gammel , meget god spiller og kan gå rett inn på laget. Han vil uten tvil bli en god mann for Brann , forventer meg mye av han fremover .
Christian Eggen Rismark signerte og overraskende i siste liten , barnebarnet til Rosenborg helten Eggen . Brann er og meget sårbare for skader på midtstopper plass da Grønner havnet i Aalesund , denne karen som kommer fra Ranheim er så god at han kan gå rett inn på laget eller erstatte spillere ved skader . Han har en meget god venstrefot , er offensiv i spillestil , høy og tøff i kroppen , knall signering . Nok en midtstopper er signert , 21 år gamle Jesper Løfgren kommer fra Sverige. Ett stort talent som vi kan forvente oss mye av i fremtiden .
Håkon Opdal er tilbake , overraskende nok og til delte meninger blant supporterne. Han har en flott merittliste med Brann , tatt cupgull i 2004 , sølvmedaljer i serien og seriegull i 2017 , dette var keeperen som er forbundet med ropet “verdens beste keeper” opprinnelig. Han kan bli en bra mann for Brann igjen tror jeg , med sin lange rutine og vant til forholdene i Brann , jeg ønsker han hjertlig velkommen tilbake. Radlinger er på lån og kan forsvinne igjen , så dette var smart av Brann.
Ruben Yttergård Jensen kommer til Brann fra Groningen , spilt en år rekke i Tromsø , vært i Kaiserslauteren og har 39 landskamper for Norge . Uten tvil en spiller med stor rutine og gode ferdigheter. Han er tiltenkt en rolle som Sivert Heltne Nilsen hadde , jeg tror han er kapabel og vel så det for den oppgaven , en lur signering
Tilslutt har vi Kristoffer Løkbergsom har signert for Brann som Bosman spiller fra neste sesong , har imponert stort i Ranheim på midtbanen , 26 åringen har og vært en tur innom Sheffield U i sin karriere . Han vil nok og kunne heve Brann laget når han kommer neste sesong . Alt i alt mange gode signeringen her som kan gjøre oss meget optimistiske , jeg gleder meg voldsomt til og se disse karene i aksjon på Brann . Det kan bli LA BAMBA fest på stadion . Møt opp og støtt laget , nå har Brann hentet spillere som mange har etterlyst , så nå er det ingen grunn til og syte mer om det .

Brann tilbake på tabelltoppen

Brann vs Start 4-1 , Brann vant fortjent 4-1 over Start og tok med det tilbake tabell ledelsen , etter Rosenborg lånte den ett par dager , Brann åpnet kampen solid og allerede etter 3 1/2 min satt Fredrik Haugen inn 1-0 med ett frispark i krysset , ett frispark som hadde internasjonal klasse over seg , samme mann satt nesten inn 2-0 like etter men i tverrligger og ut , banens beste var Fredrik i dag med masse innlegg og kjempet og slet gjennom hele kampen , herlig og se denne karen i dag. Ordagic gjorde en god 1 omgang i dag og scoret attpåtil , falt litt bort en stund i 2 andre omgang , som resten av Brann laget gjorde , Start reduserte til 2-1 og det snek seg inn en følelse av at det kunne ende uavgjort da Brann var tamme og falt nedpå en god periode i 2 omgang , rart syns vi da Start ikke hadde mye og by på , men så scoret Komson sitt første mål i serien for Brann , det var sikkert utrolig deilig for han da han slet med og lykkes med det meste ellers i kampen , og så fastsatte Marengo slutt resultatet til 4-1 på overtid , med litt hell kunne både Orry Larsen og Kjelsrud scoret på tampen. Uten en meget omtalt Sivert Heltne Nilsen leverte Brann varene og Barmen klarte seg bra i Heltne sin rolle . Det kom frem at det var en forhandlings sak om forlengelse av kontrakten til Sivert som hadde strandet og dermed ble han solgt til Horsens av alle steder , en vanskelig sak for trener Nilsen som både far og trener i denne saken hadde treneren innrømmet , at ting kunne vært gjort annerledes i denne saken var det og svart ja på , Nilsen ville beholde Sivert , det var det gjort klart utrykk for men som nevnt strandet forhandlingene og han ble solgt . Han er gått fra Brann og spiller nå i Danmark , så det er vel ingen vits og bruke mer tid på denne saken , nå må man se fremover , man leder tabellen og har tøffe tak som venter utover høsten , Molde allerede neste helg borte , da må man ha fokus på det , ikke bruke mer tid på spillere som har takket for seg og valgt andre klubber. Vi støtter laget og står på , alt kan skje og vi tror og håper

Premier league sesongen 2018/19 nærmer seg med stormskritt

Reklame |

Premier League sesongen 2018/2019 nærmer seg med stormskritt , spenningen er knyttet til om de antatt største utfordrerne til Manchester City har forsterket laget nok eller forbedret seg nok til og innhente det solide forspranget dette Manchester City laget hadde forrige sesong og vant serien overlegent . Har Liverpool muligheter i år ? Kan Knopp heve laget enda mer ? De har forsterket laget med solide Fabinho , brasilansk midtbane mann som kommer fra Monaco , absolutt en ressurs for laget , i tillegg kommer en lovende midtbane spiller fra Leipzig , 22 år gamle Naby Keita som forventes mye av , de har og hentet offensive Xherden Shaqiri fra Stoke , en kar som var meget god for Sveits under Vm og kan løfte dette Liverpool laget hvis han fortsetter som i Vm , og til slutt har de hentet den meget gode brasilianske keeperen Alisson Becker fra Roma , disse spillerne kan bli nøkkelen for Liverpool i år hvis de slår til . Arsenal starter sesongen med ny manager for første gang på mange ,mange år , det blir nok ulidelig spennende for Arsenal fansen og se om Unai Emery kan heve laget deres og få pokaler i skapet igjen , han forsterker laget foreløpig med Stephan Lichtsteiner fra Juventus , rutinert forsvarer , Bernd Leno , keeper fra Leverkusen , nok en forsvarer Sokratis Papastathopulos , rutinert kar fra Dortmund og Lucas Torreira , midtbane mann fra Sampdoria , tydeligvis ute etter defensiv stabilitet i laget i første rekke .Chelsea har foreløpig bare hentet Jorghino , meget god midtbane spiller som kommer sammen med den nye treneren Maurizio Sarri fra Napoli , nok en ny manager til Chelsea som i øyeblikket ser ut til og beholde de viktigste spillerne i Chelsea denne sesongen , snur ofte for dette laget når ny manager kommer inn , vant Fa cupen sist sesong , men tydeligvis ikke godt nok for russseren som kvittet seg med Conte . Tottenham har solid lag fra i fjor som de håper utvikler seg mer og har derfor ikke forsterket laget noe foreløpig .Mourinho har hentet noen , ung lovende fra Porto ,Diogo Dalot , 19 år gammel forsvarer , en stort talent sies det , han har hentet meget gode brasilanske Fred fra Shaktar Donesk , midtbane mann , vil nok forsterke Manchester U , og en keeper i Lee Grant fra Stoke. Tittel forsvarer Manchester City har og hentet nye spillere til klubben for og følge opp forrige sesong og kansje også ha ambisjoner om og nå finalen i champions League kommende sesong , gode offensive Riyad Mahrez er hentet fra Leicester , kan gi City en større offensiv dimensjon , stortalentet , 18 år gamle Cladio Gomez , en defensiv midtbanespiller er hentet og en forsvarer Philippe Sandler som kommer i fra Zwolle . City blir nok ikke dårligere lag enn sist sesong , de blir kansje bedre , så de andre lagene må nok heve seg og det tror jeg de gjør , det blir nok mye jevnere når det gjelder gullkampen denne sesongen enn tilfellet var sist sesong , det er jeg helt sikker på , vi fotball galninger gleder oss enormt til sesongen , og jeg som Leeds fan er meget spent på deres sesong i championship med nok en ny manager , håper på mer stabilitet denne sesongen , håper jo hele tiden at Leeds skal komme tilbake der de en gang var , i øverste divisjon , men uansett , lykke til med deres lag i premier League denne sesongen , jeg følger alle kampene tett , blir moro