Endelig seier i Tromsø

Tromsø vs Brann 1-2 . Endelig seier i Tromsø , første siden 2010 men slett ikke overbevisende denne seieren. Vi fikk en straffe denne gang ,utrolig nok, de blåser jo aldri vår vei , denne var av den billige sorten men litt kompensasjon er greit og få .

Vi er utrolig dårlig til og utnytte overganger vi får , kansje dårligst i Norge på overganger , enda vi har spillere som har en utrolig løps kapasitet. Innleggende holder ikke mål og mening , og det blir slettens ikke bedre når man får Haugen skadet i tillegg. Kansje enda verre at Barmen ble skadet , han viste mot Vålerengen at formen var i anmarsj , så dette nakkeproblemet kan bli utrolig kjedelig for han siden han har vært plaget mye med det.

Berisha deler banens beste prisen sammen med vår kaptein Vormgoor.
Vormgoor solid i dag og tryggheten selv. og scorer i tillegg på straffe. Berisha jobber hele tiden , og jeg har ikke sett maken til uegoistisk fyr.
At han er det er hele årsaken til at Brann tar ledelsen ved Løkberg , hvor Berisha har åpnet hele forsvaret , uten og være fristet til og fyre løs selv. Utrolig bra tenkt . Opdal sin svake retur som han la rett i beina på Espejord kunne kostet oss mer enn det smaker , den var ikke bra.

Beholdningen er 3 poeng i en bortekamp vi alltid sliter i , så vi er tross alt fornøyd med det. Cup kamp mot Arna -Bjørnar venter 1 mai før vi tar i mot Ranheim søndag 5 mai kl.18.00 . Begge disse kampene bør vi vinne .

Skuffende resultat

Brann vs Vålerengen 1-1 , ikke noe jubel kamp dette heller , men denne gang var det nok ikke dommeren sin skyld. Brann virket tamme og angrepet til Brann fungerer ikke i øyeblikket. Lange pole baller helt fra Wormgoor og frem til Berisha blir lett og lese og lett og plukke for Vålerengen forsvaret. Vi får ikke trøkk på de og Berisha for alt for lite og jobbe med .

Barmen er god i denne kampen og gir oss 1-0 , han kunne faktisk scoret ett til i alle fall . Han viser han har tenkt og ta opp kampen i denne etter hvert konkurranse pregete troppen. Banens beste.

Mye løping på Petter Strand i denne kampen og , men uten at det denne gang ble resultater ut av det dessverre . Opdal i mål var direkte svak , burde tatt det ene målet Vålerengen satt inn, har vi ett keeper problem siden ingen av de vi har fungerer enda ? Man må bare håpe de finner formen , for slike kamper som dette skal Brann vinne , i alle fall hjemme. Svært skuffende syns jeg. LAN har mye og ta fatt i , mye gode spillere i troppen , men foreløpig gir ikke det seg utslag på banen.

Typisk at man ikke skal vinne slike kamper når for eksempel Rosenborg er i så dårlig form som de er nå , det er da man må få luke til de , for de kommer alltid sterkere utover i sesongen. Tromsø neste , ett lag som sliter , men alltid har ett bra tak på Brann hjemme. Her må armene brettes skikkelig opp . Ting snur fort, håper det gjør for oss også. Akkurat nå fungerer det ikke dessverre

Skandale, tabber og tap

Viking vs Brann 2-1 . Tok tid før man orket og sette noe ord på dette ranet i Stavanger. En totalt ubrukelig dommer Ola Hobber Nilsen har ødelagt min påske og humør . Er det mulig og dømme seg så bort i natten. Han innrømmer til og med at han snøt Brann for straffer . I tillegg burde han gitt den ufine klovnen Høiland 2 gule og utvisning , men det var han vel for feig til og gjøre. Jeg har ikke sett make til dømming på det jeg kan husk .Null kontroll på kampen og fratar Brann poeng muligheter og gir da Viking 3 poeng . Håpløst. Navnet vil bli husket , håper ikke NFF er dum nok til og sette han opp som dommer i Bergen denne sesongen.

Ett usympatisk og flaut hjemme publikum som kastet flasker , påske egg og annet svineri på banen burde skamme seg . Håper der blir reaksjoner og bøter . den fansen der nede kan du ha for meg , ubrukelig.

Om kampen er det bare og si , 60 prosent dominans til Brann laget , spiller godt til tider men får ikke uttelling . Litt ineffektivitet bærer angrepet preg av , vi må bare håpe og tro det løsner. Petter Strand nok en gang blant de beste på banen , arbeidsjern av dimensjoner . Berisha var velig skuffet etter denne kampen , med rette . Ruben gjør dessverre en stor tabbe og gir Viking 2-0 . Det er ofte slikt som skjer når alt går i mot deg som det gjorde med Brann i går . Haugen redusering kommer for sent til og redde poeng, men alle vet hvem som ranet oss uansett.

Dette skal rettes kraftig opp nå dette Viking laget skal spille på stadion. Fansen deres skal få høre det . Når de ikke klarer på hjemme bane og synge over Brann fansen , så kaster de ting i stedet ut på banen. Lavmål.

2 påskedag kommer dette Vålerengen laget , bare navnet gir meg kvalme. De bør settes ettertrykkelig på plass i Bergen. Regner med at vi mønstrer ett meget motivert Brann lag som vil rette opp ranet de var utsatt for i Stavanger. MØT FREM

Sesongens første 3 poenger

Brann vs Kristiansund 2-1, seier men slett ikke av den overbevisende slaget kan man si , her kunne Kristiansund fort fått med seg poeng . Et helt ny sammensetning av laget løp ut på banen kl 18.30 . 3-5-2 formasjon var oppskriften , med både Berisha og Bamba på topp. Hvorfor ikke tenkte jeg først , vi må tørre og satse hjemme med 2 spisser .

Brann fikk en tidlig scoring med regi av Berisha og styring i mål av Bamba, flott scoring. Så lovende ut dette , men etter en stund fant Kristiansund ut av denne uvante Brann formasjonen , og Thomas Grøaard så ikke særlig komfortabel ut på venstre siden , så han og Eggen Rismark slet voldsomt til tider . Dette kom seg en smule etter hvilen .

Eggen Rismark gjør 2-0 , burde scoret ett til , kansje større prestasjon og skyte utenfor på den ene sjansen han hadde , enn og treffe mål . Hans dårlig pasning i 2 omgang er nok direkte årsak til at Kristiansund for ett mål og jobber seg inn i kampen. Her gjør vi det unødvendig spennene for oss selv. Match vinner ble han , så vi godkjenner han på det.

Petter Strand , Duracell kanin kan man trygt si. Høyt og lavt , vill innsats og involvert i begge mål , her har vi fått en kanon bra spiller til Brann. Banens beste . Berisha viste nok en gang at han kan bli viktig for Brann . Bamba scorer ett flott mål , og gjør det han er kjøpt for . Fortsetter det så kan vi henge med oppi toppen , men da må vi unngå en del av det som skjedde til tider i dag . Tidlig i sesongen , så slike ting vil vel sette seg etter hvert vil jeg tro . Deilig med seier , Viking borte er neste. Her må vi være lure . De har bra lag på gang ser det ut til .

1-1 mot Strømsgodset

1-1 mot godset hjemme og 1 poeng etter 2 kamper var nok ikke det man håpte på før sesong start , tap borte mot Odd som vi har hatt en bra statistikk mot siden 2013 i Skien , og godset har vi hatt gode resultater mot hjemme i Bergen , så dette er vel i underkant når man tenker på at Brann har faktisk en stor og på papiret en god stall for 2019.

Strømsgodset fikk det de kom for , overhodet ikke interessert og angripe , men ligge bak med etablert forsvar , vente på at Brann gjør en feil , og utnytte den . Det lykkes de med 100 % , får en sjanse og raner Brann fra og ta 3 poeng, og tar med seg det ene poenget de kom for . Treneren til godset visste nok at Brann sliter og er lite oppfinnsomme mot etablert forsvar, så taktikken var enkelt og se fra tribunen.

Brann i angrep i 1 omgang var lett for godset og holde unna , ballen gikk ikke fort nok , og upresise pasninger. Brann’s nyervervelse Berisha gjorde seg spillbar mange ganger uten at noen slo pasninger på han. Utrolig irriterende og se på . Skjønner godt han ble frustrert. Hele mannen lyser fotball , og kommer til og bli en hit i Brann , bare han brukes riktig . La han starte neste kamp også, dette løsner så snart de finner ut av løpene hans og plasseringene han tar foran mål. En god spiller dette.

Løpsmaskinen Petter Strand redder trynet vårt , etter Berisha er lur nok til og hoppe over ballen , da han kommer fra offside. Løpsmaskinen Petter Strand var ikke sen og be da , banens beste spiller. Løkberg burde satt sin sjanse , Fredrik burde stilt kanonen inn bedre og truffet mellom stengene .

Dommerne burde lært seg hva hands er , vi ble snytt for straffe. I tillegg blåste han på alt som godset ville , de bare la seg ned og fikk frispark . Hvis ikke det er tillatt med kroppskontakt og litt taklinger i fotball lenger , så bør man vurdere og bytte idrett. Dette var svakt dommer.

Alt ,alt burde vi selvfølgelig ha vunnet kampen , men slik gikk det ikke.
Allerede onsdag 10 april kommer Kristiansund på besøk . Den kampen må vi vinne, ellers blir det tungt utover våren. Skjerpings må til , og det må trenes på pasninger foran mål til en plasserings villig Berisha.