LAN er på ingen måte avskiltet

Alltid spekulasjoner og kritiske utsagn om trener og spillere når ting ikke går som man håper på , det gjelder undertegnede også når resultatene uteblir og ting fungerer dårlig slik de gjør nå , men vi må bare innse at dette laget med med mange nykommere siste sesongene trenger tid til og snu dette. Ett krevende spillermateriell vi har i øyeblikket ,uten tvil .

En meningsmåling blant Bergenserne viser at 47 % mener at det ikke er aktuelt med trener skifte nå , la LAN få tid sies det . Jeg er tilbøyelig til og være enig . Selv sier treneren at det kreves kansje både høst og vinter til og sette dette laget , slettes ikke umulig det stemmer slik det ser ut nå.

Vi er ikke akkurat bortskjemt med gull og heder de siste årene , 2007 var sist vi vant noe , så det er ikke bare LAN som har hatt problemer med og vinne en tittel med Brann. Han over tok laget en gang i mai 2015 da Norling hadde fått laget ned en divisjon , og også slet med resultater i OBOS ligaen den gangen. LAN snudde dette og fikk laget opp fra en 9 plass til 2 plass og opprykk , hvis ikke hadde vi sannsynligvis ligget i den divisjonen enda en sesong. Det ble sølv i 2016 , 5 plass i 2017 og bronse i 2018 . Årets sesong har så langt vært langt ifra de forventningene mange hadde før sesongen på bakgrunn av spiller kjøp og fjorårets bronse . Ute av Nm , ute av Europa mot motstandere vi kansje burde hamlet opp med . I serien går det trått i øyeblikket , så han har mye og gripe fatt i.

Vi heier på laget , i medgang og motgang heter det , kansje viktigst og heie på laget nå når de sliter og gi bred støtte for og snu dette. Gi LAN muligheten til og snu dette. Gi de nye spillerne litt mer tid, la høst og vinter bli tiden de trenger til og sette laget , mist ikke motet , ting snur fort i fotball som sagt . Jeg støtter laget , trener og klubben i en tung tid og håper det til slutt går veien. Ikke alltid løsningen er og sette folk på porten . HEIA BRANN

Er det fritt fall LAN ?

Brann vs Tromsø 2-3 , nok en fadese mot antatt dårligere motstand , som Mjøndalen sist , men er de dårligere motstand slik Brann opptrer akkurat nå , det kan man stille seg ett spørsmål ved.

Bamba åpnet kampen med en albu mitt fleisen på tidligere Brann spiller Wangberg , som måtte på sykehus , stygg sak vil jeg si . Gjenspeiler vel Brann si situasjon akkurat nå , frustrerte spillere og lite fungerer slik det bør.

Bamba scoret riktig nok ett mål i kampen , men laget fungerer ikke i det hele tatt . LAN får det bare ikke til med disse gutta vi har fått det siste året . Fikk det ikke til med Børven heller , men han har nå 15 mål for Odd i årets serie , bare så det er nevnt . Er vi i fritt fall nå ? All gnist er borte ?

Veien ned er kortere enn opp i øyeblikket , laget har meldt seg kraftig ut ser det ut som . Håpløst angrepspill har det stort sett vært i hele år , og det ellers solide forsvaret fungerer dårligere . At Wormgoor lager selvmål er bare en indikasjon på at flyten og selvtilliten er totalt borte.

Denne sesongen er vel en saga blott om ikke noe radikalt skulle skje , men hva da liksom ? Stort sett kjørt i samme sporet hele sesongen.

Skuffet ? klart vi supportere er skuffet , og meninger må vi kunne få ha når vi elsker laget vårt slik vi gjør , da må klubben , laget og trener tåle ytringer. Det er bare sånn det er . Vi har ikke prestert godt nok, og det er mitt ansvar sier LAN , og så langt er vi alle enig , ingen ansvarsfraskrivelse her ser det ut som , men og snu dette ? Klarer han det ? Er laget med på det ? Nå virker iallefall ingenting godt nok .
Jeg er helt tom nå iallefall , og trist, det blir man når laget sliter.. Man håper jo alltid at ting snur seg , og det gjør det ofte i fotball , men her må det nok gjøres radikale grep skal det bli bedre. Heia Brann sier jeg , samme faen hvordan det går , for klubben og laget skal støttes i medgang og motgang , men skuffelsen nå er faktisk stor

Ikke nådig i bloggen i dag

Mjøndalen vs Brann 2-1 , så var det nok ett tap mot dette Mjøndalen laget. Kall det gjerne en forbannelse , men idag kunne du bli bokstavelig forbanna på denne elendige forestillingen laget vårt leverer. Temposvakt , upresise , elendige pasninger , klønete forsvarspill , kort sagt tragisk. Uansett hvor glad vi er i klubben vår , så må man innrømme at dette ikke var godt nok overhodet.

Våre millionkjøp sliter med og finne seg til rette . Idag bommet både Berisha og Bamba regelrett på ballen i farlig posisjon. Her er presisjon total mangelvare , og sannsynligvis selvtillit også . Laget henger ikke sammen til tider , Mjøndalen kunne hatt flere mål . Gjør det pinlig for Brann på innøvde frispark og setter og en ball i tverrligger . De største historiske meritter dette Mjøndalen laget har ,er og ødelegge for Brann både i utallige cup kamper , kvalik og serie . De gleder seg til møtene med laget vårt , for da har de stort sett noe og feire, det har de ikke for mye av ellers.

Dette henger ikke på greip , million satsingen på nye spillere og ikke minst spisser har ikke så langt båret frukter i den grad man burde håpe på. Hvorfor det er sånn kan man godt stille seg ett spørmål om , hvor feilen ligger.

Ute av Nm med nedsabling i Ranheim , ute av Europa spill mot en svak motstander man burde hamlet opp med . Spiller oss ut av øverste del av tabellen med dette tapet i dag . Selv med spiller investeringer Brann har gjort, som nevnt før her , er jeg redd dette blir en sesong midt i haugen og ingenmannsland . Hadde litt håp etter Ranheim kampen borte i serien , men dette gjorde meg skikkelig dårlig . Skuffende . Jeg er nok og finne på stadion hjemme mot Tromsø , for man svikter ikke klubben sin , men man må få lov og si sin mening når man så åpenlyst kan se at dette fungerer jævlig dårlig . Litt trøkk på slutten da Karadaz entret banen , men ble løs krutt da og. Gi iallefall den mannen ett år til i klubben . Trofast og er like viktig i garderoben og på benken som de som er på banen .

Revansje i Ranheim

Ranheim vs Brann 0-3 , det er vi selvfølgelig fornøyd med slik sesongen har utartet seg til nå . Brann var desidert best i første omgang , en nydelig avslutning på mål og scoring etter noen flotte finter av Bamba ga Brann 1-0
Flere muligheter åpnet seg , men 2-0 kom først da Berisha fikk straffe og Wormgoor satte den sikkert i mål. Berisha gjorde nok gang manns jobb på banen. Alltid påmeldt , står på og en totalt uegoistisk spiller. Digger den fyren. Jeg tippet 3 -0 til Ranheim før kampen , men det var mer for og provosere og vekke Brann flammen . Det hjalp tydeligvis.

2 omgang ble litt sånn og holde på denne 2-0 ledelsen , ikke alltid det lønner seg , men gikk bra denne gang , men en kjedelig omgang ble det når man bare forsvarer en ledelse , men overganger fikk vi når Ranheim prøvde seg , og Komson satte inn 3-o på en kontring , så Brann vinner fortjent og dette var meget viktige poeng . Faktisk er Brann best borte i serien , det lover godt når vi nå skal ut i nok en bortekamp mot ett lag vi sliter med , Mjøndalen. Mot de har vi gått på endel smeller opp igjennom årene , så det er på tide og knekke koden der og . Revansjen i Ranheim er ett faktum , og takk og pris. Ser bedre ut laget vårt nå , så tendenser på det mot Stabæk hjemme. Synd dette ikke kom før , da hadde vi kansje vært med videre i europa enda.


En gledes dag ble det for meg uansett denne søndagen , de fleste har ett lag i England som de heier på , det har jeg og , mitt heter Leeds U og de vant en solid borte seier i åpningen av championship sesongen , er ikke ofte begge mine lag vinner samtidig , selv om Brann er selvfølgelig viktigst for meg uten tvil. Vi satser på at Brann er kommet igang og gleder oss til fortsettelsen