Moro mot Djurgården

Djurgården vs Brann 1-4 , hvem hadde trodd det etter tap for Åsane nylig og en turbulent høst i serien med en LAN som såvidt berget jobben til jul.
Om Djurgården undervurderte Brann eller hva de tenkte der de løp rundt i blå drakter med gull på siden de er regjerende seriemestere i Sverige , la ikke en demper på stemningen her i gården , for de ble faktisk banket gul og blå av Brann , helt herlig spør du meg selv om det var en treningskamp. Alltid kjekt og se svimle svensker .

Lars Arne hadde bedyret at man skulle legge opp til en mer offensiv fotball i Brann , noe han sikkert måtte love etter fjorårs sesongen som ble en stor skuffelse for både spillere og supportere. Flere spillere i boks og backer som skulle stå høyere i banen var oppskriften nå  , og i denne kampen så vi at det fungerte mye bedre enn før , og Djurgården hadde faktisk ikke noe mottrekk mot dette Brann laget .

Haugen som indreløper fungerte perfekt , han var bakmann/innvolvert for/i omtrent alle scoringene , og hadde en fantastisk målgivende pasning til Bamba på 2-0 . Bamba og Haugen var kampens store profiler , lett og se Haugen var savnet ifjor da han var ute store deler av sesongen pga skade.Får vi Bamba til i serien i år , slik ha fremsto i denne kampen , så kan det bli bra.

Alle 4 scoringene til Brann kom etter forarbeid fra høyre siden , som besto av Taijo , Komsoon og Fredrik .Dette var noe vi så konturene av da Taijo og Komsoon kom fra Sogndal i sin tid , måtte det bare forsette.

Over 6000 tilskuere på en treningskamp i Sverige er imponerende , det er flere tilskuere enn de fleste eliteserie lagene i Norge hadde på hjemmekampene sine i serien ifjor , og sier litt om interessen for fotball hos søta bror. Man får jo håpe og tro at Brann leverer bedre i år , slik at tribunene kan se bedre ut enn de gjorde i fjor høst spesielt. Som lidenskapelig Brann supporter håper jeg virkelig publikum finner veien tilbake til stadion , selv om det er altfor tidlig og rope gullet ska hem etter en treningskamp i Sverige, men mye så veldig bra ut i denne kampen og tente håp .

Mål av Bamba , Komsoon og en spennende kar og spiss vi fikk fra Asker , Marcus Mehnert var fasiten fremme hos Brann. Måtte de bare bøtte inn i sesongen som står foran oss nå . Vel blåst Brann , vi ser frem til mer av dette og håper på en sesong i serien som reiser den berømte kjerringa etter 2019 . HEIA BRANN