3 NYE POENG

Brann vinner 1-0 borte mot Sandefjord etter en kamp man kansje kunne sovnet til , spesielt da i første omgang , var ikke mye som foregikk på den banen da som jeg forbinder med fotball , neppe i historiebøkene den omgangen. Bytte måtte vel da komme etter pausen , og ganske riktig så gikk Ordagic ut og Orry Larsen kom inn. Ordagic er nok ett stykke unna og kunne tilføre laget noe i retning Haugen , men en spille kåt Orry og tydeligvis i form ordner kampens eneste mål med ett skudd helt nede i hjørnet som keeper ikke rekker, flott jobb. Han tilfører laget mer energi i 2 omgang og Brann klarer og løfte seg litt fra den svake 1 omgangen. Allerede etter 4 min ordner han scoring , og blir da matchvinner. Forsvaret til Brann er bunnsolid og nekter Sandefjord sjanser , de er ikke i nærheten av og score selv , men ett tilbakespill
til Brann’s keeper på slutten kunne endt galt , heldigvis klarer keeper og ordne opp , litt ustø og fammlete riktignok , men fikser det. Det var vel omtrent det Sandefjord hadde og by på. Brann hadde noen muligheter i 2 omgang , men man kan si at laget vinner på en litt dårlig dag . Brann topper tabellen 5 poeng foran Rosenborg som var heldig og vinne 1-0 pga av en keeper tabbe , det var svært irriterende , Molde tapte mot Odd , og dermed havnet 6 poeng bak Brann sammen med Haugesund og Ranheim, Godset og Sarpsborg08 sakker akterut. Lagkaptein Wormgoor styrer Brann skuten med stø hånd sammen med makker Acosta , arbeidsmauren Barmen jobber på , Teniste fremdeles meget god på backen , manglet litt på effektiviteten , Komson og Marengo idag , men jobben blir gjort . I uken venter Sotra i cupen , der blir vel laget som slo Sandviken det Brann setter på banen. Kom på stadion neste helg og hei frem dette laget vårt til fortsatt tabelltopp når Tromsø kommer på besøk , kampstart kl 20.00 . HEIA BRANN , SERIELEDER