Brann tok 3 poeng , Pallesen Knudsen banens beste

Brann v Ham Kam 1-0 , scoring Heggebø etter 81 min .

Vi fryktet en ny Fredrikstad kamp her på stadion , spesielt slik Brann fremsto i 1 omgang , det var ikke mye og skryte av , iallfall ikke ut fra publikum sine forventninger Det var tamt og det er ineffektivt foran motstanderens mål , dårlige eller mangelfulle pasninger og Finne får lite og jobbe med . Hadde riktignok en ball i mål , men offside , i tillegg et skudd rett på keeper . Utenom det var det lite og skrive hjem om . Ham Kam var heldigvis ikke like destruktive som Fredrikstad og så heller ikke ut som de hadde gått på samme teaterskolen som den klubben , noen tendenser i 2 omgang var det .

2 omgang hakket bedre med Brann , men ble lite effektivt foran mål før byttene kom . Før i tiden skrek vi ” corner er mål , corner er mål” fra tribunen , men der er ikke Brann i nærheten nå , cornerne slås ut i ingenting , og det var faktisk ikke få cornere Brann fikk , der må laget bli flinkere. Slikt overtak på spill og cornere bør gi uttelling . Pallesen Knudsen var banens gigant , Heggebø reddet dagen

Bortimot 15 000 dukket opp på en kamp midt i uken kl 18.00 , på en tid mange fremdeles er på jobb eller på vei hjem fra jobb . Det sier alt om interessen rundt klubben, vi har fantastiske supportere , det varmer en tidligere Bataljons leders hjerte . Fantastisk

Dyngeland : Mye arbeidsledig i denne kampen , reddet er farlig skudd fra Kurtovic , ikke mye ellers og henge fingrene i , mye takket være gutta foran han

Ruben : ser bedre ut nå enn de 2 foregående kampene i serien , godt og se

Sery Larsen : også her fremgang , kamptrening hjelper

Pallesen Knudsen : banens konge , ville vinne , vant alle dueller , uten tvil banens beste , knallbra

Soltvedt : ikke helt på i dag , ser ut som skaden fra første kampen holder han litt igjen

Korning : jobber og jobber , men bidrar med lite og ingenting i det offensive dessverre

Heltne : beste på midtbanen i dag , kriger som vanlig , kjefter og er det han skal være , nemlig sjef

Kartum : hadde troen på han etter Viking kampen , men skuffet endel idag syns jeg

Blomberg : reddet oss i Stavanger , men fremdeles er det noe som mangler her etter langt skadeavbrekk

Finne : karen mangler servitører der fremme , får forlite pasninger som duger , da blir det heller ikke mål , en i noten men offside ,

Castro : her mangler det mye enda dessverre , vi får leve i håpet at det vil bedre seg utover i sesongen

Felix : endelig tilbake , fikk et innhopp idag , tredje sist på scoringen , holder det foreløpig

Heggebø : mens vi satt på tribunen med ett 0-0 spøkelse hengende over oss , og helskuff , banker han ballen i noten og dagen er reddet , we love u , fortjener og starte en kamp snart .

Det ble altså seier på en ikke altfor god dag , viktige 3 poeng , neste er Odd , den også hjemme . De slo Molde borte i dag , så slår vi de og hjemme , ser alt mer lovende ut . HEIA BRANN