Brann raknet på stadion , nedtur

Brann v Molde 1-3
Palle 1-0 , 36 min , 1-1 Eriksen , 60 min , 1-2 Eikrem 70 min, 1-3 Hestad 72 min .

Svært skuffende var dette kan man trygt si , etter en 1 omgang som så ut som Brann hadde full kontroll på dette Molde laget , klarte de og kollapse på noen minutter i 2 omgang . Utrolig kjipt

I første omgangen var Brann veldig god . Palle headet laget i føringen på en corner og alt så såre vel ut . Problemet er , som noen i pressen har påpekt også , er at Brann trenger drøssevis med sjanser for og kunne score , mens Molde feks i dag , og andre lag , trenger bare et par sjanser for og score . Det er nok hovedproblemet til dette Brann laget , i tillegg til at de er svært svekket når de må spille uten Sery Larsen , hvilket ble bevist denne søndagskvelden på stadion. Dette sjanse problemet må Brann få orden på skal de henge med i toppen . Det hjalp heller ikke Brann at dommer Eskås var utrolig svak i denne kampen.

Brann hadde en eventyrlig mulighet til og innta tabelltoppen i dag , etter Bodø -Glimt har hatt noen svake kamper , som Molde også har hatt , men det skal tydeligvis ikke lykkes når sjansen er der , som i Kristiansund i forrige kamp . Det ble litt ironisk når det runget fra supporter tribunen Frydenbø , ” Vi er Brann serieleder , Sk Brann serieleder ” , 30 sekunder etter de ropene runget , kom utligningen , pluss 2 mål til og kollapsen var fullstendig . Ikke bra dette kan vi trygt si .

Dyngeland : ble ikke arbeidsledig i dag , i den grad han har vært i noen kamper før i sesongen , hadde noen gode redninger , men altfor sent nede på scoringen til Eikrem

Crone : Brann slet nok ikke mest på hans side under kollapsen , men alle var nok en del av årsaken til at det raknet

Palle : så ikke helt i støtet ut når kampen startet , men så scoret han ett flott mål , men det raknet både her og der dessverre når Sery Larsen måtte byttes ut i pausen

Sery Larsen : veldig god før han fikk en smell i hodet og måtte byttes i pausen .Det ble katastrofalt for Brann dessverre

Ruben : ikke hans beste kamp dette , burde kansje tatt plass som midtstopper når Larsen måtte ut

Kornvig . en av de bedre i dag , så han varierer mye , håper avslutningene hans sitter snart , hadde de fungert i dag hadde nok resultatet sett annerledes ut

Heltne Nilsen : var god i første omgang , men forsvant totalt i 2 omgang dessverre

Felix : begynner og forvente mer av denne karen etterhvert nå , ikke helt påmeldt i dag

Blomberg : høyt og lavt , men ting renner liksom ut i sanden for han , blir lite ut av det han får til

Finne : burde scoret i denne kampen , i 1 omgang spesielt , da hadde nok utfallet blitt annerledes , Brann trenger for mange sjanser for og få mål som er nevnt her , andre lag scorer på ett par sjanser

Castro : ikke den svakeste i dag , kollapsen var heller ikke hans feil

En tung dag for vel 16 000 fremmøte som hadde håp om serieledelse . Vi er en del som har ett lag i England og , selv om Brann er det viktigste , undertegnede her har Leeds U som lag i England , de tapte opprykksfinalen , så man kan trygt si at dagen var helsvart for meg i dag . Jeg gratulerer i allefall Claus Lundekvam med opprykk for hans Southampton , det er uten tvil laget hans i tillegg til Brann selvfølgelig . Mitt lyspunkt i dag , var gratis sykkelservice under kampen , hvor bremser , gir og luft ble sjekket og fikset . Greit og sykle til stadion når man har slike tilbud og trygg parkering til sykkelen . Brann må bare få denne kampen ut av hodet , er bare dager til ny hjemmekamp , onsdag 29 mai , Kristiansund kommer på besøk , der må vi snu skuten og ta 3 poeng