Solen skinte ikke over Løvstakken i dag , 0-0 på stadion

Brann v Strømsgodset 0-0

I et typisk Bergensk regnvær med poncho som det mest brukte plagget denne fredagskvelden , fikk man ikke servert noe etter forhåpningene kan man si . Oppløftende treningskamp med mange mål og store forventninger , ble til skuffelse , det må man kunne si . Selv undertegnede regnte med dette skulle Brann enkelt løse , så med stor optimisme møtte jeg opp våt helt igjennom den berømte undikken etter en jævlig byge skylte over meg på vei til stadion .Dette var svakt levert , men  0-0 ga vel en riktig bilde  av kampen , men ikke godt nok skal man henge med i toppen . Sørgelig ineffektiv er Brann pr i dag dessverre . Bodø -Glimt vinner på en dårlig dag i dag , det gjør dessverre ikke Brann når det gjelder .

Taktisk uklokt og starte med Ulrik ? ja mener jeg . Han var svak og utilpass og burde vært byttet etter 1 omgang . Egentlig syns jeg han burde startet med Warming . Brann får det ikke til offensivt ,fremdeles trenger de altfor mange sjanser før de scorer , i motsetning til andre lag , og i dag klarte de ikke ett mål en gang . Riktignok tror jeg vi ble snytt for straffe da et innlegg gikk i armen på Godset spiller Fredrik Dahl , ikke helt naturlig stilling på armen hans da , men en svak dommer og et VAR som hadde gått og lagt seg , så ble det ikke dømt . Horneland bommet kansje litt med taktikken i dag , uten at jeg skal skylde alt på han , er 11 mann utpå gresset som skal gjøre en jobb , det gjorde de ikke i dag , bortsett fra Dyngeland og Palle , som var Brann sine beste . Vi kan bedre enn dette .

Dyngeland : tror nok at det var uvant for han at Brann forsvaret var mer åpent enn det pleier og være , mye rart av Sery Larsen feks i 1 omgang . Solide redninger gjorde nok at Brann beholdt det ene poenget .

Crone : ikke helt patent i denne kampen , langt under det vi forventer av han , spesielt i 1 omgang

Palle : nok en solid kamp av krigeren , banens beste vil jeg og flere si , redder Brann sammen med Dyngeland

Sery Larsen : Dessverre et stort steg tilbake med han i dag. Gjorde mye rart , spesielt i 1 omgang , ikke bra syns jeg

Ruben : veldig bra med offensivt i 1 omgang , men en meget ustabil og rotete midtbane , gjorde at det ble fare på ferde andre veien når han var med fremme , det kunne straffet seg , så han måtte sikre mer i 2 omgang

Kornvig : ble mye i hytt og vær sammen med Felix , ville mye offensivt men lykkes lite

Sivert : ikke helt i lodd med sine disipler på midten og ellers med  spillerne , virket utilpass i 1 omgang ( fikk en smell i hodet tidlig , kan ha noe med årsaken og gjøre ) , litt bedre i 2 omgang , ikke hans beste kamp dette , som med mange andre på laget

Ulrik : så lite til han i denne kampen , mulig skaden som satt han ut lenge , er en av årsakene , ikke helt funnet formen etter det , burde kansje startet med Warming i denne kampen

Finne : håpte på at sommer  pausen ville gjøre han godt og sulten , men dessverre ble det skuffende det han leverte ,

Castro : Flott volley som hadde blitt en klassiker , hadde den truffet mellom stengene , men det var ingenting fra Brann som traff mellom stengene denne fredagen , iallefall ikke noe som fant veien bak keeperen til Godset

Heggebø . fikke noen gode sjanser den tiden han spilte , men som med resten , ingenting traff mål

Horneland , Huseklepp har en jobb og gjøre med dette Brann laget , spesielt i det offensive spillet , det fungerer dårlig i øyeblikket , det er ikke vanskelig og se . Jeg tror Brann må investere i en ekstra spiss i overgangs vinduet enten de vil eller ikke . Man må ha flere alternativer på topp , for våre spisser funker ikke i øyeblikket , vi må ha mulighet til og justere underveis , legge om spillet , har man da en ekstra mann og gå på der fremme , kan flere taktikker tas i bruk . Skal man henge med i toppen , som er målet vil jeg tro , ja da må man handle . Slik besøket er på stadion i år , ( godt over 16 000 denne fredagen i drittvær og ferietid ) burde det være midler til og forsterke laget. Det positive i dag , vi har verdens beste supportere , og byen støtter laget sitt , kamp etter kamp med fulle tribuner . De fortjener en medalje til høsten ( vinteren ) håper laget kan gi de det .

Bodø -Glimt er neste motstander , borte . Den kan bli en lei sak hvis de fremstår som de gjorde denne fredagen mot Godset . Vi får krysse fingre og håpe at de skjerper seg . HEIA BRANN