Eneste som klaffet i dag , var været

Brann v Sartpsborg08 1-3 , 0-1 Ørjasæter ,, 9min , 1-1 Castro , ( str) 55 min , 1-2 Sandberg , 61 min , 1-3 Johansen (str) 76 min .

Nedturen i Kasaksthan hadde nok gjort at tribunene ikke var helt fulle i dagens kamp , 14307 tilskuere var tilstede . De var nok ikke fornøyd når de forlot stadion denne søndagskvelden , det gjelder undertegnede også . Brann hadde sine muligheter , men det går ikke lagets vei for tiden . Skuffende 1 omgang , 2 store muligheter var der med Heggebø på den ene og Blomberg på den andre , men rett på keeper . Litt mer påmeldt når de foretok bytter i pausen og fikk bra trøkk på det i begynnelsen 2 omgang , straffen til Castro fikk oss inn igjen i kampen , men så klarte Sarpingene og kontre inn et mål , og toget var nærmest godt . Straffen på slutten til Sarpsborg08 var spikeren i kisten og dro da fra Bergen med alle poengene . Dette er ikke godt nok Brann !!

Dyngeland : 3 bak seg i dag og , som mot Astana , ikke helt godkjent dette dessverre

Thore Pedersen : mareritt dag , involvert i alle Sarpsborg sine scoringer , dette var en svart dag på jobben kan man si

Palle : ikke helt i den formen en kaptein bør være , håper det snur , vi trenger Palle i form

Larsen : fikk gult kort som gjør at han må stå over neste kamp  , ikke bra da han tydelig viser at han mangler kamptrening etter lenge ute med skade , er nok et stykke opp til der han har vært

Soltvedt : slet i dag , som i forrige kamp , blytungt så det ut til

Sande : fikk for første gang starte en kamp, ble med en omgang , ingen suksess dette i dagens kamp

Kornvig : i likhet med flere andre ,ikke noen god dag på jobben

Felix : varierte veldig i prestasjonene , pasningene satt ikke helt heller

Blomberg : svak kamp dette , fikk mye kjeft fra sidelinjen , han kan så mye bedre enn dette

Heggebø : kunne hatt en scoring , hadde en bra sjanse , men ble med det

Castro : helt usynlig i 1 omgang , litt tendenser i 2 omgang , sikker på straffemerket

Kartum , Finne og Ruben fikk hele 2 omgang uten at det hjalp Brann til poeng . Man har mye og rette på her , så håper landslags pausen blir brukt til og få gutta på sporet igjen .