0-0 PÅ STADION

Brann vs Haugesund 0-0 , kamper som ender med dette resultatet har vel ikke mye i seg og skrive hjem om som regel , heller ikke denne . Brann sliter veldig i år med det meste , angrepet har til tider vært håpløst. Riktignok er der mye skader pluss suspensjon for tiden , men det har det ikke vært hele sesongen. Flere kamper har vært under pari selv med tilnærmet full tropp.

Glissent på stadion på en flott lørdag ettermiddag vitner litt om at folk har mistet litt troen på laget etterhvert denne sesongen . Det er jo veldig trist , men man har nå heller ikke fått servert allverden på hjemmekampene i år, så dette er vel ett utslag av det.

Brann var gode en periode i 1 omgang , men målene uteblir . Berisha jobbet meget bra uten og lykkes med scoring dessverre .Tøft og starte med en fersking på topp når andre alternativ var små , Aune Heggebø gjorde vel det han kunne utifra sin alder og lille erfaring med eliteserie spill, litt preget av stundes alvor og da uteblir selvtilliten , gjorde seg ikke bort men var nok ett nummer for liten i denne divisjonen akkurat nå.

Ruben Kristiansen banens beste , vært i form lenge nå , hadde vært greit om flere av gutta meldte seg på , midt stopperne turde litt mer enn vanlig i denne kampen , da spesielt i 1 omgang slik at der ble ett overtak til Brann , men 2 omgang ble nok litt sånn som vi har opplevd noen kamper nå.

Lars Arne pratet litt med supporterne etter kamp og håpte og trodde de forstår situasjonen akkurat nå . Det er tøft når ting går imot så mye som det gjør nå. Vi støtter laget uansett , men frustrasjonen er og ta og føle på . Tunge tider nå , og medalje kandidatene står i kø til og møte Brann de neste kampene , Rosenborg , Molde , Bodø-Glimt og Odd kommer som perler på en snor fremover, så ikke enkle oppgaver man står ovenfor , man må håpe på at flere spillere blir friskmeldte , og unngå flere suspensjoner som Bamba , og nå er Yttergård Jensen ute mot Rosenborg pga for mange gule kort. Vi har faktisk ikke midtbane i øyeblikket .

8 kommentarer

Siste innlegg