1-1 mot Strømsgodset

1-1 mot godset hjemme og 1 poeng etter 2 kamper var nok ikke det man håpte på før sesong start , tap borte mot Odd som vi har hatt en bra statistikk mot siden 2013 i Skien , og godset har vi hatt gode resultater mot hjemme i Bergen , så dette er vel i underkant når man tenker på at Brann har faktisk en stor og på papiret en god stall for 2019.

Strømsgodset fikk det de kom for , overhodet ikke interessert og angripe , men ligge bak med etablert forsvar , vente på at Brann gjør en feil , og utnytte den . Det lykkes de med 100 % , får en sjanse og raner Brann fra og ta 3 poeng, og tar med seg det ene poenget de kom for . Treneren til godset visste nok at Brann sliter og er lite oppfinnsomme mot etablert forsvar, så taktikken var enkelt og se fra tribunen.

Brann i angrep i 1 omgang var lett for godset og holde unna , ballen gikk ikke fort nok , og upresise pasninger. Brann’s nyervervelse Berisha gjorde seg spillbar mange ganger uten at noen slo pasninger på han. Utrolig irriterende og se på . Skjønner godt han ble frustrert. Hele mannen lyser fotball , og kommer til og bli en hit i Brann , bare han brukes riktig . La han starte neste kamp også, dette løsner så snart de finner ut av løpene hans og plasseringene han tar foran mål. En god spiller dette.

Løpsmaskinen Petter Strand redder trynet vårt , etter Berisha er lur nok til og hoppe over ballen , da han kommer fra offside. Løpsmaskinen Petter Strand var ikke sen og be da , banens beste spiller. Løkberg burde satt sin sjanse , Fredrik burde stilt kanonen inn bedre og truffet mellom stengene .

Dommerne burde lært seg hva hands er , vi ble snytt for straffe. I tillegg blåste han på alt som godset ville , de bare la seg ned og fikk frispark . Hvis ikke det er tillatt med kroppskontakt og litt taklinger i fotball lenger , så bør man vurdere og bytte idrett. Dette var svakt dommer.

Alt ,alt burde vi selvfølgelig ha vunnet kampen , men slik gikk det ikke.
Allerede onsdag 10 april kommer Kristiansund på besøk . Den kampen må vi vinne, ellers blir det tungt utover våren. Skjerpings må til , og det må trenes på pasninger foran mål til en plasserings villig Berisha.

1 kommentar
  1. Hva med og bruke Karadas fra start av. ? Han er sterkt nok for en omgang..Bedre form en mange av kjuaguttene og sterkt som et fjell. Dårlig 1 første omg men så reiser de kjerringa i 2 men klarer ikke og putte til 2-1 Men klar best i andre..
   Kjekt og se Stadda i så flott stand 🌅💃🎩Ledelsen har vert flinke og fått syd sammen en komplett arena i Bergens storstue.Lykke til videre i sesongen…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg