For en helg

Sitter her søndag morgen , kroppen er ikke helt igang enda etter heftig helg på Jack’s Country Saloon i Bergen. At helgen skulle bli heftig var sheriffen foreberedt på (undertegnede) da eliten innen norsk fjøs country skulle innta Bergen og Fyllingsdalen , Gunslingers ,Rotlaus og Vassendgutane var på vei med en hale av tilreisende fans , pluss lokale forventningsfulle fans . Konsertene skulle gå av stabelen lørdag , men mange hadde funne veien til byen allerede fredagen og da ble Jack’s Saloon det naturlige samlingstedet for mange . Her var sheriffen klar med country i alle sjangere , fra classic country til ny country og norsk country relatert til helgens begivenheter.Stemningen var god utover fredags natten og det var ingen tvil om hvor mange av de tilstedeværende skulle neste dag utifra musikk ønskene som kom.
Ved stengetid fredagen var det bare for sheriffen og komme seg hjem og forberede seg på en forventet invasjon av tilreisende fans som garantert ville ta turen innom Bergen sentrum og Jack’s for litt vorspiel før kveldens konserter. Dette visste jeg kom til og bli en 18 timers lang økt på jobb i sheriff uniform , Stetson hatt ,cowboy skjorte, retro sløyfe og håndjern (håndjern kun til internt bruk ). Vi hadde foreberedt oss godt i barer og cowgirlsene bak disken var klare. Været viste seg fra den beste side du kunne tenke deg , drømmedag for de av de tilreisende som ville få meg seg litt av byen når de først hadde tatt turen hit. Besøket på Jack’s gikk litt i rykk og napp på dagtid , nettopp pga dette , men fansen kom innom i grupper og slukket tørsten , alle med ett utrolig godt humør . Da klokken begynte og nærme seg konsert start var Jack’s full av forventningsfulle fans som gledet seg til kvelden, utsolgt USF med Gunslingers og Rotlaus , og andre som måtte finne seg transport til Fyllingsdalen for og gå på Vassendgutan og Ausekarane. Undertegnede tenkte at når fansen var begynt og gå på konsert for kvelden , ville det bli noen kjærkomne rolige timer , men der tok jeg skammelig feil ( heldigvis) , lokalet ble fylt opp igjen av andre country interesserte som enten ikke hadde billetter eller skulle på byen uansett så her var det bare og kjøre på musikk maskinen med god blanding av country i alle sjangere. Dansegulvet var allerede pakket når fansen returnerte for nachspiel etter konsertene , køene utenfor minnet om 17 mai , cowboy hatter og smil inn dørene , invasjonen var ett faktum. Snakk om kok i lokalet når det kom igang med denne gjengen , her var det bare og kjøre på med låter fra nevnte band og allsangen tok av , mindre stemning ble det iallefall ikke når musikere fra Gunslingers og Rotlaus dukket opp og hev seg på mikrofonen og sang med på låtene , da snakker vi om sild i tønne på dansegulvet og mobiler som lyste opp da de fikk filmet gutta. For en stemning , hinsides, låter med tekster som kunne utløst skred av varslingsaker innen det politiske miljø hadde de blitt avspilt på deres sammenkomster , men her var blodfansen til stede som skjønner ironien i låtene og dyrker det , herlig.En fantastisk helg har dette vært , konserten på USF fikk til og med skryt av en ellers kynisk kultursnobb av en anmelder i BT som faktisk syns dette var meget bra. Ett utrolig publikum på USF og på Jack’s , takk til alle som var innom , takk til musikere fra de respektive band som dukket opp på Jack’s , håper ikke det blir lenge til neste gang. Nå skal sheriffen ha seg en velfortjent cowboystrekk etter 2 heftige dager uten at håndjern eller arrestasjoner var nødvendig for han og ta i bruk.

3 kommentarer
  1. Hei på deg Sheriff😊
   Kjekkt og lese at d hadde vært en vellykket helg på Jack’s🤠🤠
   Har sagt d før Jack’s hadde ikke vært Jack’s uten deg Frode🤠🤠du gjør en fenomenal jobb🤠🤠klarer og få folket ned m gode arrangementer🤠🤠håper vi får ha stedet leeeenge🤠🤠love you ❤❤🤠🤠🤠
   Masse hilsen
   Liz og Ben🤠🤠

  2. Veldig bra og spennende innlegg
   mange fine bilder på bloggen.
   du skriver utrolig bra. fortsett med den gode jobben
   Kan du vær så snill ta en tur innom bloggen min :)? Legge igjen en kommentar?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg