Nordsjømesterskapet

Da var vi tilbake etter ett vellykket karaoke cruise med Fjordline . Vi arrangerte ett cruise med karaoke og noe attåt . Vi hadde quiz ,vi hadde karaoke for alle som ville være med og synge , vi hadde karaoke konkurranse hvor vi skulle kåre en Nordsjømester i karaoke, vi hadde country show med Kai Texafir and The Sheriff og båten sitt eget band som virkelig imponerte , Baythoven het bandet. Gitar og vokal prestasjoner i øverste divisjon og ett meget bredt repertoar og ikke minst , en fantastisk gjeng som hadde meldt seg på cruiset , bare de var en attraksjon alene , engasjert , utrolig flinke karaoke sangere og tilskuere som holdt stemningen oppe under hele turen. Tusen takk for at dere ble med. Der var ny påmeldings rekord av sangere til konkurransen hvor vi var opp i over 60 personer som ville synge , slik at kvalifiseringen til finalen måtte gå over 2 dager.Det ble en svært krevende jobb for dommer panelet som skulle plukke ut finale deltagerne. Marginene var svært små når man skulle finne topp tre til slutt da kvaliteten var svært høy på de fleste , deltagere fra Bergen og Stavanger imponerte stort og engasjerte publikum til de grader. Dommer panelet som besto av Kai Martinsen , musiker og country artist, Atle Tellevik som representerte Fjordline , og Frank Nordstrøm , musikk elsker og Dj ble tilslutt enig om følgende plasseringer :
Vinner og Nordsjømester i karaoke , Sindy Økland, på 2 plass , Veronica Cecilie Landøy , og på 3 plass , Frank Neri Næss som med litt problemer med stemmen etter en heftig lørdag ombord likevel imponerte dommerne. Han er til vanlig og finne som karaoke vert på Fotball puben hvor han gjøre en strålende jobb. Vi gratulerer på vegne av arrangør Fjordline og Frode Hellebø , undertegnede. Konkurransen var åpen for alle som ville delta. Vinner er direkte kvalifisert til NM finalen 2018 hvor der skal kjempes om en plass i Vm som går i Las Vegas i år, litt av en ting og strekke seg etter.

Jeg vil takke dommerne , deltagerne , Thomas Sellevold Øystad som gjorde en strålende jobb for meg , til vanlig og finne som karaoke vert på Zachen, jeg vil takke mannskapet ombord som hjalp oss med det meste for og få dette til , en strålende gjeng , og ikke minst alle som reiste med oss på cruiset som bidro til at dette ble suksess og moro, uten den gjengen hadde det nok ikke blitt det samme ombord.

Det var heftig aktivitet i barene under hele cruiset , slik at Stavangerfjord gikk tom for den berømte Frode drinken allerede lørdags kvelden , men mannskapet kjente sin besøkelsestid og fikk skaffet til veie nye forsyninger til søndagen , ikke minst pga søndagen var Frode navne dag og etterspørselen var stor.

Vel blåst kan man si etter mange timer på scenen ( der var det faen varmt, kokte i nøtten) , vi håper dette kan gjentas . Love you all som bidro på cruiset

7 kommentarer
  1. Hyggelig lesning på et MEGET proffesjonelt Arrangement 😊 Dette var Knallmoro.. Ingen over ingen ved siden av.. Vel Blåst 😊🤗🤗

  2. Høres fantastisk ut:). Gratulerer til karaoke vinneren, og grattis med flott og vellykket arrangement😊👍
   Håper nye anledninger byr seg, så kanskje «tøtto» blir med. Hehe

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg