Cowboyhatt og Brann seier

Sliten kropp som i øyeblikket sleper seg ut av sengen , heftige dager på jobb for tiden , våren er kommet skikkelig , noen dager har våren vært som sommer i det siste og da blir det straks kjør på jobben . Jack’s koker til tider , så det kan være en krevende jobb og være cowboy og sheriff , men mye moro og kjekke gjester på besøk er motiverende for en gammel kriger. Veldig kjekt besøk av Doc og Dask fra Norske Rednecks denne helgen . På bytur og shopping og 40 års feiring var deres ærend denne helgen , så da fikk de anledning til og stikke innom Jack’s Country Saloon , med mor (svigermor) og far ( svigerfar), der ble det da cheeseburger fest og ett par glass av Jack’s spesialiteten Tennessee coffee som falt viss veldig i smak hos dem , oppskriften har de fått med seg , så den varianten dukker nok opp på hagefesten deres i juni. Vi fikk tid til og planlegge litt fantestreker vi har tenkt og gjøre sammen på Jack’s i løpet av året , vi skal bare finne en dato sammen , så går det mot tidenes fest på Jack’s vil jeg tro. Kjekke folk så gleder meg til neste gang vi treffes. Ellers så rullet fotballen denne uke , først en kamp i uken i cupen mot Sandviken hvor Brann stilte med sitt såkalte B lag og vant 6-1 uten problemer, skulle bare mangle utifra divisjons forskjell. Lørdagen kom og seriekamp ventet mot Stabæk , ett lag som ikke hadde en eneste seier i sesongen hittil , så Brann var da favoritter , en ting Brann ofte takler dårlig , og være favoritt så litt tvil snek seg inn hos enkelte , både blant supportere og noen pressefolk, men tydeligvis var det ingen ting og bekymre seg over , Brann vant 3-0 med scoringer av Gilli , Wormgoor og Orry Larsen , sistnevnte ble satt innpå som spiss i 2 omgang , da begynte jeg og lure på Lars Arne, i himmelens navn er det mannen tenker på , en spiller som ikke har prestert noe særlig og gjerne ikke vært det klubben håpte på når de hentet han fra Aalesund. En kvalme snek seg inn i magen min og lite fornøyd med byttet. Så skjer det som jeg aldri hadde trodd, Orry scorer ett flott mål og han kunne faktisk ha scoret 2, hjelpe meg , jeg måtte bare bite i meg eder og galle og juble med resten Unnskyld Orry , we love u.
Banens beste var uten tvil Marengo , tydelig i form for tiden , det så vi cup kampen også, Gilli fin skuddfot , laget fremstår som en enhet og jobber sammen , ser virkelig bra ut til tider, Haugen burde gjerne ikke spilt denne kampen da vi tydelig så at han slet med skaden han fikk sist han spilte, en smell i hoften som fremdeles sitter i, nå står kansje kampen mot Ranheim i fare for han, en kamp jeg frykter veldig, vanskelig lag og spille mot , dårlig bane der oppe , laget er oppofrende og gir ikke ved dørene , så her må det spilles smart. Vi troner på toppen av tabellen enn så lenge , iallefall til Molde osv har spilt , men kjekt uansett. Blir det seier i Ranheim ( håper jo virkelig det da ) så tar vi iallefall tabelltoppen, vi håper og tror , Heia Brann , møt frem alle mann ( på neste hjemmekamp)

2 kommentarer
  1. Takker for laget, alltid hyggelig å besøke deg på Jacks! Topp gjestfrihet, nydelig mat, og fortreffelig dram. Tennessee Coffee skal vi føre videre, den var nesten like sjef som du 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg