HARRY KANE

Dagen i dag startet med søta bror mot Sør -Korea , etter at Mexico slo Tyskland i sin åpningskamp , måtte ett av disse lagene vinne kampen skulle det være en mulighet for og henge med videre Vm etter gruppespillet for Tyskerne vil nok komme tilbake og Mexico vil bli en hard nøtt når de drar med seg selvtillit fra kampen mot Tyskland inn mot de neste kampene. Svenskene har slitt med og score mål i en periode og det samme begynte og vise seg også i denne kampen . Muligheter har de , men ballen vil ikke i mål , den svenske kapteinen gjør manns jobb for laget og i det 65 min får faktisk Sverige straffe etter video dømming , straffen setter kaptein Andreas Granqvist i mål og Sverige tar alle poengene i denne viktige kampen. Så er det duket for Vm debutant Panama mot Belgia , skulle nok en favoritt misse i første kamp ? Belgia er blitt en stor outsider i dette mesterskapet , kompakt lag med mange gode spillere , har vært solid i mange kamper og seiler faktisk opp som en av favorittene i dette mesterskapet , men som vi hadde sett før i dette mesterskapet , så har det vært trøblete åpningskamper for antatt store favoritter , skulle Belgia havne i samme fellen ? Neida , Panama ble ett nummer for liten kan man trygt si , holdt 0-0 til pause utrolig nok , men så var det slutt , mål av Mertens og 2 mål av Lukaku gjorde susen og Belgia vant oppskriftsmessig . Kveldens siste kamp var England med sine spillere med Three Lions på brystet , måtte regnes som favoritter de også , mot Tunisia , men seieren satt nok lenger inne enn man hadde håpet på , Kane ga riktignok England ledelsen etter 11 min og da trodde man sikkert dette ville gå greit , men så fikk Tunisia straffe og i det 35 minutt satt Ferjani Sassi straffen i mål og Tunisia holdt England til 1-1 ved halvtid. Mye press av England i 2 omgang , men Tunisia var gode og disiplinerte i forsvar og kampen så ut til og ende i uavgjort , men så har man Harry Kane da , goalgetter av rang , dukker opp på bakerste stolpe på overtid og header inn 2-1 og England vinner , for en spiller . Moro for mange her i landet som dyrker England og moro for Norden de siste dagene når Island , Danmark og Sverige alle har oppnådd gode resultater i sine åpningskamper , blir spennende i fortsettelsen , Tyskland , Brasil og Argentina er lag som nå må reise seg og bevise.
Blir tøffe og tette kamper nå , tirsdag 19 juni byr på Colombia vs Japan , Polen vs Senegal og Russland vs Egypt , er ikke så lett som man tror og spå utfallet av disse kampene heller , det har dette Vm vist til nå , at mye uventet kan skje , vi benker oss nok en dag i Vm og håper på gode kamper igjen