Gullet glapp nok dessverre

Brann vs Rosenborg 1-2 , en katastrofal dårlig 1 omgang fratok nok Brann gullhåpet , uten en god siste skanse er det ikke lett og vinne edelt metall , ble dessverre keeper tabbe i denne kampen , og keeper skapte nok en del usikkerhet i forsvaret . 2 litt unødvendige mål var nok for Rosenborg i denne kampen. Tapet var irriterende siden Rosenborg var langt fra gode. Savnet av Haugen var nok større enn man kansje var villig til og innrømme ,uten oppspill punkt og en som kan fordele baller der fremme , ble det mye på lykke og fromme , og ikke minst upresist. Burde kansje hatt Yttergård-Jensen lengre fremme i banen da ham var den eneste jeg kunne tenke meg var kapabel til og slå gode og riktig pasninger. Jobben til Skålevik var håpløs , Barmen var merkelig svak i dag , Komson var ikke hakket bedre og han har levert svake kamper over tid , så der bør det tenkes i andre baner . Grøgaard på backen var meget svak , spesielt i 1 omgang. Vega ble kåret til banens beste , de sier det meste siden han spilte bare en omgang. Scoret ett flott mål tidlig i 2 omgang som ga oss håp , men vi klarte ikke og følge det opp. Bamba misset på en eventyrlig sjanse, hadde den gått inn kunne nok det meste snudd seg. Han blir litt overtent ser det ut som , klarer man og holde hodet kaldt , scorer man på slike sjanser.
Rosenborg har hatt en del svake kamper i det siste , men Brann har ikke klart og utnytte det dessverre. At Rosenborg nå skal tape 2 av sine 3 siste kamper er nok ikke mange som tror på. Sølv er nok det beste vi kan få ut av det i år , er jo meget bra det og men litt kjipt dette tapet siden Brann har hengt med oppe i toppen hele sesongen.Vi får prøve igjen til neste sesong. Vi er der ringside igjen og støtter laget vårt . Det gjør vi alltid