Brann slo Godset meget fortjent

Brann vs Strømsgodset 3-1 , med det resultatet har Brann fremdeles 2 plassen på tabellen og sølvmedaljer er innen rekkevidde , er da Europa cup spill på gang til 2019 sesongen også , gullet er nok tapt da Rosenborg slo Odd i denne runden , men sølv er ikke og kimse av det heller , blir det sølv i år og , har vi 2 sølv på 2 sesonger etter opprykket fra Obos ligaen , ikke mange ville spådd det på forhånd . Anført av en opplagt Haugen og Eggen Rismark ble Godset ett nummer for liten , grådig irriterende at Haugen måtte stå over kampen mot Rosenborg pga gule kort , han ville nok absolutt gjort en forskjell fremme i angrepet. Han er stort sett alltid spillbar og slår bedre pasninger enn andre som ble brukt i hans posisjon i den kampen. Scorer ett flott mål i dag på ett langskudd. Litt ujevn 1 omgang av laget , de siste 20 min av den omgangen var den beste underholdningen en katt om hadde forvillet seg inn på banen , tenk om alle kunne løpt slik den gjorde. 2 omgang eide Brann uten tvil , Eggen Rismark tilfører laget en ny dimensjon med sitt blikk for spillet og er våken fremme på dødball og scorer attpåtil mål nummer 2 i kampen .Han vil bli en populær kar i Brann , Bergens beste trønder kan man si . Bamba vil mye men lykkes ikke helt , har en målgivende. Gilli god i 2 omgang og scorer ett flott mål , Brann var mye nærmere 4-0 en Godset redusering , men ble likevel ett unødvendig reduserings mål pga en tabbe av Grøgaard , men han var brukbar ellers i kampen. Venter fremdeles på at Komson skal komme mer enn han gjør , blir ikke helt slik vi ønsker han skal være . Fint innhopp av Vega for en skadet Orry , litt ego til tider men er god med ball når han først lykkes. Fredrik Haugen og Eggen Rismark kampens store profiler , uten tvil . 2 kamper gjenstår , vanskelig kamp borte mot Kristiansund først kommende helg , jeg var der oppe i fjor, overhodet ikke noe koselig tur den gangen , med tap og 4 årstider under kampen , sol , regn , vind , snø , huff , og en lang jævlig kjøretur hjem igjen i nedsnødde veier , ble til og med stoppet i promille kontroll midt i ødemarken , slik at jeg ikke rakk en del ferger , da var jeg lite bli kan man si . Siste kamp denne sesongen er midt i julebord sesongen , den 24 november mot lite populære Fagermo og hans Odd , her bør det bli fullt hus og full pott. Heia Brann.