3 straffer og tap

Brann vs Vålerengen 1-2 . Det begynte så bra på stadion , Taylor og Komson hadde en kjempesjanse som havnet til corner , corneren setter Brann kapteinen i stolpen , Vålerengen var kjørt rundt med . Så skjer det noe man aldri hadde trodd , den ikke helt populære dommeren Svein Oddvar Moen blåser straffe til Brann etter at Vålerengen forsvarer  holder rundt Bamba  , en situasjon man sjelden blåser på og ser billig ut . Man tror ikke sine egne øyne og følelsen av og ha vunnet i Lotto gjør seg gjeldene etter kun 3 min spill , Barmen setter ballen enkelt i mål. En ny straffe situasjon oppstår noen minutter senere , den ser mye klarere ut da Barmen blir bokset i hodet av keeper , en keeper uten sjanse til og nå ballen , her blåser imidlertid dommeren ikke merkelig nok . Man får en følelse av at snart kompenserer nok dommeren for den første straffen og ganske riktig så får Vålerengen straffe i den 31 minutt da en ball blir skutt opp i hånden til Taylor og Bård Finne av alle , setter straffen i mål , 1-1 til pause blir det  . Brann er gode i 25 minutter , så kommer Vålerengen mer med i kampen og det blir som det har vært i mange kamper i år , ikke godt nok .

2 omgang starter på tragisk vis , Ruben lager straffe i det 47 minutt , riktignok først på ballen , men dommeren tolker det som at han tar beinet på motspilleren samtidig og blåser . Nok en gang er det det eks Brann spiller Finne som setter ballen i mål og Vålerengen har snudd det . Da skjønte vi at det var for godt til og være sant at Moen skulle bidra for Brann . Da sniker det seg inn en følelse av at dette blir tap , Brann er dessverre ikke kjent for og snu kamper de ligger under i , spesielt ikke de siste sesongene . Det blir en heller trist affære resten av kampen , Brann opptrer som de har gjort en stund nå , 5 kamper på rad uten seier , 15 poeng etter 12 kamper , 8 plass på tabellen enn så lenge , alle har ikke spilt 12 kamper enda , og vi klarer ikke slå Vålerengen etter de 8 siste kampene mot de . Bamba opplever måltørke , som vi har vært inne på før , men nå er den åpenbar , kan ikke si han får for mange pasninger og jobbe med heller men burde spilt kampen ut da han er den som kansje kunne scoret når Haugen kom inn , en som kan slå litt baller der fremme . Det smerter og se gliset til Fagermo og Finne  , det beholder de sikkert på hele veien tilbake til Oslo . Her hjemme tilspisser kritikken seg mot trener og styret , og LAN har nok presset på seg nå naturlig nok, det er ikke og komme unna slik pressen og andre fremstår nå . Skikkelig trist er det at vi ikke presterer bedre enn dette , i fotball er det prestasjoner det dreier seg om og i øyeblikket er dessverre Brann langt unna det vi håpte på . Ting må gjøres , trenden må snus , eller blir veien veldig kort ned til nedrykk striden og veien opp synes uoppnåelig . Det er opp til styret og den sportslige ledelse hvilke valg som må taes nå , det haster vil jeg tro , skal vi snu dette .Om spillerne har tillit til treneren fortsatt  får man nok ikke helt svar på  ,men de sier at det er ikke bare hans skyld dette , de har ett ansvar ute på banen også , alle spillerne  .