3 tap på rad , 10 baklengs , blytungt

Molde v Brann 4-0 , Omoijanfo med 3 mål og Aursnes med 1 mål for Molde .Brann laget hang  godt med i 20 min , kansje fordi Molde ikke gadd før de var nødt ? Forren nærmest med mulighet for Brann med heading i tverrligger . Positive takter her av Brann de første 20-30 min som mot Vålerengen . men så var det jevnt slutt . Ett annullert Molde mål først , og så våknet hjemmelaget . Enkelt og score på Brann tydeligvis . Med 10 baklengs i sekken etter 3 kamper sier det meste . Ett nesten historisk faktum at Brann spilte borte en 16 mai må nesten være som en trøst i all elendigheten , bedre det kansje enn og bli ydmyket på hjemmebane dagen før dagen . Ingen tog må man delta i heller på 17 mai . Sist Brann tapte 16 mai var i 2014 mot Bodø -Glimt , 2-1 var tapet da . Brann har mye balltap i kampene , så også i denne , mye pga det ble Barmen byttet i pausen uten at de hjalp på resultatet , en pasning fremover i banen fra han i 1 omgang , ga Molde en overgang og 1-0 . 2-1 vant Brann i Molde i fjor , på ren vilje ,med kun hjelpetrener Robert Hauge som lagleder ironisk nok . Han ble jo senere avskiltet han også .

Det ser ut som det brer seg en del usikkerhet i trener teamet Kåre/Horneland etter hvert nå , det er aldri bra med ett såpass nytt trener team i klubben . Mye rokkeringer og formasjons endringer underveis , og virker veldig i villrede til tider . Kun 4 seire på 20 kamper med Kåre bak roret er vel verken godkjent eller jubel . Ambisjonsnivået er senket godt ned , det var vi klar over før sesongen , i allefall når man ser spiller gruppen man nå har og rutte med . Mye unge lovende spillere er der , men noe haster her visst man skal unngå Obos neste sesong. Det må være helt klart . Bør være ambisjoner om og overleve i eliteserien ellers skjønner jeg ingenting .
Molde vinner som sagt enkelt og trengte ikke anstrenge seg for og vinne 4-0 , slappet godt av på slutten , mange kamper tett på , så lurt av hjemmelaget . Brann kom derfor litt mer med på slutten uten at det var noe umiddelbar trussel for Molde . Brann sine motstandere før denne kampen , Viking og Vålerengen har begge vært i elendige i sine kamper , bortsett fra mot Brann . Det er heller ikke betryggende for oss kan man si .

Jeg personlig er en smule nervøs når man ser utviklingen her . De nye signeringene Brann har gjort , er de i stand til og løfte laget ut av denne hengemyren ? Ikke er de i første elleveren der de kommer fra , og mangler muligens kamptrening . Felix Horn Myhre , midtbane , kommer fra Vålerengen 30 juni , er ikke  i første elleveren nå på Vålerengen . Lars Kristian Krogh Gerson kommer fra Racing De Santander , 31 år midtstopper , Vieux Sane , 31 år midtstopper . Det er Brann sine ny signeringer nå .
Brann mangler egentlig alt som bør fungere , forsvar , midtbane og angrep . Vil disse kunne løfte oss ? Det er nok høyst usikkert , i allefall på kort sikt .

Simba fikk 20 min for Taylor , ikke lett og gjøre noe når man ligger under både på den ene eller andre måten , men ser ut til at han kan bli noe på sikt med mer spilletid ,uten tvil . Delaveris fikk 20 min for Bamba , stort sett dårligere enn det Bamba gjorde var nok ikke mulig for han og gjøre , en spiller som vil vekk er nok ikke den rette og satse på , men alternativene er mangelvare dessverre .

Rosenborg borte 20 mai og Bodø-Glimt hjemme 24 mai står for døren . At ,man står med 5 strake tap etter de kampene , må man faktisk regne med . Nykommerne er knapt klar , i allefall ikke før Bodø kampen , og man kan som sagt ikke forvente noe av disse signeringene enda. Fansen ønske om offensiv fotball kontra den defensive fotballen som var dyrket her noen sesonger , er ikke mulig og få til uten og ha spillere som takler det . Mange røster skrek om at det var bedre og tape 4-3 i en kamp , eller spille kjedelig 1-1 og 0-0 kamper . Kan være noe i det til tider , men akkurat nå er vi ikke der , nå taper vi ikke 4-3 , vi taper 4-0 , og slipper inn 10 mål på 3 kamper . Uansett hva vi vil , så må det tettes igjen bak med mindre man vil reise på kamper i Obos neste sesong .

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg