8 strake , ny klubbrekord

Brann v Bryne 2-1 , Rasmussen 1-0 etter 12 min , Skaanes 2-0 etter 77 min og selvmål av Myhre etter 81 min .

Brann sin 8 strake seier ble faktum denne mandagskvelden mot Bryne . Det er ny klubbrekord i serie sammenheng og Brann topper tabellen med 32 poeng som er 8 poeng mer enn Ranheim på 2 plass .

Ett totalt dominerende Brann lag styrte hele 1 omgang og det var nesten ubegripelig at det ikke sto mer enn 1-0 etter første omgang . Det haglet med sjanser , Rasmussen , Heggebø , Castro , ja i det hele tatt var det rart at det kun sto med Rasmussen sitt ene etter 12 min , for øvrig ett flott mål med herlig spill i forkant , Rasmussen hadde også en nesten i krysset. Brann var best i 2 omgang og , men gjorde det unødvendig spennende for seg selv da laget datt litt ut til tider , Bryne kom mer med når de så Brann begynte og slite litt og hadde bare ett mål og gå på . Byttene var en nødvendighet , da fikk vi løftet laget i igjen og banens beste , Skaanes kunne sette inn 2-0 . Selvmålet til Myhre gjorde meg litt urolig , men gikk bra til slutt .

Dyngeland :  Reddet trolig Brann fra poengtap mot slutten av kampen , igjen god og herlige langpasninger

Svenn Crone : God kamp , bra involvert fremover og

Ruben: Var vel en smule arbeidsledig i 1 omgang , god når Bryne begynte og meldte seg på i 2 omgang . Har fremdeles farten inne

Andreas Skovgaard Larsen : Obos passer nok denne mannen bra , tydeligvis lett og håndtere standaren i Obos  i de fleste tilfeller

Wolfe : Kalt den nye Geddi , god sammen med Castro

Rasmussen : Obos kansje for lett for han , flott mål , nøkkelspiller i kampen om opprykk

Helte Nilsen : Helt sjef som vanlig , trenger bare og styre troppen sin utpå der

Skaanes : Banens beste uten tvil, i knallform , god offensivt og scorer ett meget viktig mål

Børsting : Ligner litt mer på det han gjorde tidligere i år , er på gang

Heggebø: Uten tvil på rett vei , bør score i slike kamper som dette

Castro : God som vanlig , Brann har fått en artist , en playmaker

Flott markering av Brann supporterne når det gjelder disse plagsomme mandags kampene ingen vil ha . Markeringene var flott og veldig bra av Bryne sine supportere og delta i denne protesten . Det er viktig at alle er med på dette . Fotball skal spilles i helgen . Neste kamp er allerede førstkommende torsdag borte mot Start  , avspark kl 18.00 . Får håpe flest mulig har mulighet til borte tur og støtte laget i hjembyen til kaptein Sabeltann. Flystreik ødelegger mye dessverre