Aalesund utspilt av Brann på Marbella

Aalesund v Brann 0-3 ,Treningskamp , Horn Myhre 0-1 , 48 min , Børsting 0-2 , 58 min , Heltne Nilsen 0-3 , straffe etter 68 min .

Brann fortsatte spillet som de gjorde mot topplaget Hammarby ( 5-3 til Brann ) og gikk hardt ut mot dette Aalesund laget . 3- 0 til Brann ble det til slutt , men Brann burde hatt flere mål . Den gode følelsen fra OBOS kampene er fortsatt i laget , de jobber godt sammen og går i angrep etter angrep , dette blir ingen kasteball i eliteserien .

Horneland og co har bedre kontroll på sine elever enn Lars Arne Nilsen har på sine i øyeblikket . Sønnen Heltne Nilsen spilte luven av farens midtbane og fremsto som den sjefen han er på Brann . Lars Arne sitt møte med sin tidligere arbeidsgiver og noen av hans tidligere elever var nok ikke av det hyggelige slaget for hans del , til det var Brann altfor god i forhold , dominerte kampen fra start til slutt .

Målløs 1 omgang , men med Brann dominans , burde satt ett par mål i den omgangen og , ble med ett annullert mål av Finne .

2 omgang sine mål kom slik , corner fra venstre som Felix Horn Myhre setter i mål , keeper reagerer alt for sent 0-1 til Brann etter 48 min . Høyt innlegg fra venstre treffer pannebrasken til en umarkert Børsting og 0-2 til Brann etter 58 min . Flott mål . Så ble det straffe til Brann etter Børsting ble felt , og Heltne setter ballen sikkert i mål fra straffemerket. Overbevisende kamp av Brann , tror Lars Arne Nilsen har mer og jobbe med enn Brann trenerne akkurat nå . Moro kamp var det iallfall og lover godt frem mot cup kamp mot Haugesund 12 mars kl 17.00 på Brann stadion , der må vi fylle tribunene .

Brann sitt treningsprogram fremover :
Brann v Sarpsborg08 ,Marbella 17 feb kl.16.00
Åsane v Brann , Åsane Arena 25 feb kl.13.00
Vålerengen v Brann , intility Arena 3 mars kl. 14.30
Disse kampene får man sett i Ba sporten eller på tv2 sine sports kanaler hvis man ikke kan møte frem selv.
Vi gleder oss til fortsettelsen , dette ser faktisk bra ut .