Aalesund v Brann 1-3 , Barmen utvist

Bildet lånt fra Brann.no

Aalesund v Brann 1-3 , Moses 1-0 , 43 min , Nilsen straffe 1-1 46 min , Castro 1-2 79 min , Mathisen 1-3 89 min

Ble seier til Brann i denne kampen , men mye dramatikk og Brann ble presset til tider , ja selv når de spilte mot 10 mann etter at Barmen ble utvist i 2 omgang , ble ikke mye spilletid på han når han kom inn som innbytter og fikk først gult pga felling av Rasmussen , og så klarte han og snakke på seg ett gult kort til , og det ble tidlig dusj , skjønt med så lite tid var vel ikke dusj nødvending

Brann hadde vel ca 70 % av banespillet i 1 omgang , men ble for puslete foran mål , man må prøve og skyte litt mer når man har slikt spillemessig overtak , da vil de ofte komme en retur ut i feltet til slutt og forsvaret åpner seg, her skulle man tydeligvis spille seg helt inn på streken . På dødball eller cornere er vi ikke god , vår herre må vite hvor mange cornere vi fikk i denne kampen uten og utnytte en eneste . Man er nødt og begynne og øve inn mer perfeksjon på dødballer , kan koste oss dyrt i andre kamper og ikke utnytte så mange cornere som Brann ofte får . Resultatet av puslete spill foran mål og bortkastete cornere var at Aalesund isteden tok ledelsen med Moses på den eneste sjansen de hadde .

2 omgang ble Aalesund litt mer med på leken , men rotet det til med og felle Børsting og straffe ble dømt . Vår iskalde kaptein fyrte den selvsikkert i mål og Brann fikk utlignet . Barmen som sagt ble byttet inn , men rotet det til med 2 gule kort og takk for i dag . Brann fikk ett frispark litt ut i omgangen , Finne dro til og returen satt innbytter Castro greit i mål ,1-2 til Brann . Etter scoringen ble Brann merkelig nok veldig sirævva , og ble liggende bakpå mens Aalesund presset på med bare 10 mann, kunne fort gått galt , men heldigvis fikk vi en overgang når Aalesund ble litt for ivrige , og Finne og Mathisen kunne kontre inn 1-3 , sistnevnte satte den inn .

Dyngeland : generelt god , kan ikke lastes for baklengsen , banker nok på døren til Solbakken etter hvert

Crone :slet offensivt med samspillet han og Blomberg i mellom , meget god defensivt

Pallesen Knudsen : nok en god kamp , stort sett kontroll , litt heldig som ikke fikk straffe imot da Moses fra Aalesund rotet det til for seg selv

Ruben : god og ha tilbake , ikke altfor anstrengende i dag , rotet litt til for seg selv i en situasjon og fikk gult

Wolfe : god og ha pga fart og løpskapasitet når det gjelder overganger i mot , ble ellers lite rom og boltre seg i denne dagen

Rasmussen : han må sendes på skyte øvelser , bør prøve og skyte mer  , dødball trening bør og intensiveres , drøss med cornere ut i ingenting , igjen , herlig pasning i forkant av straffen til Brann

Heltne Nilsen : fantastisk god på straffen , iskald som få , slapp unna gule kort , hårfin balanse på det , en del slurvete pasninger i denne kampen

Horn Myhre : bare en ting og si ,som så mange andre sier , Jimmi !!! gi han ny kontrakt øyeblikkelig

Blomberg : ett herlig skudd helt opp i nett taket , men hårfin offside annullerte det målet dessverre , jobbet godt men ikke helt heldig med sine avslutninger , sånt skjer , Brann vinner kampen og han treffer nok neste gang

Bård Finne :scoret i 6 kamper på rad før denne kampen , ville seg ikke i dag , men likevel med og avgjør kampen med sitt frispark og målgivende på 3-1 til Brann , blant banens beste nok en gang

Børsting : skaffet straffen , eller så mye tungt ut for han i dag , helt greit byttet ut rundt 60 min ut i kampen

Mathisen og Castro kom inn som innbyttere , scoret hvert sitt mål som avgjorde kampen , kan bli benken neste på Børsting når disse 2 karene her er tilbake

Ble altså seier til Brann , men ble litt tøffere enn man hadde trodd på forhånd , onsdag møter vi samme lag igjen , denne gang i cupen . Man må ta lærdom av enkelte ting fra denne kampen , for og kunne returnere til Bergen med seier i den kampen og  . HEIA BRANN