Bestemt nei til bybane over Bryggen

Valget er over , velgerne har talt , 65% av stemmene går til partier som har sagt nei til by bane over Bryggen. Ap er fritt fall , men sitter likevel med makten til og få igjennom by bane over Bryggen . Det er skandaløst og handler lite om demokrati. Partier som MDG og Rødt signaliserer at de muligens går tilbake på sitt syn med by bane over Bryggen med og selge seg til Ap for og komme i byråd. Dette er og holde velgerne for narr. De bør overhodet ikke få noen stemmer ved neste valg hvis de nå snur og støtter Ap i denne saken. Det er for skandale og regne.

Ap møter også stor motstand blant sin egne angående denne hjertesaken i Bergen. Flere Ap tilhengere har uttrykt sin misnøye med dette. Det kan ha gjort sitt utslag på Ap sitt dårligste kommune valg noensinne. Det ironiske her er at de faktisk likevel kan få denne saken igjennom med støtte fra partier som egentlig var imot denne saken. Slik det politiske system er satt sammen her til lands , kan faktisk ett mindretall for viljen sin. Hvis SP og nå vipper over til disse planene er det helt krise. De har jo vært mot det hele tiden, men fristes gjerne av og delta i det sannsynligvis rød grønne flertallet som da vil bli byrådet/bystyret i Bergen .

 

Slik vil deler av sentrum og Bryggen se ut i 5 år hvis byggetillatelse går igjennom , dette kan vi ikke gå med på. I tillegg er da Bryggen ødelagt en gang for alle .

En folkeavstemning om Bryggen og by banen over den flotte verdens arven vår burde derfor vært på sin plass. Innbyggerne i Bergen burde selv fått avgjort dette , ikke gjennom politiske parti som ikke holder det de lover eller parti som er i ferd med og miste velgerne sine . La by banen gå igjennom tunnel hvis de absolutt skal ha den til Åsane. Vern om Bryggen vår og la den være en friplass for innbyggerne her og tilreisende . Legg vekk disse planene om by bane over Bryggen . Hør på folket !!!!!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg