Brann blir historisk hvis de redder plassen i Eliteserien

Stabæk v Brann 2-0 , Skytte etter 21 min , Yaw Amankwah 64 min .
Da var det sjette strake tapet ett faktum . Historien viser at ingen har unngått nedrykk etter 6 strake tap på rad fra seriestart . Hele 18 poeng har det vært og kjempe om , og Brann står med 0 av disse . Direkte trist og tragisk .
Med en så tynn stall og mange kamper i åpningen her , så ser dette illevarslende ut . Stabæk har ikke spilt så mange kamper riktignok , pga korona og karantener , men har ett ungt lag , og har faktisk ingen problemer med og slå dette Brann laget , skal vi være helt ærlig .Heller ikke vunnet på sine 6 siste hjemmekamper før de møtte Brann.

Brann begynner kampen bra , som de har gjort før i kampene , men evner rett og slett ikke denne type fotball trener teamet har lagt opp til , det må vi bare erkjenne. Når Taylor misser på en åpenbar sjanse og i tillegg bommer på en straffe som Brann’s beste skaffet oss (Rasmussen) , så er det bare og gi opp . Bamba jobber bra i denne kampen , men lite hjelp i det når han ikke kommer til en eneste sjanse . Kansje man skulle beholdt Hustad , som nå har scoret 3 for sin klubb han er utlånt til . Vi har jo ikke mye alternativer der fremme og som jeg har vært inne på , altfor tynn stall til og klare dette kjøret . Skaanes ikke så bra som han har vært i ett par kamper nå , Simba direkte usynlig i første omgang , er årsaken til Stabæk sin straffe , selv om den var i høyeste grad tvilsom , uansett klønete og komme inn i duellen med foten høyt oppe slik han gjorde . Var litt mer med i 2 omgang , men er ett stykke unna og kunne bidra skikkelig for Brann dessverre .

Taylor var direkte elendig i dag , med blant annet straffebom som jeg var inne på ,isteden scorer Stabæk på sin straffe , og i tillegg scorer eks Brann spiller og Bergenser Yaw sitt første mål for Stabæk mot nettopp Brann , er jo så typisk dette .
Jeg er hjemme og knasker smertestillende pga sykdom , man kan trygt si at jeg ikke får mindre smerter av og se dette Brann laget slite som de gjør.
Trener teamet vårt virker rådville nå , byttene kommer for sent , og Brann har lite og komme med i 2 omgang , det er rett og slett krise enten vi vil innse det eller ei . Det er ett stort press på Kåre og hans assistent nå . De må bli historiske for og kunne redde oss fra Obos , klarer de det ? Jeg tør ikke og spå noe slik det ser ut nå . De siste nykommerne kan ikke brukes pga skader og annet styr , er jo rett og slett ikke mulig alt som går galt her .Kåre sa i ett intervju at vi ikke kom til og rykke ned . Han har ikke mange med seg på det akkurat nå . Dette er bare trist .

1 kommentar
  1. Det er trist dette Frode, det må skje et under skal dette gå bra. Spørs om Kåre er med helt til slutt….Men viktigere at du blir frisk!🥰

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg