Brann gjorde seg ikke bort

Rosenborg vs Brann 0-0 . Uavgjort i bartebyen er vel som seier regne med ett lag ute av form og preget av en rekke skader. Hardt arbeid og en strålende opplagt Opdal i mål var utslagsgivende. En 37 års gammel keeper med en fantastisk reaksjons redning og en rekke andre redninger viser at han fremdeles holder høy standard i eliteserien fremdeles. Det kan vi være svært glad for . 0-0 gir vel ett noenlunde rettferdig bilde av kampen. Selv om Rosenborg hadde de fleste sjansene , ble de jobbet ut av stilen av ett som nevnt , hardt arbeidene Brann lag som virkelig kjempet denne lørdagskvelden. Kansje det er der vi er nå , hardt arbeid og stå på vilje , kansje må vi som i denne kampen nullstille og bygge laget opp igjen frem mot resten av denne sesongen og neste . Nesten som en Mjelde oppskrift , stein på stein til vi er der igjen. Der er nok ingen mirakel kur som virker over natten , kun jobbe som nevnt her med hele laget og terpe på detaljer .

Thomas Grøgaard skulle vel hatt straffe , selv om dommer Moen mener hardnakket at slikt må man tåle i dueller foran mål. Selv om Grøgaard hadde falt ville han ikke blåst sier han , ingen bombe når det gjelder denne dommeren , men da vet vi iallefall at det hadde ikke hjulpet Grøgaard og falle , og det var tøft gjort av han og holde seg på bena i ubalanse og allikevel få satt et skudd mot mål . Forøvrig en meget god kamp av spilleren i en ny posisjon , bør vel prøve det flere ganger vil jeg tro.

Tilsvarende kamp vant Brann 2-1 i fjor , da med scoringer av Haugen og Orry Larsen , ingen av de var med nå , Orry sluttet i Brann og Haugen har vært vekke lenge pga skade dessverre , i det hele tatt mye skader på midtbane spillere i år. Dette resultatet i år tror jeg varmet LAN mer enn fjoråret pga all motgangen både han og laget har hatt , så var nok dette en seier for han , han ble selvsagt glad når de unngikk tap på Lerkendal etter siste tids resultater både borte og hjemme. Kjærkommet poeng dette.

Søderlund er ikke verdens raskeste spiss , men vi har ikke verdens raskeste forsvarer i Eggen Rismark heller dessverre , det fikk vi ett bevis på når han ble løpt opp av nevnte Søderlund og fratatt ballen , kunne endt i katastrofe hadde det ikke vært for Opdal. Ellers nektet Brann Rosenborg scoringer , og de var gode og disiplinerte på banen. Jeg vet ikke hvor mye det sto på for Vormgoor i forhandlingen med Brann , men jeg tror de kansje burde strekt seg ørlite lenger for og beholde han. Er faktisk som regel den beste vi har bak der når sannheten skal sies. Eggen Rismark viste at han kansje ikke holder samme standard hvis han er tiltenkt Vormgoor sin rolle neste år.

Langtfra fulgt på Lerkendal , kresne og kun tabell topp godt nok trøndere
holdt seg borte , men Brann fansen fylte sin tribune som alltid . Godt jobbet av Brann fansen nok en gang.

Har vi samme arbeidsmoral videre i år , og vi får tilbake noen fra skade kan det bli en verdig avslutning på sesongen . Neste kamp er mot Molde søndag 6 oktober på stadion , her bør mange møte frem og støtte laget og hevne fjorårets vonde tap mot disse . KOM PÅ STADION

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg