Brann holdt stand i 74 min

Haugesund v Brann 1-0 , Ibrahima Wadji 74 min .
Fortvilelsen brer seg nok i større og større grad . 8 tap etter 10 kamper vitner om at dette blir vanskelig om ikke umulig . Fotballen pressen og tribunene roper etter og som førte til trener bytte , evner ikke dette laget . Vi har ganske enkelt ikke spillere til det , og mange av de er for ferske i dette gamet til og kunne levere slik fotball vi ønsker på dette nivået . Det må vi bare innse . Stallen er i tillegg for tynn . Vi mangler kvalitet i angrepet ,vi mangler en play maker , vi mangler ett samlingspunkt på midten , vi mangler en eller to profiler som kan heve laget og dra lasset , kort sagt , vi er ikke god nok for eliteserien i øyeblikket . Hadde vi det vært , hadde vi nok hatt flere poeng enn 4 etter 10 kamper . Klubben må gjøre noe radikalt , men hva ? Kaste trenerne ? Prøve og hente spillere i august uten penger ? , eller la laget gå ned en divisjon med Kåre og hans team og prøve og bygge seg opp igjen der ett par sesonger . Er redd det siste alternativet er det aktuelle . Jeg for min del håper på ett mirakel , har friskt i minne sist vi var nede i Obos . Frister overhodet ikke .

Kampen i sin helhet viste ikke så stor forskjell på lagene , Haugesund var svake de og , men hakket bedre enn Brann . Vi ble vel snytt for ett mål i 1 omgang , det selvmålet burde ikke vært annullert , men sånn er det når alt går imot . Ellers var det lite som skjedde , lite underholdning ( som alle skriker etter ) og 0-0 til pause var vel riktig bilde av kampen . Kåre var faktisk strålende fornøyd med 1 omgang sies det , en omgang som gikk ut på og hindre motstanderen og score , noe de lykkes med . Men og være fornøyd var vel og ta litt hardt i , fremme var vi som nær sagt vanlig , meget tannløse . Noe mer er det vel ikke og legge til etter den omgangen .

 

Holmen Johansen gjorde grei nok jobb i buret , litt på skovtur i denne kampen og , men ellers bra, ikke formye og gjøre på . Kolskogen kom bra fra det sammen med Barmen i midtforsvaret mens en ellers god Ruben i de siste kampene ,må ta en del av skylden til at Wadji fikk score . Ikke hans beste kamp dette. Pedersen leverte vel som forventet utfra at han er nettopp kommet tilbake fra skade . Rasmussen , Simba , Skaanes og Heggebø fikk lite eller ingenting til i det offensive og var direkte svak .Det vitner om at man har en lang vei og gå for og få dette laget til og fungere offensivt . Bamba startet på benken uten at det ville gjort noe fra eller til sett på bakgrunn av sesongen ellers . Kom innpå i 2 omgang uten at det hjalp noe der fremme . Delaveris hadde vel Brann sin største sjanse helt på slutten , kommer seg fri på siden og skyter rett på keeper , får retur men skyter den på keeper også , spørsmålet er vel om han ikke skulle slått den ut i feltet til Bamba som sto bra plassert , uansett så ble det tap .

Vi mangler en goalgetter , og talentene på laget er som sagt for ferske enda . Man må rett og slett fokusere på forsvar resten av sesongen skal man på ett mirakuløst vis overleve , eller ta alternativet med og rykke ned med hele trenerteamet og la de jobbe i Obos ett par år . Økonomisk er det nok ikke og foretrekke , det sier seg selv , men hva skal man gjøre ? Det blir iallefall spennende og se om det blir gjort noen radikale grep på stadion fremover slik situasjonen nå utvikler seg . Man har ett styre som må spørre seg selv hva Brann må gjøre nå , og det haster .Brann er laget mitt , og jeg vil alltid støtte de enten det er sånn eller sånn , men meninger må vi få lov og ha , sånn er det i fotball . Er direkte trist slik det er nå .

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg