Brann kollapset

Brann v Vålerengen 0-3 , Sahraoui 64 min , Dønnum 87 min , Dønnum 90 min.
Nok ett tap , og ikke ufortjent selv om Brann hang godt med i 1 omgang .
Spilte bra i forsvar før hvilen , men Forren hadde en brøler på midten som kunne gitt Vålerengen tidlig ledelse , men den ble avverget . Brann kjempet godt og kunne faktisk hatt et mål eller 2 , hadde Bamba sett Taylor som kom helt alene på siden og gitt han ballen i fri posisjon kunne det blitt scoring uten tvil , men istedet ble det er ufarlig skudd som var enkelt for keeper og ta . Bamba hadde i tillegg en eventyrlig mulighet til og score da han kom alene igjennom og klarte og runde keeper , og slår ballen mot mål . Der kommer dessverre Vålerengen sin kaptein skliende og får slått ballen vekk . Hadde Bamba løfte blikket der , kunne han vippet den over kapteinen . 0-0 til pause , men med Vålerengen overtak gjennom omgangen .

2 omgang ble nok en elendig oppvisning av Brann , det ble gjort mange forandringer i forsvaret underveis ,blant annet spilte Ruben i 3 forskjellige posisjoner , forklares med at Blomberg ble byttet i pausen , men opptil 7 rokkeringer i forsvaret i løpet av  kampen er jo mye da  .Brann hadde lite og by på , og til slutt fikk Vålerengen hull på byllen . En umarkert Saharaoui fikk satt ballen i mål via stangen i det 64 min . Brann prøvde og løfte spillet med og bytte inn Wolfe og nykommeren Simba , uten at de fikk vist noe som helst , Wolfe hadde i tillegg en gedigen tabbe som ga bortelaget 2-0 . Siste krampetrekning var og sette inn Heggebø for Bamba uten at det ga noe mer offensivt styrke for Brann . Det hele endte med en grusom tabbe av Opdal som ga Vålerengen 3-0 . Direkte tragisk . Vi har en lang vei og gå med dette laget før det kan snu seg , ingen tvil om det .Akkurat nå er vi så dårlig som vi fryktet , klare indikasjoner på det fikk man sett på treningskampene mot stort sett lag fra lavere divisjon. Ekspertene har ikke levnet mye håp til Brann i årets serie , og slik det ser ut nå , har de fått rett så langt . 16 mai venter Molde i rosenes by , det kan bli ett mareritt dessverre . Troppen til Brann holder ikke mål i øyeblikket , det er bare og innse . Forsterkninger må inn skal man unngå nedrykk striden , både angrep og forsvar må forsterkes , Bamba forlater jo klubben . Brann er laget vårt , vi svikter de ikke , men realitetene må man innse slik det er nå .