Brann sin 115 års fest endte med seier i medaljekampen .

Brann v Tromsø 2-1 , 1-0 Børsting , 39 ,2-0 Finne 45 min , 2-1 Erlien (Str) 90+2

15060 tilskuere møtte opp for og feire Sportsklubben Brann sine 115 år , selvfølgelig også da forhåpentligvis med seier i medaljekampen mot Tromsø . Seier ble det med en omgang som virkelig så bra ut , og en andre omgang som ga oss litt for mye nerver på slutten etter VAR straffe og tilleggstid opp i 7 min . Heldigvis gikk det bra og veien opp til medalje plass er bare 3 poeng nå .

Jeg jobber som frivillig i Røde Kors til tider , også på steder vi tar i mot stakkars flyktninger fra Ukraina .Sportsklubben Brann har spandert en del billetter til de to siste hjemmekampene nettopp til flyktninger fra Ukraina . Undertegnede sammen med ett par andre er da vi som har organisert dette og tatt med oss ungdommer , barn og familier fra Ukraina på kamp for og spre litt glede og ha de med på aktiviteter . Fotball har ingen grenser og dyrkes like mye i Ukraina som her på berget . De vi hadde med oss  heiet på Brann og var glade , en fantastisk følelse er det og kunne glede noen som har det vondt , Og kunne få frem ett smil blant disse er like stor seier som at Brann vinner , så i dag tok vi 6 poeng hvis man skal si det slik . Bloggen er sen i dag , da man har ansvaret for disse vennene våre fra Ukraina , og få de trygt hjem etter kamp

Brann hadde altså kampen i sin hule hånd i hele første omgang , og to fine scoringer . Guttene begynte også bra i andre omgang , og kunne punktert kampen i begynnelsen av omgangen , men isteden datt det litt nedpå og en 30 minutters nothing happens tid dukket opp . Så ble de litt baktunge , som de ofte gjør på slutten og Tromsø fikk  straffe på overtid . Dermed ble det nok en thriller avslutning , men vi berget seieren .

Dyngeland : Lite og gjøre til tider , før overtids koket , fikset det han måtte , sjanseløs på den billige straffen

Thore Pedersen : gode defensiv , ikke like aktiv fremover i denne kampen , men helt greit jobbet dette

Pallesen Knudsen : stadig vekk i god form , farlig på dødball i motstander feltet , nøkkelspiller i Brann for tiden

Sery Larsen : veldig bra til tider i denne kampen , litt styr på overtid når det begynte og koke , men dro det i land

Soltvedt : mangler litt enda på det vi håper på fra denne karen , det kommer vel etter hvert

Horn Myhre : veldig god denne karen , holder midtbanen sammen , laget ett straffe riktignok , men det var av den jævlig billige sorten

Helten Nilsen : god kamp , mye bra av kapteinen i dag , gode gjenvinninger på midten

Sander Kartum : mye mye bedre enn i de siste kampene for Brann , virket pigg og lett i denne kampen , en suser i tverrliggeren hadde fortjent bedre skjebne

Ulrik Mathisen : vokser som bare det denne gutten , blir spennende og følge med utviklingen på han , dette kan bli veldig bra

Bård Finne : historisk , tangerte Helstad sin målrekord , assist på 1-0 , runder keeper som om det var det enkleste i verden og setter 2-0  , utrolig bra levert

Børsting : får mer og mer sansen for denne karen , setter 1-0 med en knall avslutning , er en av nøkkelspillerne i denne kampen som gjør at vi vinner den .

Nå har Brann to heftige bortekamper , Lillestrøm borte 1 oktober kl.15.00  og Vålerengen 8 oktober kl 19.15 . Turer til disse kampene finner man nok på Bataljonen sine sider , Lillestrøm kampen er nettopp fastsatt etter den ble utsatt pga Europacup kamper . Brann kjemper i øyeblikket om medaljer , så her må man sette alle kluter til i disse bortekampene , Heia Brann