Brann tok sin andre seier mot Rosenborg denne sesongen

Brann v Rosenborg 3-1 , Finne 12 min ,88 min , Blomberg 51, min , Henriksen 71 , str .

Selv med cupfinalen i beina , tar de seieren mot Rosenborg hjemme på stadion , ett lag de slo greit borte i serien i tillegg . Finne er kongen , scorer på bestilling , og er ett evig uromoment fremme i angrepet sammen med sin makker Blomberg som scorer ett viktig mål ,endelig treff i serien og . Finne sine mål kommer som bestilt , spesielt det siste som kommer i periode Brann sliter og er en god del bakpå . Brann er gode og vil mye , ingen tvil om det , men er også heldig til tider i denne kampen når Rosenborg får lagt press på . Pallesen Knudsen har en super redning på bakerste stolpe når det stormer som verst rundt 54 minutter ut i kampen , her skjedde det mye på en gang , men Brann rir unna stormen her og , som de gjorde en liten stund i 1 omgang. Pallesen og hans makker Thore Pedersen gjør nok så godt de kan , men ofte havner klareringer rett ut i midten blant Rosenborg spillere , og nytt press oppstår , men for all del , med Japhet Sery Larsen ute og Ruben må vi absolutt være glad for at det endte slik , med 3-1 til Brann , disse 2 midtstopperne har knapt spilt sammen før , iallefall ikke som midtstopper par , så vi overlevde, de kjempet som helter . Dette straffe Rosenborg fikk gjorde nok sitt til at de våknet en del og øynet håp om poeng , men slik gikk det ikke . Brann ruler .

Dyngland : iskald til tider som han ofte er , men ikke like presis med alt i dag , beveget seg dessverre for tidlig på straffen han reddet , og ny ble tatt og satt i noten

Crone : meget gode blokkeringer , jobbet godt under stort press til tider , uheldig og laget straffe , men for all del , god kamp

Pallesen Knudsen : en av hans bedre kamper , ingen tvil om det livsviktig redning på streken , stanget unna som en vårkåt Stutekalv omtrent det som kom inn foran mål ,

Thore Pedersen , dagens overraskelse om vi kan si det sånn , god i ny rolle , fikk fart på sakene fremover og

Møller Wolfe , er overalt denne karen her , for en energi , han vil bli savnet , ikke lett og erstatte

Rasmussen  , herlig målgivende på 1-0  til Brann , mye bra pasninger , men dødball ? der må det øves Mathias

Heltne Nilsen : god som alltid denne sjefen vår , holdt roen stort sett hele veien , en smule presset i en periode , men det gjaldt flere enn han

Horn Myhre : han er grisegod , enkelt og greit

Blomberg : bøyer meg en støvet for han , satt en meget viktig scoring i cupfinalen , og setter sin første i serien her mot Rosenborg i kampen etter , ett sykt bra løp i forkant av scoringen , ble litt sliten på slutten , men det er lov , tar mange løp i regnet

Bård Finne : 2 mål , senker Rosenborg som om det skulle være den enkleste ting i verden , konge god

Børsting : burde hatt ett mål eller 2 , ikke alt er like vakkert , men kjemper og jobber

Ruben , Mathisen og Castro fikk noen minutter hver uten at det gjorde så mye forskjell på tingene . Betryggende at Castro er tilbake , vi vet hva han er god for når han får spilt seg i form etter langt skadeavbrekk

Brann vinner , også på tribunene igjen , helt fantastisk

Neste kamp er cup kamp på Fosshaugane , borte mot Fjøra den 1 juni kl 18.00 , går det med de som den andre fuglen , den gule kanari varianten som fikk ribbet sine “fjør” så er vi videre i den turneringen vil jeg tro  . Neste seriekamp er mot Aalesund den 4 juni kl 17.00 . Sjekk ut bataljonen,no om mulige reiseopplegg , billett linker blir lagt ut  på brann.no