Brann v Lillestrøm 2-2 , Brann brente straffe

Brann v Lillestrøm 2-2 , Edh 0-1 , 23 ,min, Nilsen 1-1 (str) 57 min , Castro 2-1 , 60 min , Tønnessen 2-2 , 73 min

Det gikk nesten for Brann i dag , men holdt ikke helt inn , dessverre brente Heltne Nilsen ett av 2 straffer og de gule fikk med seg poeng , spørsmålet om han skulle tatt begge straffene vil nok være der , han er ellers så sikker på dette , men 2 straffer i samme kamp og tett på er ikke alltid like enkelt .

En litt rotete 1 omgang med mye feilpasninger, spesielt kapteinen slo mye uten riktig adresse , fikk litt press på Lillestrøm til tider , men ble for puslete , lite skudd , og fremdeles får vi ikke utnyttet dødballer og cornere , der er mye og hente hvis man kan få litt mer effektivitet i akkurat det. Har etterlyst mer trening og samkjøring på dødball . Skudd trening har vi og vært inne på .Lillestrøm fikk nærmest ett gratis mål etter bortimot tabbe av Japhet Larsen , og fikk dermed gå til pause med ledelse

Brann slo tilbake i 2 omgang , straffe med Heltne og en konge prestasjon av Blomberg som løp fra alt og alle og slo en flott pasning til Castro som han satt i mål , dessverre klarte Lillestrøm og utligne til 2-2 på dødball etter at Brann hadde snudd kampen , ville seg ikke i dag med 3 poeng når man ikke setter straffen på slutten , det var kjipt , men Brann var best , ingen tvil om det , og vi ligger på 2 plass på tabellen fremdeles .

Her setter Heltne inn 1-1

Dyngeland : har nok spilt bedre kamper enn dette , burde kansje tatt 0-1 til Lillestrøm , en slik ball skal vel ikke gå inn på innsiden

Thore Pedersen : både back og stopper i denne kampen , i Ruben sitt fravær , en del glipper trekker ned , positivt med det han gjorde fremover i banen ved noen anledninger

Pallesen Knudsen : stort sett greit levert dette , vant mange viktige dueller , måtte heldigvis ikke ut på lange løpeturer , det er ikke hans greie

Japhet Larsen : skuffende vil jeg si , tabbe på 0-1 til Lillestrøm , ingen tvil om det , fikk det travelt med Akor og gikk tom med kramper

Wolfe : kåret til banens beste av publikum , mest pga av at dette var hans avskjedskamp , for banens beste var han ikke , ville mye men ble mest nesten

Rasmussen : skuffende , langt under pari vil jeg si , trenger kansje en pause

Heltne Nilsen : mye rot i 1 omgang, feilpasninger , bedre i 2 omgang og fikk satt inn en straffe , burde satt begge , kansje latt Finne tatt siste straffen ?

Blomberg : dagens mann , Frodens favoritt , knusebra kamp , redder Brann vil jeg si , banens beste

Finne : gjør det ok i banespill , ikke på foran mål i dag dessverre

Castro : bærer preg av lite kamptrening , milevis fra den han kan være , men det kommer nok ved spilletid , flott mål på 2-1 til Brann

Ikke helt det vi håpet på , men poeng er greit når det ble som det ble , vi trenger litt forsterkninger nå , for vår benk i øyeblikket er ikke optimal dessverre . Viking borte er neste for dette laget , 24 juni kl 18.00 , før laget nok engang må til Sunnmøre for og møte Brattvåg i cupen . Kjekt med en aldri så liten pause for de fleste gutta nå vil jeg tro.

Tilskuerne fortsetter og fylle opp tribunene , i dag årets varmeste dag hittil , dukket det 15 712 betalende , imponerende som det har vært hele veien denne sesongen