Burde vunnet mer enn 3-1

Brann vs Sandefjord 3-1 , ett godt resultat isolert sett , men akkurat i denne kampen burde Brann vunnet mye mer , mot en til tider svak motstander som gjorde mye feil , og var veldig usikre i forsvar i store deler av kampen .
Føste målet kom etter 7 min spill , innlegg fra Thomas Grøgaard til Robert Taylor var perfekt og Taylor satt inn 1-0 . I Ba ble det foreslått og benke Taylor etter endel svake kamper, men her ga karen svar på tiltale . Spilte en god kamp den tiden han var på gressmatten . Det var duket for 2-0 da ett innlegg fra Haugen traff Sandefjord spiller Kurtovic , og ballen havnet hos Komson som pirket inn 2-0 . Før tolv minutter hadde gått , sto det plutselig 3-0 da Bamba traff med en pasning til Komson som nok en gang satt ballen i noten . Her øynet man seg Bodø -Glimt siffre , men de kom aldri .

Dramatisk da Sandefjord fikk straffe , etter Forren gikk for hardt inn i ryggen på Sandefjors spiller i 16 meteren , og straffen er korrekt idømt .
Keeper Ali redder , men blir avblåst og gitt gult kort da han flytter seg på streken før straffen settes, og ny straffe taes og settes i mål . Jævlig irriterende. En for dagen uegoistisk god Bamba blir fraranet en soleklar scoring etter og bli feilaktig avblåst for offside , minst like irriterende det også , da kunne det stått 4-1 til pause.

Brann rettet seg opp etter fadesen i Bodø , skulle bare mangle i såfall , men Glimt gutta er gode. Jeg sendte Lars Arne en video av Leeds U fra uken som gikk ( jeg er Leeds fan , selv om Brann er viktigst), en kamp der Leeds U rundspilte Stoke og vant 5-0 . Leeds var meget gode i den kampen , spesielt offensivt , så håpte dette ville gi avdeling sport litt tips om hvordan man kunne få laget til fremstå på hjemmebane . Første omgang tydet på at de kansje hadde tatt en titt på tilsendt kamp fra meg. Mange sjanser i 2 omgang , men endel upresise pasninger , og noen dårlige ballmottak , gjorde at kampen ebbet ut med 3-1 til Brann. Bamba hadde forøvrig ett skudd i tverrligger , som kansje hadde fortjent en bedre skjebne. Godkjent på alle idag , litt rufsete av Forren ved et par anledninger , blant annet straffe som han laget , men alt i alt godt levert av gutta , og Komson kommer vi ikke utenom som banens beste. Han kan bli en joker på Brann denne sesongen. Ser lovende ut. Godt og se Tveita tilbake , blir han like bra som han var i Sarpsborg kan han bli gull verd