Det var viktig og befriende og få åpnet Jack’s igjen.

Det var en enorm lettelse og få åpnet Jack’s Country Saloon igjen . Denne unike saloonen plassert midt ved fisketorget på Zachariasbryggen var ett stort savn for mange , ikke minst for undertegnede . Ikke mange steder i Norge har hatt stengt så lenge sammenhengende under pandemien som vårt kjære country saloon. 1 år og nærmere 7 måneder var stedet stengt. Det ble en psykisk påkjenning til slutt for oss som har vårt virke der . Stedet med sin spesielle atmosfære , stedet kun country musikk er spilt der hele uken . Stedet med så mange stamgjester som savnet plassen si . Saloonen ble nesten som ett symbol på pandemien da det var stengt fra Norge stengte ned 12 mars i fjor til Erna åpnet Norge igjen 25 september kl 16.00.

Jeg måtte ta andre jobber når saloonen til Sheriffen var lukket og låst . Utenom at man måtte permittere seg til tider , ble det jobber som drifts ansvarlig på Zachen , med tilretteleggelse av smittevern , registering av gjester , utkaster , munnbind ekspert , (var så lei munnbind at det holdt på og klikke for meg) i det hele tatt , alt annet enn det man skulle gjøre , nemlig og lage det hyggelig for folk , skape stemning og kos. Man ble rett og slett lei seg når man kom på jobb og så stedet man egentlig skulle være på var stengt . Ingen god påminnelse til stadighet .
Det var i overkant tøft denne tiden vi var igjennom . Jeg slet med helsen til slutt . Gjenåpning kom i grevens tid kan man trygt si .

Stemningen var i allefall i taket til tider disse dagene og helgene vi har hatt åpent igjen . Smilende og blide country frelste har inntatt plassen sin igjen . Man har hatt tilreisende fra hele Norge som har fått med seg historien om Jack’s på tv2 og ellers i media, og som da ville besøke oss . Utrolig kjekt og få slik støtte . Jeg er nærmest rørt .

My kø problemer enkelte dager om helgene nå . De yngste har inntatt byen i en periode og laget store køer utenfor utestedene . Alle disse ville ut på en gang , forståelig nok da noen av de gikk glipp av feks  20 års dagen sin i fjor , eller 18 års dagen da alle discotek og lignende var stengt i fjor . Disse ville nok ta igjen dette nå , mange av de har ikke vært på ett utested med discotek før . Da måtte det bli sånn . Dette har i stor grad skremt en del mer voksne fra og ta turen ut i helgene , forståelig nok , men det vil normalisere seg etter hvert nå , vi så i allefall tendenser til det nå i helgen . Når det gjelder Jack’s har vi en egen inngang nå ved Wave , slik at man kan unngå og stå i lang kø med de yngste som skal på discotek , så løsninger fins det for og komme inn .

En del holdninger man har tatt seg til håper jeg og forsvinner etter hvert , tilgrising utenfor utestedene og i gatene er blitt ett stort problem . Fest stemte ungdommer fyker rundt i byen og hiver tomflasker og boss fra seg overalt . Noen av de stemte sikkert MDG ved valget på toppen av det hele , så her må det skjerpings til . Dette er noe alle kan være med og få en slutt på . Ligger nok igjen litt av dette som var under pandemien , at det var allmenn akseptert og innta byens parker og grise og tilbringe tiden der sammen med andre når restriksjonene hindret de og delta i ett normal uteliv. Vi får bare håpe at disse uvanene forsvinner .

Det vil forhåpentligvis nok gå seg til etter hvert nå , vi er i allefall overlykkelig og være tilbake i drift . Mye moro er i vente , man kan melde seg på Froden’s julebord 18 desember. Det begynner og bli fullt på det nå , så her må man være veldig rask for og kunne få plass , arrangementet finner man på facebook på Jack’s Country Saloon sine sider , eller ved og søke det opp . 23 oktober blir det feiring av Jack’s sine 7 år i markedet . Dette arrangementet finner man også på facebook ved og søke etter Jack’s Country Saloon feirer 7 år 23 oktober . I tillegg legger man ut på bøljan blå med selveste country bandet Hilljacks . Froden’s Julecruise går av stabelen 20 nov , det blir en knall tur av de sjeldne . billettlink til det er : https://www.fjordline.com/nb/opplevelser-til-sjos/8137/julecruise-frode.bergen-stavanger
Man kan og gå på fjordline.com og søke på opplevelser til sjøs , så finner man det der også . Nå er alle restriksjoner borte også , så det blir hæla i taket .

Masse gøy i vente , nye jenter har og tatt plass bak baren , vår nyeste og smilende Jenna er attpåtil flink og synge og tar seg til tider en låt for våre gjester . Vi koser oss nå , vi skal komme oss over kneiken vi hadde . Livet skal leves igjen . Dansegulvet fylles og musikken strømmer ut i lokalet . Gleden er tilbake . Velkommen til oss

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg