Dette laget nekter og tape , slo Stabæk borte

Stabæk v Brann 1-2 , Pedersen 52 min , Castro 60min og Blomberg 70 min , Brann sin tiende strake borteseier på rad .
Brann reiste til Stabæk uten feks en skadet Skaanes som har vært knallform den siste tiden , motstanderen var blant de som kunne gi Brann kamp var utgangspunktet , ett lag som hadde uavgjort borte mot Brann tidligere i sesongen , men heller ikke disse klarte og ta ut dette herlige Brann laget . Ferden mot opprykk og mot Aalesund sin 79 poengs rekord i 1 divisjon fortsetter . Dette laget nekter og tape kamper .

Det sto 0-0 etter 1 omgang , Finne brente vel 2 sjanser og Børsting hadde en stor mulighet , Brann var best denne omgangen selv om Stabæk prøvde seg til tider .

Stabæk tok ledelsen i 2 omgang med ett skudd fra ca 30 m som var innom ett hode med mindre hår enn meg og Moberg har , så da var Stabæk i føringen . Men dette snudde Brann , stor spilleren Rasmussen hadde en flott finte i angrepet , så Castro i øyekroken og la igjen ballen , da sto det plutselig 1-1 . Rasmussen er god , ingen tvil om det , på 2-1 til Brann var han nok en gang arkitekten , denne gang med Blomberg som målscorer . Sykt bra innhopp av Blomberg som da ble matchvinner.

Dyngeland , med han har vi fått en stabil keeper , kan ikke lastes for Stabæk sin scoring .

Crone , lite og si på denne karen , gjør jobben sin mot på forhånd en antatt sterk motstander , mrk antatt .

Pallesen Knudsen , var meget god i dag , Orban fra Stabæk var sjanseløs mot Fredrik og ble tatt helt ut av kampen , meget solid levert dette Fredrik .

Ruben , hva skal man si , leverer i kamp etter kamp , ble vel enklere for han i dag enn ventet da Pallesen gjorde grov jobben.

Wolfe , leverer som han pleier , god på små flater og lite rom , solid

Rasmussen , leverer på øverste hylle med 2 målgivende , klassespiller , kansje banens beste sett hele kampen under ett , men velger Blomberg litt foran da han leverte sykt bra de 34 minuttene han spilte

Heltne , han må være vår fødte kaptein , akkurat det vi har trengt noen år , digger den fyren , meget bra kamp

Myhre , kjempet godt , grei dag på jobben

Finne , ingen mål i dag , brente 2 store muligheter , sånn er det av og til for selv den beste , leverer nok i neste kamp

Castro , ikke påmeldt i hele kampen , heller ikke nødvendig slik det ble , han utlignet jo

Heggebø , gjorde en grei jobb de 34 minuttene han fikk spille , sterk i kroppen , kunne blitt målgivende på han hadde pasningen Blomberg fikk gått i mål , var ikke langt unna .

Blomberg , involvert i alt etter han kom inn , hadde en finger med i begge Brann sine scoringer , den avgjørende satt han selv og ble matchvinner . Sykt bra innhopp , ble banens beste på 34 min , sammen med Rasmussen .

Brann sine supportere med Bataljonen leverer som vanlig nær sagt , utsolgt borte felt , det var faktisk så utsolgt at det ikke var mulig få tak i billetter til alle våre som ville inn , elsker den gjengen der , de er enestående , bli med i felleskapet hvis ikke du er det fra før , meld deg inn i Bataljonen og støtt supporter arbeidet for kun 200 kr , det er viktig og støtte oppom dette supporter teamet som virkelig har levert i år , info om det finner du på bataljonen.no .

Jentene vår sablet ned Lyn på Stemmemyren med 4-0 etter ferie pausen , de kan sikre første plassen i grunnspillet slår de Stabæk neste helg , det må de klare siden guttene slo nettopp Stabæk sitt herrelag  i dag  . Brann guttene sin neste kamp er søndag 14 august kl 18.00 mot Raufoss på Brann stadion  , BE THERE