Endelig en seier i Drammen , Finne har våknet

Strømsgodset v Brann 2-3 , Finne 19 min , Valsvik sm 20 min , Tomasson 1-2 37 min , Kartum 1-3 ,62 min , Ardraa 2-3. 90+1

Brann har slitt i Drammen noen år , så dette var en etterlengtet seier . Finne scorer igjen , som han gjorde mot Go Ahead Eagles , virker som det er på vei til og løsne for han , så det er godt nytt fort klubben  . Kartum blir dagens match vinner . Midtbanen så bra ut i dag . Minuset er at Brann burde drept kampen ved flere anledninger , her gjør man det unødvendig spennende for seg selv . Mange sjanser i både første og andre omgang burde funnet veien mellom stengene . Finne hadde en eventyrlig mulighet , Ulrik burde scoret også , etter et fantastisk forarbeid av Heggebø . Brann spiller litt trangt fremme i angrepet til tider  , og en del feilpasninger , som går rett i beina på godset spillerne .

Uansett  , vi drar det i land og 3 viktige poeng hjem til Bergen  . En viktig seier som jeg håper snur litt av trenden i Brann laget når det gjelder serien . Slitt litt der en god stund nå , så dette var godt og få med seg . Seier i ny drakt attpåtil . ( alt er bedre enn blått )

Dyngeland : god jevnt over i kampen , på tyttebærtur på 1-2 , fikk 2 i trynet , men seier ble det uansett

Thore Pedersen : gjorde det stort sett greit , noen gode avleveringer , litt svak defensivt til tider

Pallesen Knudsen : ikke det beste vi har sett av kapteinen må vi innrømme , røk litt på tempo og i luften

Ruben : god i første omgang , rask som vanlig , mer rotete i 2 omgang , kunne stått 2-2 pga han og Palle , men vi slapp unna

Soltvedt : kom til noen gode skuddmuligheter , men ble med det , slet litt med tempoet . Fikk endelig starte en kamp , han kommer nok sterkere til sin rett etter hvert

Kornvig : litt på det jevne dette her , utmerket seg ikke spesielt i denne kampen , slet litt på midten med godset spillerne til tider

Felix : bak regien til 1-0  , best i 2 omgang syns jeg

Blomberg : assist til Finne , ble mye nesten med denne karen i dag

Finne : har han våknet helt ? håper virkelig det , dette så bra ut , best på Brann i dag med scoring , kunne punktert kampen også , men pytt pytt , vi dro det i land

Castro : mannen bak 2-0 , selv om det ble selvmål , god kamp , og er best på Brann i dag , sammen med Finne

Det ble altså en kjærkommen seier , viktig med 3 poeng på bortebane . St Mirren i Skottland er neste , Torsdag 8 august kl 18.00 . Billett info til disse kampene finner du på Brann sine sider . Turer osv , finner du på Bataljonen sine sider – HEIA BRANN