Er det fritt fall LAN ?

Brann vs Tromsø 2-3 , nok en fadese mot antatt dårligere motstand , som Mjøndalen sist , men er de dårligere motstand slik Brann opptrer akkurat nå , det kan man stille seg ett spørsmål ved.

Bamba åpnet kampen med en albu mitt fleisen på tidligere Brann spiller Wangberg , som måtte på sykehus , stygg sak vil jeg si . Gjenspeiler vel Brann si situasjon akkurat nå , frustrerte spillere og lite fungerer slik det bør.

Bamba scoret riktig nok ett mål i kampen , men laget fungerer ikke i det hele tatt . LAN får det bare ikke til med disse gutta vi har fått det siste året . Fikk det ikke til med Børven heller , men han har nå 15 mål for Odd i årets serie , bare så det er nevnt . Er vi i fritt fall nå ? All gnist er borte ?

Veien ned er kortere enn opp i øyeblikket , laget har meldt seg kraftig ut ser det ut som . Håpløst angrepspill har det stort sett vært i hele år , og det ellers solide forsvaret fungerer dårligere . At Wormgoor lager selvmål er bare en indikasjon på at flyten og selvtilliten er totalt borte.

Denne sesongen er vel en saga blott om ikke noe radikalt skulle skje , men hva da liksom ? Stort sett kjørt i samme sporet hele sesongen.

Skuffet ? klart vi supportere er skuffet , og meninger må vi kunne få ha når vi elsker laget vårt slik vi gjør , da må klubben , laget og trener tåle ytringer. Det er bare sånn det er . Vi har ikke prestert godt nok, og det er mitt ansvar sier LAN , og så langt er vi alle enig , ingen ansvarsfraskrivelse her ser det ut som , men og snu dette ? Klarer han det ? Er laget med på det ? Nå virker iallefall ingenting godt nok .
Jeg er helt tom nå iallefall , og trist, det blir man når laget sliter.. Man håper jo alltid at ting snur seg , og det gjør det ofte i fotball , men her må det nok gjøres radikale grep skal det bli bedre. Heia Brann sier jeg , samme faen hvordan det går , for klubben og laget skal støttes i medgang og motgang , men skuffelsen nå er faktisk stor

1 kommentar
  1. Få bamba vekk fra BRANN. Og 4 kampers karantene fra forbundet betyr jo nesten at de kan gjøre hva som helst. Vekk med han ut sesongen. Ta affære BRANN. Det der var så jævlig unødvendig at det kan sammenlignes med den usportslige episoden som rammet brann i Skien.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg